קליקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קליקים
    דני
    28/06/2010

שלום,
    אני סובל מבעיות צוואר - פריצת דיסק וקושי בתנועה.

מזה 8 פעמים אני כבר הולך לכירופרקט.
    כל הטיפול של הכירופרקט מסתכם בסיבוב הצוואר ועשיית קליקים.
    2-3 דקות והטיפול נגמר.

אני כמעט ולא מרגיש שום שיפור.

האם ייתכן שטיפול מסוג זה יכול לעזור ?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קליקים

הוספת תגובה

• טיפול כירופרקטי לפריצת דיסק צווארי

ד``ר עופר ברוך
    28/06/2010

דני שלום,
    אם הייתה עוקב אחר הפורום שלנו אזיי הייתה מבחין כי אינך הראשון לשאול את אותה שאלה ואינך הראשון ולצערי גם לא האחרון לקבל תשובה דומה.
    במקצוע הכירופרקטיקה יש מספר רמות התערבות טיפולית הנגזרות ממורכבות האבחנה וממצב המטופל. על אלו, יש להוסיף את מידת מומחיותו של הכירופרקט/ית והאם סיים התמחות ד"ר לכירופרקטיקה רגיל או אם המשיך עוד שלוש שנים להמתחויות-על בכירופרקטיקה בתחומי העיסוק השונים שלנו.
    בדרך כלל, הכירופרקטים המומחים עוסקים באבחון מורכב יותר וכן משלבים מגוון טכניקות טיפול, שחרור ושיקום/חיזוק בכל טיפול וטיפול ובהחלט לא 2-3 דקות כטיפול רגיל כירופרקטי לבעיה פשוטה.
    פריצת דיסק צווארית לעיתים קשה יותר לטיפול ועלולה לקחת מספר טיפולים ארוך יותר מאשר פריצה מותנית עקב מבנה הצוואר ולכן יש לשקול שילוב אמצעי טיפול, טכניקות ובעלי מקצוע נוספים או חוות דעת שניה אצל אחד מהכירופרקטים המומחים הפזורים בארץ.
    גם כאן, צריך לציין שעל הכירופרקט המטפל לבדוק את התקדמותך מידי מספר טיפולים ואם אין שינוי לשקול אבחנה חדשה ושילוב טכניקות שונות (אם הוא יודע לבצען) או להפנותך לטיפול מקביל אצל בעלי מקצוע נוספים בתחום השיקום, הדיקור הסיני, ורפואת הכאב,
    אני מקווה שנתתי לך מספר קצוות להתעניין ולאתגר את הכירופרקט המטפל שלך אבל באופן אסרטיבי ללא האשמות ופגיעה אישית,
    אם תרצה לקבל את רשימת הכירופרקטים הכללית כולל המומחים אנא ציין זאת כאן.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו