שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום
 
  • שאלה
    נתי
    09/11/2009

    שלום שאלה לי לבן אדם מומחה אשר עוסק בטיפול פסיכולוגי או פסיכאטרי.

    שאלתי היא ככה יש לי מצבי רוח קיצונים למדי פעם צוחקת ופעם בוכה אך בעיקר הנטיה היא לכיוון הדיכאון, אני בוכה ללא הרף והמחשבות רצים לי במהירות הבזק . אין לי שקט ושלווה וכל הזמן חושבת הייתי רוצה להיות יותר אופטימית, שמחה לראות את החיים מפרספקטיבה שונה .
    אנא בבקשה המליצו לי לתרופה טובה שתעזור לי או לאיזה מומחה שיעזור לי תודה נתי.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • מצבי רוח ונטיה דכאונית לא מאובחנת

    ד``ר עופר ברוך
    09/11/2009

    נתי שלום,
    בפורום שלנו אנו עונים לבעיות בריאותיות המושפעות מעמוד השדרה ואיננו פסיכולוגים או פסיכיאטרים אשר מופקדים על בריאות הנפש.
    למרות זאת, קיים קשר הדוק בין הגוף לנפש דרך מסלולים עצביים מיוחדים בין המרכזים הרגשיים במוח, לבין גזע המוח ומרכז פעילות השרירים והיציבה ולכן, אנו מאבחנים פעמים רבות בעיחות שלדיות ותפקודי חוליות בצוואר, גב או גפיים אשר עקב מצבי הרוח, האדם לא הפעיל נכון את גופו ואת איבריו.
    דבר זה יכול להתבטא באי רצון/ אי יכולת לצאת למבית להליכה, לקבוצת התעמלות או אפילו לעבודה. חוסר תנועה זה, גורם לירידה בהפעלת חיישני תנועה מיוחדים אשר תפקידם לעורר את מרכזי המוח ובתוכם גם את המרכז הריגשי וכאן, זהו התחום בו נוכל, אולי אם את לא במצב נפשי חמור, לעזור באיזון המערכת השלדית, תפקוד החוליות, השרירים והחיישנים.
    אנא פני במקביל לד"ר לכירופרקטיקה ולפסיכולוג או פסיכיאטר כי אנו עובדים למעשה במקביל ולא מחליפים אף אחד.
    בהצלחה

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו