כאבים בברך ימין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בברך ימין
    פאני
    23/09/2010

מזה כחודש וחצי אני סובלת מהברך זה התחיל פתאום כשכל פעם שאני מכופפת את הברך וזה אפילו כשאני במיטה נשמעת חריקה כזאת (זה כמו הרעש שכשמכופפים את אצבעות הידיים) והמצב הולך ומחמיר וכעת יש לי כאבים חזקים הייתי אצל אורטופד והואאמר עד שאין צלום של המיפוי אז רק לחבוש השאלה אם יש טעם ללכת לכירופרקט בשלב זה ואם הם מטפלים גם בברכיים תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בברך ימין

הוספת תגובה

• כאבי ברך והשפעת הכירופרקטיקה

ד``ר עופר ברוך
    27/09/2010

פאני שלום,
    את מתארת מצב של אפשרות שחיקת סחוסים בברך שמאלית או החלקה של עצם הפיקה על משטח הברך, או שניהם יחדיו.
    תופעת שחיקה כזאת, אם לא היתה עדות לנפילה או מתיחת ברך, קשורה במרבית המקרים להליכה רבת שנים עם אגן הנוטה לצד ועל ידי כך, גורם לרגל אחת להיות קצרה מדומה. כתוצאה מההליכה עם האגן הנוטה, יצרת בלי ידיעתך עומס יתר על הברך השמאלית עד לשחיקתה.
    במקצוע הכירופרקטיקה ישנן מגוון טכניקות טיפול ידניות לשיקום ויישור האגן, הגב וכתוצאה מכך גם הרגליים והקלת העומס על הברך השחוקה, וכל זאת במקביל להכוונת תרגילי חיזוק ושיקום לשרירי הירכיים, הברכיים ואף אפשרות של שקילת התאמת מדרסים לכפות הרגליים.
    אך לפני הכל, יש לגשת לד"ר לכירופרקטיקה הקרוב אלייך, לקבל בדיקות מתאימות ואבחנות כירופרקטיות בהתאם ופיהן, יקבע לך אופן הטיפול בתיאום איתך כמובן,
    אם תרצי, נוכל לשלוח לך אתרשימת הכירופרקטים הרגילים והמומחים הקרובים אל עיר/איזור מגורייך,
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו