מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה שאלות של מתחילה...לאה30/08/2009
שלום,
אני סובלת מכאבים בצוואר, בראי גיליתי בליטה והצוואר נוטה קדימה. אני שבועיים לאחר לידה.
האם יש קשר בין הלידה למצב?
האם טיפול כירופרקטי עשוי לעזור או שעדיף פיזיוטרפיה?
האם תוכל לציין טווח מחירים? אני מניחה שזה לא מקובל, אבל הייתי שמחה לדעת על איזה טווח בכלל מדובר, שאדע אם אני יכולה להרשות לעצמי... ברור שזה תלוי רופא, רק באופן כללי.
ושאלה אחרונה, גם אם מצחיקה מעט: האם הטיפול באיזור הגב והצוואר מתבצע עם בגדים או ללא חולצה/ גופיה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני סובלת מכאבים בצוואר,
ד``ר עופר ברוך30/08/2009לאה שלום,
יתכן מאוד הקשר בין העומסים שהיו לך בזמן ההריון ונטיית הראש לפנים והכאבים שאת חווה עכשיו. גם תהליך הלידה עם הדחיפות וכיפוף הצוואר יכול לתרום לכאבים ולקשיחות הצוואר.
בתחום הבדיקות והטיפולים הטבעיים בבעיות שלד ועמוד שדרה כולל הצוואר, למקצוע הכירופרקטיקה עדיפות מחקרית וסטטיסטית על פני הפיזיוטרפיה ומקצועות אחרים. חשוב לשים לב כי רק מקצוע הכירופרקטיקה נלמד ומוכשר לתואר דוקטור מתוך סך מקצועות הרפואה הטבעיים.
לגבי מחירים, הטווח לביקור הראשון הכולל תשאול וחקר ההיסטוריה רפואית, בדיקות יציבה, תפקוד חוליות וגפיים, בדיקות שרירים ורפלקסים וכן בדיקות הדמיה או רנטגן עשוי לנוע בין300ש"ח אצל כירופרקט בסיסי/פשוט ועד ל 650-700ש"ח אצל כירופרקט מומחה.
לגבי טיפולים חוזרים, גם כאן טווח המחירים יכול לנוע בין 130 לטיפול אצל כירופרקט בסיסי ל250 אצל מומחה.
בעת הבדיקות, תצפי לחשוף את גבך למען בדיקת מישוש החוליות והשרירים אך הטיפול אמור להיות עם בגדים ודרכם,
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)