קיפוזיס עם ליסטיזיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קיפוזיס עם ליסטיזיס
    דני
    21/09/2007

שלום ,

אני בן 46 וסובל כשנתיים מבעית בלט דיסק C4-C5-C6 בצוואר, קיפוזיס עם זיזים אחוריים, לחץ קל על חוט שדרה בעיקר ב C5-C6 ודלדול דלטואיד משמאל שגורמים לטורטיקוליס - צוואר פונה לפעמים בעצמו לימין. קיפוזיס ניכרת עם ליסטיזיס ניווני בגובה C4-C5 .

נוירוכירורג מומחה ממליץ על ניתוח דקומפרסיה וקיבוע (אך לא דחוף) וטוען שכירופרקטיקה לא תעזור ורק עלולה לגרום נזק.

אני עשיתי כבר 10 טיפולים כירופרקטיים ללא שיפור, אך
    כירופרקט טוען שיש סיכוי טוב שיגרום לשיפור וגם נתן לי תרגילים לצוואר - כיפוף צוואר קדימה ומתיחתו.
    הוא טוען שזה יעזור ושעליי לעשות את התרגילים.

לפי חוות דעת חדשה שקיבלתי גם התרגילים האלה לא מתאימים לי.

האם לדעתכם אין סיכוי שכירופרקטיקה תעזור או שאולי כן לנסות כירופקטור אחר?

האם תרגילים אחרים כגון הטית ראש אחורה אולי יעזור והאם אין התרגיל הזה מסוכן במצבי ?
    ברצוני גם לציין שאני עובד במחשב שעות רבות ביום והייתי נוהג לשבת בזויית למחשב וגם זווית במשענת של כ 120 מעלות.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קיפוזיס עם ליסטיזיס

הוספת תגובה

• יואל

ד''ר גל גריסרו
    01/10/2007

מצבך דורש בדיקה נוספת אצל כירופרקטור מוסמך מאגודת הכירופרקטורים. מסיפורך אינני יכול להסיק כלום ללא בדיקה.

ד"ר גל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו