חוסר יציבות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר יציבות
    ירון
    25/02/2010

שלום.
    אני בן 35 אני בבית כבר 3 חודשים עקב בירור רפואי הכולל חוסר יציבות,תפקודי כבד ,סחרחורות, כאבי ראש , ופעם אחת שנפלתי. עברתי את הבדיקות הבאות:mri מח,סי טי מח,eng אני אחרי ביופסייה של הכבד והרופא אומר שזה כבד שומני. הייתי אצל נוירולוג אומר שאין לי בעייה נוירולוגית.
    מתחילת הבירור התלוננתי על חולשה בגפיים בידיים עייפות מרגיש כאילו יש ילי משקולות על הרגליים וכמובן חוסר היציבות שזה נמשך כשלושה וחצי חודשים. כחודש וחצי אני חש כאבי ביד ימין זרמים אי תחושה ביד קושי להחזיק דברים תחושת נימול שמדי פעם זה תוקף אותי ביד שמאל וברגליים.עשיתי צילום רנטגן צווארי הרופא אומר שאין לי כלום מתלומן לאחרונה על כאבי תופת בגב תחתון אבל אף אחד כבר לא לוקח אותי ברצינות אני מיואש מה לעשות לאן לפנות אודב חכם על עזרתכם.
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר יציבות

הוספת תגובה

• בעיה מורכבת

ד``ר עופר ברוך
    01/03/2010

ירון שלום,
    תיאורך יכול לתאום בעיה מורכבת גם בצוואר וגם בגב התחתון בו זמנית עקב כנראה גם בעיית יציבה וגמישות יתר כללית. הייתי ממליץ לך לפנות לאחד מהכירופרקטים המומחים בשיקום/ספורט לאבחון מקיף ולבחינת סיוכיי ההצלחה הטיפולית שלך.
    אם תרצה לקבל לידיך את רשימת הכירופרקטים הכללית (רגילים ומומחים) בישראל אנא ציין זאת כאן,

בהצלחה ואל ייאוש, תמיד יש אור בקצה המנהרה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר יציבות

ירון
    01/03/2010

ראשית תודה על התשובה.
    אני לא אתייאש עד שאמצא את מקור הבעייה.
    אני אשמח לקבל רשימת כירופרקטים באזור באר שבע.
    תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרשימה המבוקשת

ד``ר עופר ברוך
    01/03/2010

איזור חיוג 08

אשקלון, אשדוד, באר שבע, ערבה, אילת:

כירופרקטורים במרפאות הפרטיות:
    ד"ר גריסארו גל, כירופרקט ופיזיוטרפיסט - מרכז גירון, שד' בן גוריון 21, אשקלון 08-6712707
    ד"ר גריסארו גל, כירופרקט ופיזיוטרפיסט - אשדוד
    ד"ר וילד אלון, כירופרקט - משעול קורא 7, שכונה ה', באר שבע - 052-4585657
    ד"ר פיי דנאל, כירופרקטית – קיבוץ אליפז – 052-6990371
    ד"ר מור אדם, כירופרקט - קניון שער העיר, בית התמר 2, אילת - 08-6344460

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו