כאבי צוואר חוזרים ונשנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי צוואר חוזרים ונשנים
    ליאור
    19/01/2010

שלום, מזה כשנה שאני סובל מכאבי צוואר חוזרים ונשנים, בהתחלה הצוואר היה נתפס לי כל חודשיים לפרק זמן מה , אך לאחרונה אני סובל מצוואר תפוס וכאבים באזור השכמות של הגב, במיוחד אחרי נהיגה ארוכה , כמו כן יש לי תופעות של בחילות, כאבי ראש וכאבים המגיעים לידיים - טיפולי קרח מקלים על הכאב מאד - עשיתי צילום אך לא ראו בעיה בחוליות , הייתי מעונין להתחיל טיפול יסודי שייפתור לי את הבעיה אשר משפיעה על חיי באופן משמעותי , האם טיפול כירופרקט מתאים ? והאם אני צריך לערוך בדיקות נוספות ואלו ?

תודה רבה

ליאור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי צוואר חוזרים ונשנים

הוספת תגובה

• כאבי צוואר חוזרים ונשנים

ד``ר עופר ברוך
    19/01/2010

ליאור שלום,
    לפי תיאורך, כנראה שהנך סובל מבעיית תפקוד מכאנית בצוואר אשר יכולה להיות מעורבת בשרירים תפוסים, מיפרקי חוליות תפוסים או בעלי מבנה אנטומי לא סימטרי (מלידה או עקב טראומה שספגתה בעברך), בעיה בתפקוד חיישני עצבים במיפרקי החוליות וכריות הדיסק בין החוליות או בחיישנים ברקמות הרכות של הצוואר.
    כל אלו יכלים לבוא לידי ביטוי ביחד או בהרכב אחר וכן יכולים להיות מושפעים מנטיה לדלקת פרקים, היצרות תעלת השדרה הצווארית או מתח נפשי אשר כולם גורמים לדלקת מקומית ולכייוץ שרירי הצוואר ואז לחיכוך ודלקת וכאב בצוואר.
    יתכנו כמובן גם בעיות של יציבה לא טובה בשינה, בנהיגה, מול המחשב, עם הילדים, בתחביבי ספורט או בעבודות אחרות.
    בקיצור, לפני ששולחים אותך לבדיקות, כדאי לפנות לד"ר לכירופרקטיקה אשר יקח את ההיסטוריה הרפואית והיסטורית הפציעות שלך, יבדוק את כל מכלול האפשרויות שצויינו לעיל וימליץ על בדיקות נוספות במידת הצורך, או שימליץ על התחלת תוכנית טיפולית אשר אמורה לכלול מגוון טכניקות טיפול ומתיחה כירופרקטיות וכן ובוודאי, תרגילי מתיחה ושיקום והמלצות למניעה ויציבה נכונה.
    אם תרצה, ולפי בקשתך בלבד, נוכל לשלוח לך את רשימת כל הכירופרקטורים באיזור מגוריך/עיר מגוריך,
    לבריאות ובהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך המהירה אשמח

ליאור
    19/01/2010

לקבל את רשימת הכירופרקטיים , היני מתגורר במושב ניצני עוז ( מחלף ניצני עוז כביש 6 - יציאת נתניה  ) בברכת תודה רבה
    ליאור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להלן הרשימה המבוקשת

ד``ר עופר ברוך
    20/01/2010

נתניה, מישור החוף ושרון צפוני:
    ד"ר אורביץ עידן, כירופרקט – סמילנסקי 10, נתניה – 09-8331484,
    ד"ר ברג פאול, כירופרקט – ז'בוטינסקי 16/12, נתניה – 09-8333181,
    ד"ר ברגר אייל, כירופרקט – אירוס הארגמן 21, נתניה – 09-8856054,
    ד"ר גאקנר ריצ'ארד, כירופרקט מומחה שיקום/ספורט – היסמין 60, רמת פולג נתניה 09-8653693
    ד"ר גלאס חיים, כירופרקט – מכון אלעד, ירושלים 33, נתניה – 09-8617434,
    ד"ר גאלין ניר, כירופרקט – משק 24, מושב ביתן אהרון – 09-8663162,
    ד"ר וויס יעל, כירופרקטית – הפלמ"ח 8, אביחיל ליד נתניה – 09-8824396,
    ד"ר דאקה ראעף, כירופרקט – כפר ימה במשולש, זמר – 09-9873891,
    ד"ר סטרז'ה אבי, כירופרקט – סמילנסקי 24, נתניה – 054-6560666,
    ד"ר פרי תמר, כירופרקטית – מושב חרות – 09-7966625,

הוד השרון, כפר סבא, רעננה ושרון דרומי:
    ד"ר אטינגר אילה, כירופרקטית – חמנית 2/5, הוד השרון – 09-7407586,
    ד"ר בין לורנס, כירופרקט ומדריך יוגה אשטנגה – עקיבא 95, רעננה – 09-7455485,
    ד"ר ברוך עופר, כירופרקט מומחה אורטו/שיקום – נוף הרים 104, צור יגאל – 09-7492694,
    ד"ר גרנות משה, כירופרקט – מרפאה 18, אחוזה 88, רעננה – 052-4469386,
    ד"ר חבויניק אורית, כירופרקטית – רעננה – 052-6192255
    ד"ר טוויל אריה, כירופרקט – ז'בוטינסקי 5, רעננה – 09-7713349,
    ד"ר טלר מוטי, כירופרקט מומחה בשיקום – היובל 4, רעננה – 09-7465951,
    ד"ר טלר רבקה, כירופרקטית – היובל 4, רעננה – 09-7465951,
    ד"ר מרקיאר דייגו, כירופרקט – אזר 59א', כפר סבא – 09-7408811,
    ד"ר פרח דני, כירופרקט – ראבוצקי 62, רעננה – 09-7450050,
    ד"ר צווינגל גדי, כירופרקט – צופית 3, מושב בצרה – 09-7445650,
    ד"ר קלמנוביץ רם, רעננה
    ד"ר קנין שחר, כירופרקט מומחה במחקר – י.ל. פרץ 12, הוד השרון - 09-7454903

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו