היצצרות קשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היצצרות קשה
    יאופיר
    08/09/2009

שלום לך מיזה שנים אני סובל מכאבי גב תחתון ההבחנה בסיטי היא בl23 דיסק מוצר זיזים קידמיים בלט גרמי דיסקלי עם לחץ ניכר על השק התקאלי היפרטרופיה של ליגמנטה פלאבה היצרות התעלה בl3456 אותו דבר בלי בלט דיק ותוספת של אנולוס שטוח אשמח אים תסביר לי את מיבחר הקללות האלו למה לא מוסבר באופן פשוט נשים יבינו ולא יצטרכו מתורגמים אני שוחה פעמייפ בשבוע על הגבוזה מקל קצת לאחר יום את גודש הכאב מה עושים אים זה מנתחים חיים אים זה זה יכול להישתנות ביכלל כשהכאב חזק ולא עוזרת השחייה אני מקבל זריקת וולטארן ודפרוספאן סטרואיד וזה עוזר אשמח לחוות דעתך.... אופיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היצצרות קשה

הוספת תגובה

• היצרות קשה

ד``ר עופר ברוך
    21/09/2009

אופיר שלום,
    צר לי כי המתנתה ארוכות למענה,
    מצבך לפי התיאור יכול להיעזר על ידי ד"ר לכירופרקטיקה העוסק גם בשיקום ובמתיחות מיוחדות על שם קוקס, כולל שחרור שרירי גב וחיזוק הבטן.
    חלק ניכר מהכיוון הטיפולי הינך מקבל אך חסר בו המימד הכירופרקטי-שיקומי וממליץ לך לשלבו בתוכנית הטיפולים שלך,
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו