מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סוג טיפולדני15/08/2010
שלום,
אני בן 50 וסובל כבר יותר מ 4 שנים מקשיים שונים בתנועת צוואר.
אני גר באזור הדרום ואין כאן היצע מספיק של מטפלים או כירופרקטים ברמה גבוהה.
ניסיתי למעשה את רובם - פיזותרפיסטים, מחטים, תרפיה מנואלית - ולא עזרו לי. טו]לתי בין היתר על ידי 2 הכירופרקטים מהאזור.
אחד מהם עשה לי כל מיני קליקים וטען שזה יעזור, אך עשיתי כ 8 טיפולים, לפעמים היה נראה לי שיש שיפור כלשהו אך בסוף המצב חזר כמעט לקדמותו , אז הפסקתי, כי לא היה גם שום שינוי בצורת הטיפול.
אז המליצו לי על מישהי שמציגה עצמה כרופאה אורטופדית, למרות שלא ראיתי תעודות שלה.
מישהי אומרת שהיא עזרה לה מאוד אחרי שהיא כבר התיאשה. יחד עם זה ממקור אחר שמעתי שהיא לא עזרה לה.
הבעיה היא שאחרי טיפול ראשון, היא אמרה לי שיש צורך בעוד 11 טיפולים נוספים - וזו תוכנית הטיפול שלה ויש לשלם את כל הכסף מראש.
מדובר בסכומים לא קטנים, הטיפול שלה נמשך כ 40 דקות, ואמנם די התרשמתי מהטיפול הראשון
- ואולי מפני שכבר עברתי כלכך הרבה הבטחות וכשלונות - קצת קשה לי להאמין.
היא אומרת שהמצב שלי לא קשה יחסית ומבטיחה שהבעיה שלי תפטר אחרי סדרת הטיפול.
היא עשתה לי בדירה גופנית ובדיקה של צילומים ו MRI וטוענת, שיש סיבוב בעמוד שדרה בגב עליון והצוואר והיא תחזיר אותו למקומו.
האם זה נראה לך הגיוני שהיא יכולה לפתור לי את הבעיה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלת היתכנות הצלחה טיפולית
ד``ר עופר ברוך22/08/2010דני שלום,
אנו בהחלט ממליצים בחום על שילוב טכניקות טיפול ובעלי מקצועות טיפוליים אך מסתייגים מאוד מטכניקת הפחדות הכוללת יצירת תביעת משכנתא טיפולית מהמטופל בתשלום מראש ובמיוחד טכניקת הפסיכולוגיה בגרוש של הבטחת הצלחה טיפולית על מנת לשכנע אותך כי היא היא טובה יותר מכולם,
אם הגעתה עד גיל 50 וישנו מצב סביר כי יש ניוון כזה או אחר בחוליות הצוואר והגב, אין פתרון קסם אחד ולתמיד, אך ניתן להגיע לשיפור טוב המצריך תחזוקה טיפולית פעם בשבועיי-עד חודש,
אם תרצה רשימה כללית של הכירופרקטים הרגילים והמומחים באיזור המרכז, אנא השב לנו, ונשלח לך כאן בפורום זה,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)