מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוף מאוד כאבי צוואר ופריצת דיסקהמאם המאם15/01/2010
אני בן 35 בריא בד"כ לפני ארבע חודשים בזמן עמידה היה לי דקירה חזקה בריקה הימנית ובגללה הופניתי למיון ברמב"מ שם עשו לי CT מוח ויצא תקין לגמרי.
אחרי שבועיים התחלתי להרגיש באי שיווי משקל,וכאבי צוואר ובכאבי ראש מתח שרירים בעיקר בצוואר.
עשיתי בדיקה מקיפה מאוד כגון:
בדיקות דם -בדיקת עיננים-בדיקה א.א.ג- ENG לשיווי משקל-הכל דווח כתקין לגמרי.
אחר כך עשיתי CT צווארי יצא שיש לי בלט דיסק C4C5 ו C6C7 .
עשיתי בדיקה נוירולוגית במיון הרופא טען שיש לי מתח שרירים,hedech tanchon .כאבי ראש לחוץ.
עד היום הסחרחורת כמעט נעלמה לא לגמרי אבל פחות.אבל הכאבים שאני מרגיש היא בצוואר .כמו מתח שרירים בצוואר.
לא יודיע האם הכאב הזה נובע מלחץ שרירי הראש או לחץ שרירי הראש נובעת מפריצות הדסק שיש לי.
אני האמת כל הבדיקות עשיתי והלכתי אצל כל הרופאים ועד היום הזה אין שינוי כאבי צוואר ולחץ שרירים בראש ובצוואר ממשיך.
לפני כשבועיים התחלתי בפיזיותרפיה כנראה היא לא עוזרת.
צריך לציין אם אני נמצא בבית ושם משהו חם על הצוואר אני מרגיש בניחות.
דבר אחרון יש לי בדיקה ראשונה אצל כירופרקטור .האם זה עוזר לי,והאם אני הולך לכיון הנכון,
אני מודה לכב' אם ייענה בחיוב לבקשתי,,,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף מאוד כאבי צוואר ופריצת דיסק
ד``ר עופר ברוך17/01/2010שלום לה.מ.א.
נראה לנו כי תיאורך מסביר עד מאוד את תלונותיך וכנראה לחץ ומתח השרירים הרב בצוואר גורם לחוליות הצוואר אצלך להתכווץ ולפתח לחץ עיצבי וכאבים מקומיים וכן כאבי שרירים המופנים כלפי מעלה אל הראש.
אנא בקש באסרטיביות מהד"ר לכירופרקטיקה אם הוא או היא יכולים להקדיש זמן טיפולי גם לשרירי הצוואר ולטיפול בטריגר פוינטים (קשרים בשרירי הצוואר) שכנאה ויש לך בצוואר,
בהצלחה ולבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)