הרופאה שלי אמרה לי שיש לי paraverte

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרופאה שלי אמרה לי שיש לי paraverte
    יולי
    08/05/2010

שלום לכם היום הגעתי לבית חולים (לא בארץ) עם כאבים חזקים בגב שמשכו לכיוון רגל שמאל זה התחיל פתאום ללא שום אזהרה, חשוב לי לציין כי ההיתי חולה בשפעת קלה לפני כמה ימים ואתמול היה לי נורא קר בלילה- אני לא חיה כרגע בישראל הרופאה שהגעתי אליה היום אמרה לי שיש לי paravertebral spasm ואין לה מושג למה, אני רוצה להבין מה זה בדיוק , יש לי עודף משקל ואני הולכת לחדר כושר5 ימים בשבוע אתמול שחיתי למשל דקות ללא שום בעיה. מה אני עושה? מה זה אומר.? ולמה לעזעזל אני לא מצליחה לרדת??? היא טענה שיש לי בעיה עם הדיסקים בעמוד השידרה אני במנוחה לשבוע, ובעוד כ 10 ימים היא בקשה שאחזור לבצע אם אר אי
    אשמח לתשובה, בתודה והערכה יולי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבי גב לאחר התקררות

ד``ר עופר ברוך
    09/05/2010

יולי שלום,
    תיאורך יכול להתאים למצב גב תחתון שחוק במקצת בו המרווחים בין חוליות הגב קטנו עקב עומסי חיים-משקל-בית-משפחה-עבודה תבחרי מבינהם.
    כאשר את ישנה חשופה לרוח מאוורר או רוח מהחלון או כאשר את נכנסת לבריכה/ים בטמפרטורה נמוכה יחסית, חיישני הטמפרטורה בעור מרגישים את הירידה וגורמים לרפלקס עצבי מיידי לכיוון עמוד השדרה אשר מפעיל סיבי שרירים בגב, בצוואר או בגפיים לכווצם ולמנוע זרימת דם רגילה בחלק החיצוני של הגוף, והכל למנוע איבוד אנרגיה כתהליך אטומטי טבעי של הגוף.
    כיווץ זה בנוסף לחיכוך החוליות יכול לגרום ללחץ עצבי של העצבים היוצאים בין החוליות ולהקרין לרגל.
    אנא פני לד"ר לכירופרקטיקה הקרוב אלייך והוא יבדוק יאבחן ויטפל בך כראוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו