מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גב תפוס/ כואבצמחוני04/05/2010
שלום רב
אני סטודנט בן 27 . בחודשיים האחרונים החלו להופיע כאבים / תחושה של שרירים תפוסים בעיקר באזור העליון אמצעי של הגב . שגרת היום מאופיינת בהמון שעות למידה (ישיבה מול השולחן ).
לפני כחודש פניתי לקבלת טיפול ( לא בארץ) נבדקתי על ידי רופא אורטופד וכטיפול ניתנו לי כדורי dorsiflex ו flector
תחושת הכאבים/ תחושת השרירים התפוסים אינה מפסיקה, ממה יכולה לנבוע הסיבה והאם יש דרך להקל על התחושה (תרגילים לגב וכו...)
בתודה מראש
והמשך יום נפלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צביטה בכתף ימין
דניאל06/08/2012יש לי כאבי כתף כבר כמה חודשים עשיתי צילום אולטרסאנד אמרו גיד קרוע 0.6 לאחר כמה זמן עשיתי עוד פעם ואמרו לי צביטה בכתף יש לציין שהכאבים מקרינים לחזה ליד ולגב יש לציין שהבאולטרסנד הראשון והשני עשתה לי התכנאית והשלישי גם טכנאית אבל הארוטפד נכח בחדר ואמר שזו צביטה בכתף מה עושים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגב כואב ותפוס
ד``ר עופר ברוך05/05/2010שלום לפונה,
פנייתך מוכרת מאוד ונפוצה מאוד בקרב יושב השולחן אם מול מחשב או מול ספרים/כתיבה.
במקרה השני, רכינה לפנים של הגב העליון והצוואר יוצרת עומס רב על חוליות ומיפרקי הגב העליון והצוואר כולל השירירים התומכים.
עומסים אלו גורמים לתחושת התפיסה ועליך, קודם להליכה במהלך התרופתי, לפנות לד"ר לכירופרקטיקה לבדיקת תפקוד הגב והצוואר שלך, להכוונה של טכניקות טיפול כירופרקטיות לשחרור השרירים, איזון ויישור החוליות והצוואר והקניית הרגלי ישיבה/יציבת לימוד בסביבת שולחן נכונים ובריאים כולל תרגילי מתיחה ושמירה על המניעה כאמצעי טיפול עיקרי ובמקביל לטיפול תקופתי במהלך השנים העמוסות שלך בלימודים,
אנא פנה לד"ר לכירופרקטיקה כאמור ורק אם אין שיפור, נסה לשלב את הכימיקלים של התרופות,
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה המהיר
צמחוני05/05/2010תודה לך על המענה המהיר והמפורט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)