מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שבר דחיסהאשף09/04/2007
שלום. אני גבר בן 41 . יש לי שבר דחיסה בחוליות T4-T5 ואינני יודע מתי זה קרה. אף פעם לא היתה לי תאונה כלשהי עד שנת 1997 שבה נפלתי מגג בגובה 6 מטר. לאחר צילום C.T הרופאים הגיעו למסקנה שזהו שבר ישן מאד. אינני מוגבל בתנועות ואני עוסק בהמון ספורט אתגרי ללא כל בעיות. הדבר שמפריע לי מאד הוא שאני הולך עקום.הצואר שלי וכל החלק העליון של הגב נוטה קדימה. שאלתי היא האם אפשר לתקן מצב כזה או לפחות ליישר מעט את הגב בלי שתהיינה השלכות עתידיות על אורח החיים שלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוגע לשבר הדחיסה
ד''ר עמי איל09/04/2007ראשית, יתכן מאוד ושבר הדחיסה ישן ולא קשור לתאונת הנפילה אך מה שחשוב הוא שגם אם אתה מרגיש טוב, לאחר תאונה שכזו נוצרים בדר"כ שינויים מבניים במשך זמן רב מלאחר אותה טראומה אשר יכולים לתת את אותותיהם שנים לאחר המקרה עצמו. הפרעת היציבה שאתה מתאר יכלה לנבוע מטראומות בעבר אשר קשורות לשבר הדחיסה או ממצב התפתחותי מסויים אשר הובילו למצב העכשוי. עלמנת למנוע התפתחות שלילית עתידית, טיפול כירופרקטי ברוב המקרים יהיה יעיל מאוד למען ייצוב השלד והתפקוד המבני-נוירולוגי של עמוד השדרה. באשר לתיקון היציבה הקיימת, זה תלוי במספר גורמים, אך בדר"כ יתאפשר שיפור בדרגות שונות בהתאם למצב האישי ואף יותר חשוב מניעה של החמרות עתידיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר איל
אשף09/04/2007אני מאד מודה לך על תשובתך. יום נעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)