מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיגרנות כרוניות +סינוסיטיס כרוניב.מ22/08/2010
שלום אני בת 31 סובלת ממגרנות כרוניות +סינוסיטיס כרוני הבעיה המרכזית היא המיגרנה
שממנה אני סובלת כבר מגיל 20 , לאחרונה מצבי החמיר יש לי התקפים של יום כן יום לא אני לוקחת כדור באופן קבוע בשם RELERTמ"ג 40 זה עוזר לי ומעביר את הכאב אבל כמובן שזה לא מרפא וכמה אפשר לקחת כדורים? כתוצאה מזאת אינני מסוגלת לעבוד ,כרגע אני עוברת סדרה של טיפולים
במרפאת מכבי טבעי, כירופרקט ,ודיקור סיני 10 טיפולים טיפול 1 לשבוע מכל סידרה
הדיקור בכלל לא מועיל וכמובן שהטיפול אצל הכירופרקט לא מועיל כלל, לא מובן לי איך טיפול של 5 דקות יכול לעזור? הכירופרקט רק מוציא לי קליקים באזור הצוואר נותן להריח משהו ובזה נגמר הטיפול האם זה הגיוני?? הרי זה משהו שאני יכולה לעשות לעצמי מול המראה להוציא קליקים מהצוואר ולהריח שמן ארומטי ...משהו כאן לא מסתדר לי ..
האם יש לכם המלצה לכירופרקטים המתמחים בכאבי ראש כגון מיגרנה ??לטיפולים רציניים יותר
שבאמת יכולים להועיל ? באזור בני ברק והמרכז,
ומה המחירים לטיפולים באופן פרטי?
תודה מראש ,
מ.ב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיגרנות, כאבי ראש וסינוסיטיס
ד``ר עופר ברוך22/08/2010במ שלום לך,
תודה על פנייתך ותיאורייך, ונראה שהינך מחוברת מאוד להשרגשותייך ותחושותייך ואלו באמת מלווים אותך זמן רב.
יש לזכור כי טיפול תרופתי לאורך זמן רב וכן ההרגל של חיישני כאב ברקמות כלי הדם במוח וכן החיישנים בצוואר להעביר תחושות כאב או תחושות תנועה לא סימטרית אינן נפתרות בצ'יק ולוקח למוח הפנימי שלך להתרגל לשינויי התחושות המועברות אליו על ידי השינוי אותו מבצעים הכירופרקט והמדקר הישראלי (סיני).
יש וחשוב גם לזכור כי יש לנסות כל הזמן לבודד ולאבחן את הגורמים/גורם לכאבי הראש, ואיננו בטוחים כי כך נעשה עבורך במהלך השנים. גורם חשוב מבין הרבה גורמים יכול להיות שימוש בגלולות למניעת הריון אשר מחדירות רמות הורמונים גבוהות יותר על מנת לייצור פעולת נגד לביוץ הביצית וכבך להשיג מניעה. אם אכן הינך משתמשת בגלולות או התקן המשחרר הורמונים, יש סבירות גבוהה שההורמונים הם אלו הגורמים לשינוי בנפחי כלי הדם על ידי התרחבות והתכווצות ואז מופיעים הכאבי ראש.
יש כמובן סיבות רבות נוספות ממקור של תנועת מיפרקי החוליות שאיננה תקינה ולכן מנסה הכירופרקט לאזן את פעילותם על ידי ביצוע קליקים אך כמובן ישנן טכניקות טיפול כירופרקטיות נוספות כולל תרגילי צוואר מיוחדים לנושאים אלו וכן טיפול בחיבורי עצמות הגולגולת.
לרוע מזלך, התחלת את טיפולך במסגרת טיפול בסיסית של קופת חולים בו המטפל מקבל על הטיפול בך רק 30 ש"ח ולא טיפול ברמת מומחה הגובה לפי השכלתו ונסיונו ולכן גם תחושתך כי אינך מקבלת את הטיפול לו את זקוקה. המחירים לטיפול פרטי יכולים לנוע מ350 שח עד 600 שח לביקור הראשון הכולל לקיחת היסטוריה רפואית, בדיקות נוירולוגיות, אורטופדיות וכירופרקטיות, מישוש ואבחון בעיות תנועה ותפקוד בחוליות ובשרירים, בדיקות צילומים והדמיה אם נערכו לך ולאחר מכן, התאמת טכניקות טיפול, מתיחה, חיזוק ושיקום לליקויים ולאבחנות שאובחנו, כל אלו לוקחים בין 40 דקות לשעה ולכן, גם עולים יותר,
טיפול חוזר כ 150-250 שח תלוי בכירופרקט, השכלתו ומומחיותו הפוסט דוקטורטית.
בתשובה נוספת נשלח לך את רשימת כלל הכירופרקטים לאיזורים שביקשת,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרשימת הכירופרקטים שביקשת לבחירתך
ד``ר עופר ברוך22/08/2010איזור תל אביב-יפו, רמת גן, גבעתיים, בני ברק וגבעת שמואל:
כירופרקטורים במרכז הרפואי תל אביב ע"ש סוראסקי-איכילוב, וייצמן 6, תל אביב:
ד"ר ברוך עופר, כירופרקט מומחה אורטו/שיקום – היחידה לשיכוך כאב ושיקום – 03-6974716
ד"ר מירית אסייג, כירופרקטית – המחלקה הנוירולוגית, היחידה לכאבי ראש – 03-6974
כירופרקטורים ביחידת השיקום, המרכז הרפואי ע"ש שיבא, תל השומר:
ד"ר דייגו מרקיאר, כירופרקט
כירופרקטורים במרפאות הפרטיות:
ד"ר איבורה קאידי, כירופרקט – שדרות בן גוריון 46, רמת גן – 03-5757199
ד"ר איצקוביץ לילה, כירופרקטית – יגור 20, תל אביב – 03-7398974,
ד"ר אליוט גרג, כירופרקט – א צ גרינברג 25, תל אביב – 050-9073377,
ד"ר אסייג מירית, כירופרקטית – בית הרופאים, שפרינצק 3, תל אביב – 077-7930010
ד"ר בכר יצחק, כירופרקט – קאונטריקלאב ג, פיינשטיין 18, תל אביב – 03-6430372,
ד"ר ברוך עופר, כירופרקט מומחה אורטו/שיקום- מגדל וייצמן, וייצמן 14, תל אביב – 03-6091519,
ד"ר געש יובל, כירופרקט – וייסבורג 17, צהלה, תל אביב – 03-6470119,
ד"ר גרינבלט דוד, כירופרקט – בית הרופאים, שפרינצק 3, תל אביב – 077-7930010
ד"ר דקל כרמל, כירופרקטית – קדם 169, יפו – 054-4495807,
ד"ר דרימר יצחק, כירופרקט - בית הרופאים, שפרינצק 3, תל אביב – 077-7930010,
ד"ר כהן צחי, כירופרקט – יד שלום 18, רמת גן – 03-6787685,
ד"ר מנדי רונן, כירופרקט – שילה 4, תל אביב – 800-394040,
ד"ר עודד מץ, כירופרקט - ריינס 18, תל אביב -
ד"ר נוימן פנחס, כירופרקט מומחה בטרמוגרפיה, בית הרופאים, ריינס 18, תל אביב-
ד"ר נייס דוד, כירופרקט – ארבע ארצות 6, תל אביב – 03-5227270,
ד"ר סילוורה ליאור, כירופרקט – קהילת סלוניקי 9, נאות אפקה תל אביב – 03-6486379,
ד"ר פלטנר אורלי, כירופרקטית ללא אישור CCE - אורנים 6, גבעת שמואל – 03-5324702,
ד"ר פרטר רפי, כירופרקט – בראזני 4, רמת אביב ג, תל אביב – 03-6414188,
ד"ר קנין שחר, כירופרקט מומחה במחקר-קניון רמת אביב, ברודצקי 63, תל אביב-03-6405240 ,
ד"ר קרן דניאל, כירופרקט – קניון רמת אביב, ברודצקי 63, תל אביב – 03-6968344,
ד"ר שוורץ מיכאל, כירופרקט – שפירא 43, פתח תקווה – 03-9041185,
ד"ר שור חגי, כירופרקט – הרמן שפירא 9, תל אביב – 03-5250027,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוה רבה על תשובתך המהירה
ב.מ23/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)