מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון וכאבים חדים בריצפת האגןגפן31/08/2009
אני בשבוע 26 ועובדת פיזית זהו הריון שלישי רצוף כך שכל היום שלי מורכב מלהרים ילדים יש לי כאבים בריצפת האגן גם בישיבה וגם בהליכה אבל כל עוד אין לי אישור שמירת הריון אין לי אפשרות להוריד הילוך השאלה שלי האם אפשר להקל עלי דרך טיפול והאם כירופרקט יכול להמליץ על שמירת הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון וכאבים חדים בריצפת האגן
ד``ר עופר ברוך03/09/2009גפן שלום,
תודה על שאלותייך.
לגבי אישור שמירת הריון, אז רק הגניקולוג המלווה שלך אמור מערכתית מול ביטוח לאומי וקופח להצהיר ולאשר את הנחיצות. סיבה אורטופדית סבירה גם יכולה עם מכתב מאורטופד מומחה לעשות את העבודה.
לגבי הורדת הילוך, לא נראה לי כי באמת תוכלי להוריד הילוך עם הילדים הקטנים שלך, ודווקא נראה כי גישה לבדיקה וטיפול כירופרקטי בטכניקות המותאמות לשיקום בהריון נחוצה ואף עשוייה מאוד לעזור מבלי שנדע את עברך הרפואי.
בכל מקרה, עלייך לשלב תרגילים מתאימים בבית על המיטה או השטיח עם הילדים הקטנים למען חיזוקך וייצוב האגן לפני הלידה. לפי הסטטיסטיקה, 8-9 מתוך 10 אנשים או נשים הולכים ארו הולכות עם אגן נוטה לצד מסוים ואז את הולכת עם רגלים לא שוות באורכן וזה גם משפיע על מפרקי האגן והגב התחתון אשר אמורים לעזור לך בלידתך.
אנא גשי לכירופרקט אשר יש לו מיטת טיפולים עם פתח לאשה הרה וכן יודע ומוכן לשלב תרגילים כאמור,
בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)