מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קיפוזיס עם ליסטיזיסדני21/09/2007
שלום ,
אני בן 46 וסובל כשנתיים מבעית בלט דיסק C4-C5-C6 בצוואר, קיפוזיס עם זיזים אחוריים, לחץ קל על חוט שדרה בעיקר ב C5-C6 ודלדול דלטואיד משמאל שגורמים לטורטיקוליס - צוואר פונה לפעמים בעצמו לימין. קיפוזיס ניכרת עם ליסטיזיס ניווני בגובה C4-C5 .
נוירוכירורג מומחה ממליץ על ניתוח דקומפרסיה וקיבוע (אך לא דחוף) וטוען שכירופרקטיקה לא תעזור ורק עלולה לגרום נזק.
אני עשיתי כבר 10 טיפולים כירופרקטיים ללא שיפור, אך
כירופרקט טוען שיש סיכוי טוב שיגרום לשיפור וגם נתן לי תרגילים לצוואר - כיפוף צוואר קדימה ומתיחתו.
הוא טוען שזה יעזור ושעליי לעשות את התרגילים.
לפי חוות דעת חדשה שקיבלתי גם התרגילים האלה לא מתאימים לי.
האם לדעתכם אין סיכוי שכירופרקטיקה תעזור או שאולי כן לנסות כירופקטור אחר?
האם תרגילים אחרים כגון הטית ראש אחורה אולי יעזור והאם אין התרגיל הזה מסוכן במצבי ?
ברצוני גם לציין שאני עובד במחשב שעות רבות ביום והייתי נוהג לשבת בזויית למחשב וגם זווית במשענת של כ 120 מעלות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יואל
ד''ר גל גריסרו01/10/2007מצבך דורש בדיקה נוספת אצל כירופרקטור מוסמך מאגודת הכירופרקטורים. מסיפורך אינני יכול להסיק כלום ללא בדיקה.
ד"ר גל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)