חוסר יציבות ותחושת נדנוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר יציבות ותחושת נדנוד
    בנימין
    31/08/2010

בן 28 אב לשלושה סובל זה 7 חודשים מתחושת נדנוד בהחרפה בהליכה בדיבור ובתנועות ידיים כגון כתיבה כ"כ מופיעה לעיתים רגישות באזור האחורי של הראש וכן לחץ בראש האחורי ובעורף. הבחנתי כי למנח הכתפיים ישנה השפעה ניכרת על תחושותי כשאני סוחב משהו ביד המצב משתפר מאוד כשאני מניח המצב חוזר לקדמותו. הפגיעה התפקודית קשה אני עובד חצי ממה שהייתי רגיל וגם זה בקושי . ביצעתי סי טי ואם אר איי ראש צוואר עם ממצאים קלים שלא מסבירים את התופעות (בלט קל) כ"כ נבדקתי ע"י נוירולוג רופא עיניים אוזניים שטוען שאין בעיית יציבה אורטופד שנתן ארקוקסיה ושלח לפזיו) שיניים נוירו כירורג והעליתי חרס בידי כ"כ עברתי טיפולי פזיוטרפיה(16) דיקור(9) כוסות רוח והקזת דם(8) ללא השפעה כמעט כ"כ עברתי 14 טיפולים אצל כירופרקט שטיפל רק בצוואר ולא בשאר הגב למרות שאמרתי שאני מרגיש שמהו לא בסדר בשכמות. לאחרונה איתרתי הבדל משמעותי בין גובה הכתפיים יכול להיות שטיפול כירופרקטי מהגב התחתון ומעלה יכול לייצב ולעזור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר יציבות ותחושת נדנוד

הוספת תגובה

• יציבה עוזרת ליציבות

ד''ר מיכאל שוורץ (D.C)
    31/08/2010

שלום בנימין. הבנתי שיעוצים, הדמיות וטיפולים שונים לא הביאו מזור וגם סיבה לחוסר יציבות אינה ידועה. הייתי בודק תחום שנקרא אינטגרציה מבנית- לראות האם אתה סובל מיציבה לקויה ולאחר מכן טיפול כדי "לארגן" יותר טוב את הגוף דבר שיתכן ויעזור לך. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו