כאב אגן כרוני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב אגן כרוני
    יןסי
    27/08/2009

שלום
    אני בן 30 בריא.יש לי כאב אגן כרוני מזה 10 שנים.
    רציתי לדעת אם יש טיפול כירופרקטי לכאב אגן כרוני בגברים.
    הייתי שמח אם תפרט.
    יש לי צורך להוסיף גם שבזבזתי המון כספים וזמן יקר גם אצל שרלטנים למיניהם אך כלום לא עזר כך שזה יהי מעשה יפה מצדכם לתת לי תשובה כנה ועיניינית.
    בתודה מראש
    יוסי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב אגן כרוני

הוספת תגובה

• כאב אגן כרוני

ד``ר עופר ברוך
    30/08/2009

יוסי שלום,
    תודה על פנייתך ואני יכול להבין את הרגשתך ותחושתך עקב הנסיון הטיפולי אשר לא צלח.
    לפני הכל, כאב אגו כרוני זו איננה אבחנה מדוייקת כי הוא לא מגדיר מה מקור הכאב: האם זה שריר, מיפרק ירך, אגן, חוליה מותנית, האם זה עצב לחוץ בין חוליות או שרירים וכו'.
    יתכנו גם סיבות של זרימת דם, פרוסטטה אם הנך פעיל מאוד מינית וכן טחורים אם הנך יושב הרבה שעות.
    בקיצור, הייתי ממליץ לך לפנות לבדיקת ד"ר לכירופרקטיקה לקביעת אבחנות מדוייקות ורק לאחר קביעת האבחנות, ניתן לנסות ולהתאים להן טיפול מתוך שלל הטכניקות הטיפוליות הכירופרקטיות שלנו.
    לפי מחקרים מדעיים, יש לכירופרקטיקה כמקצוע רב-תחומי יתרון סטטיסטי מובהק.
    אך עקב נסיונך, רצוי לשים לב לנקודות הבאות:
    הבדיקה הראשונה אצל הכירופרקטור צריכה לכלול את ההיסוטוריה הרפואית והתפקודית שלך, צריכה לכלול בדיקת יציבה בעמידה, רכינה, שכיבה,
    צריכה לכלול בדיקת שרירי גב, אגן וירכיים, בדיקת רפלקסים ומישוש עצמות האגן ושרירי האגן והגב התחתון.
    צריך לדעתי עקב התיאור שלך לבדוק את צילומי הרנטגן שלך ואז לנסות טכניקותשונות של מתיחה ואיזון השרירים והמיפרקים. לאחר השלב הטיפולי, אתה אמור לקבל הסבר והתאמת תרגילי מתיחה עצמית לבית ולעבודה וכן הנחיות למניעה.

בקיצור, הביקור הראשון אמור לקחת כ-40 דקות לערך. אם הביקור לוקח 15-20 דקות, נסה באופן אסרטיבי לתהות ולקבל הסבר איטלקטואלי לגבי האבחנות שנמצאו ודרכי הטיפול.
    אם דרך הבדיקה והטיפול לא מראות שיפור, ניתן תמיד לבצע הדמיית CT לקבלת תמונה תלת מימדית של האגן והגב, וכן רצוי יהיה בשלב זה לפנות לחוות דעת שניה אצל כירופרקטים מומחים בשיקום.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו