מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום שוב - התייעצותדביר22/01/2010
לד"ר שלום רב,
תודה רבה על התגובה הקודמת והידע.
החלטתי להפסיק את הטיפולים אצל הכירופקט שאליו הלכתי,מאחר שהוא ציין בפניי שהוא לא מטפל בכאבי גב,ולא מטפל בכאבים.ולאחר מספר טיפולים אצלו לא הרגשתי אפילו במעט מעט הקלה.
הרופאת משפחה והאורטופד לא נותנים לי הפניה לCT .וקיים כעת יותר לחץ באזור הצוואר.
ואני חושב לחלוטין שגם מתח משחק אצלי תפקיד.לאחר שלמעלה משנה יש לי את הבעיה.וזה הפך להיות כרוני.הייתי אתמול אצל הרופאת משפחה ביקשתי שתפנה אותי לCT או לחדר מיון היא לא הסכימה. עדיין ממשיכים לי כאבים בזרוע שמאל,הצוואר,אזור החזה הקדמי,והצוואר לאורך כל השכמה. היא הביאה לי כדורים בשם אתופאן ואמרה לי לחזור לאורטופד.
ביד שמאל כולה מרגיש כאילו הזרוע מוציאה לי את היד,ולפעמים יש חום באזור של היד או הזרועה.יש לחץ עצבי ככה מרגיש בצד שמאל של הצוואר לכיוון השכמה.זרמים מדיי פעם באורך כל הזרוע,ותחושה של עצבים באורך כל היד .אם אני מרים את היד יש כאב מיד.
הכאבים לא נותנים לישון,ולעיתים כבר שאני יושן מעירים אותי משינה,.ואציין כי יש לי גם כאב באזור החזה השמאלי. האורטופד גם לא יתן לי CT יתן לי אך ורק פיזוטרפיה.ולי נראה שאחרי למעלה משנה של סבל הגיע הזמן שבאמת אדע מה יש לי .ולא רק ניחוש שיש לי דלקות וקרע בגיד מבלי לעשות צילומים אלא רק בגלל שהאורטופד ככה חושב.היש דרך שאוכאל להשיג CT ,או שאנסה לעבור אורטופד ולהתפלל שהוא כן ישלח אותי לבירור .מה יכול להיות שיש לי על סמך מה שרשמתי ,הגיוני שדלקות בכתף יגרמו לכל זה? או שהבעיה יכולה להיות ממקור הצוואר, כי ברגע שנוגעים לי שם ,אני חש זרמים בכל היד ,וגם ישירות כאבים בחזה השמאלי באזור שכואב לי.אז זה מה שנראה לי הגיוני אבל אני לא מתיימר להיות רופא אני לא בעל הידע .
אודה לתגובה.ואם אפשר גם מה אני יכול לעשות כדי לסיים את הסבל הזה.האם כירוקפקט אחר כן יכול לתת לי הפניה לעשות צילום CT ,או לפחות לרשום לרופאת משפחה שמומלץ שאעשה.
בתודה רבה רבה.וסופ"ש נפלא
אריק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ באזור הצוואר
ד``ר עופר ברוך24/01/2010אריק שלום,
צר לנו כי זאת התשובה שקיבלתה מכיוון שבהכשרתו, כל ד"ר לכירופרקטיקה מקבל מגוון כלי טיפול ידניים וטבעיים לטפל במגוון האבחנות האפשריות הנוגעות לבריאות הצוואר, הגב והגוף ובכללם גם נושא הכאב הראשוני של בעיית התפקוד שאובחנה.
מכיוון שאין הכירופרקטיקה בסל הבריאות לצערנו, עדיין אנו מפנים להמלצה לCT או MRI לרופאת המשפחה או האורטופד המטפל בקופח והם מעלים זאת על טופס של הקופח לפי ראות עיניהם או הקשרים המקצועיים עם הכירופרקטור המטפל.
ממליץ לך לפנות לאחד מהכירופרקטורים המומחים לאבחון וטיפול מורכב ויסודי או לפנות לרופאת המשפחה ולבקש טופס 17 (הפניה) למרפאת כאב בבית חלוים ממשלתי אשר בדרך כלל גם מעסיקה ד"ר לכירופרקטיקה בצוות המטפל שלה,
אם תרצה ולפי בקשתך הספציפית נוכל לשלוח לך את רשימת הכירופרקטורים המוכרים של איזור/עיר מגוריך,
לבריאות ובהצלחה, אל תתפשר לכאב הכרוני ולסבל המיותר,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה וכן מעוניין
דביר24/01/2010שלום ,
תודה על התגובה.
אני מעוניין לקבל את הרשימה,אפשרי באזור המרכז מרחובות ועד הרצליה ואפילו רעננה.
העיקר שאוכאל למצוא כירופקט שיתן לי מענה מקצועי ואוכאל לקבל טיפול אצלו מקצועי תוך כדי שיאבחן את מוקד הבעייתי במידה ומדובר בדלקת או בלחץ על החוליות.
יש לי שאלות נוספות.האם יכול להיות מצב של לחצים ומתחים שגורמים לכל התחלואה הזו ,הרי מתחים ולחצים מצטברים באזורי הכתפיים,האם יש הגיון במה שאני חושב ?
בנוסף יש מקום כן להפעיל את היד ולנסות להתחיל ולהתאמן {בלי משקולות בלי משקלים} אבל לחזור להתאמן כרגיל ולהפעיל את היידים ואפילו לעשות שחייה. או שזה רק יכול להזיק לי ?
בתודה
אריק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד``ר עופר ברוך25/01/2010אריק שלום,
לפני תרגילים ואימונים יש לאבחן נכונה ולהציע דרכי טיול נאותות ומתאימות לך.
לגבי הרשימה, הרי שביקשתה רשימה של 60 כירופרקטורים ועל פני איזור גדול מידי.
אני שולח לך את הרשימה לאיזור רחובות/ראשון כהתחלה,
בברכה
כירופרקטורים במרכז לרפואה משולבת, בית החולים אסף הרופא, צריפין:
ד"ר אלמוג גיא, כירופרקט מומחה בשיקום ודיקור IMS, זימון לפי תור מראש 08-9779931
ד"ר מוריץ יואב, כירופרקט ודיקור סיני IMS
כירופרקטורים במרפאות הפרטיות:
ד"ר אלמוג גיא, כירופרקט מומחה בשיקום ודיקור IMS – עין הקורא 10 ראשל"צ – 03-9567818
ד"ר געש יובל, כירופרקט – ארז 308, מושב גאליה ליד רחובות - 08-9319149
ד"ר מץ עודד, כירופרקט – הרצל 63, ראשל"צ – 03-9642698,
ד"ר צווינגל גדי, כירופרקט – מרכז רפואי קרית סביונים, משה דיין 3, יהוד – 03-5368787,
ד"ר שוורץ מיכאל, כירופרקט – בית הרופאים, מנוחה ונחלה 18, רחובות - 08-9459824
ד"ר שיין בוב, כירופרקט מומחה בשיקום/ספורט - משה שרת 9, חולון – 03-5587337,
ד"ר שרייר אבי, כירופרקט - מגדל היובל, עין הקורא 10 ראשל"צ – 03-9567818,
אם לא יספק נוסיף אזור נוסף,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)