כאבים ביד ימין לאחר כאבים בצוואר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים ביד ימין לאחר כאבים בצוואר
    פגוע
    28/07/2010

לפני כחודש היו לי כאבים עזים בצד הימני של הצוואר התחתון שהקרינו לכתף, הכאבים עברו משם לכתף עם הקרנה ליד ימין, כאשר היה קושי בתפקוד יום יומי והבעייה העיקרית הייתה בנהיגה ובשינה שם נאלצתי למצוא תנוחה מתאימה ללא כאבים ולהחליף תנוחות בשינה ללא הרף כאשר רק שינה על הגב הייתה ללא כאבים.
    הכאבים בכתף חלפו אך למעשה היד מרגישה כאילו יש דלקת. בפעולות כמו שכיבות סמיכה אני מרגיש קושי בביצוע עד כדי רעידה ביד.
    בנוסף יש לי תחושת נמלול בכף היד מדי פעם.

אודה לתשובה

אלון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים ביד ימין

ד''ר מיכאל שוורץ (D.C)
    28/07/2010

אלון שלום
    לפי מה שתארת יש צורך ללכת לבדוק את הסיבות לבעיה ביד היות ולמרות שכאבי הצוואר חלפו יתכן שהמקור הוא צווארי שגורם לגירוי עצבי ולסמפטומים ביד(נימול, חולשה). אתה יכול לגשת לכירופרקטור או אורתופד שיבדוק ויחליט על הצעדים הבאים.
    תרגיש טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה המהירה

פגוע
    29/07/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו