פריצת דיסק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פריצת דיסק
    זאב לוינסון
    25/08/2010

שלום רב,
    לאחר תקופה בת חודשיים לפחות של כאבי גב עם הקרנה לרגל ימין, הגעתי לסריקת CT של עמוד השדרה המותני.
    תוצאות הסריקה ב- L4-5 מראות בין השאר על בלט דיסק גלובלי והיפרטרופיה של הליגמנטים פלבום דו"צ - גורמים להיצרות מעשית של תעלת השדרה ולחץ על השק.
    הרופא האורתופד שלח אותי להתיעצות דחופה עם מנתח עמוד שדרה.
    מתוך מודעות לסיכונים וליתרונות שאלתי היא האם יש דרך טובה ובטוחה יותר להקלת הכאבים מהם אני סובל וההולכים ומתגברים ככל שהזמן עובר.

תודה
    זאב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פריצת דיסק

הוספת תגובה

• האם כדאי לנתח?

ד''ר מיכאל שוורץ (D.C)
    26/08/2010

שלום זאב
    מיתוך מה שתארת יש פריצת דיסק מותנית עם הקרנה לרגל.במידה ויש בנוסף לכאבים סימנים נוירולוגים קשים כחולשה שרירית ברגליים ו/או החלשןת של רפלקסים ברגל ו/או יכולת פחותה לשלוט על הסוגרים אז בהחלט יש צורך ביעוץ עם אורתופד מנתח. איני יודע האם קיבלת במהלך הזמן טיפול כל שהוא חוץ ממשככי כאבים
    בכל מקרה הייתי הולך ליעוץ ושומע מהאורטופד אם יש אופציות שאינן ניתוחיות ובהחלט כירופרקטיקה ודיקור הן אפשרויות טובות
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם כדאי לנתח

זאב לוינסון
    01/09/2010

תודה רבה
    זאב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו