מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיווי משקלסיון04/05/2010
אני בגיל 50 בעבר רחוק קיבלתי התקף ורטיגו אשר היה מלווה עם הקאות ואי יכולת לנוע במיטה
בשלב מאוחר יותר הסחרחורות חזרו והכל נרגע
בחצי שנה האחרונה יש לי מצב של כאילו אני נמצאת בשייט ואו מצב שכאילו אני נופלת מגובה
בנובמבר 2009 נפלתי ושברתי את היד
לפני מספר ימים נפלתי ושברתי את אצבע יד ימין
מיותר לציין כי לא היתה סיבה שאפול ולא היתה לי סחרחורת
אודה לתגובתך לפשר התופעות שיש לי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיווי משקל
ד``ר עופר ברוך04/05/2010סיון שלום,
קשה לקבוע בוודאות מתיאורייך רק נראה שהם מכוונים לבעיית חיישני שיווי משקל בחוליות הצוואר העליונות ביותר וכן באפשרות לבסיס הצוואר בקוו השכמות.
בכל מקרה, ממליץ על דיקה משולבת מקבילה אצל ד"ר לכירופרקטיקה וד"ר לנוירולוגיה על מנת לסגור את כל אפשרויות האבחון.
אם אכן הבדיקות אינן מראות הפרעה עיצבית פתולוגית ומרבית הסיכויים שבאמת אין לך, אזי מגוון טכניקות שחרור, מתיחה ואיזון מיפרקי חוליות הצוואר ושרירי הצוואר והלסת אמורים לפתור את תלונותייך,
אך קודם כל אבחון מסודר!!!
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)