מסרים למוח כשיטת טיפול לכאבי גב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מסרים למוח כשיטת טיפול לכאבי גב
    אילנה
    24/09/2010

אני סובלת מכאבי גב שנים. טופלתי ע"י כירופרקטים, דיקור, מעסים וכ'. יש תקופות הקלה
    ויש תקופות בהן קימת החמרה בכאבי הגב. עד כה הדבר היחיד שעזר לי הוא מסאג' משולב
    ודי אגרסיבי (לצערי המעסה הספציפית גרה רחוק מאוד ממקום מגוריי והטיפול אינו רלוונטי כרגע).
    לאחרונה היו לי כאבי גב חזקים במיוחד מעל המותן בצד שמאל, ובפעם הראשונה לא יכולתי
    לקום מהמיטה כיומיים (האם זו פריצת דיסק?) הכאבים נחלשו וכעת המקום רגיש.
    בעקבות כך ניגשתי לכירופרקט של קופת החולים (במרפאות ההוליסטיות). שיטתו שונה-
    ולדבריו הטיפול הוא עדין, וכרגע ללא מניפולציות, אלא על ידי מכשיר דמוי מקדחה איתו
    "קודחים" בנקודות מסויימות, כדי לאמן את המוח ולשלוח לו מסרים להרגע,
    עד כה ניגשתי ל 4 טיפולים (מתוך 12 הדרושים), אך איני מרגישה שינוי או הקלה מסויימת
    מלבד הרגשה כללית של חולשה והרבה ליחה- שלדבריו הינה ריאקציה חיובית של ניקוי הגוף. האם שמעת על שיטה כזו, ומתי להערכתך ארגיש את ההקלה?

תודה מראש וחג שמח- אילנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול עדין לגב

ד''ר מיכאל שוורץ (D.C)
    25/09/2010

שלום אילנה. טיפול כזה מוכר לי. לגבי השאלה מתי תרגישי הקלה- איני יודע. הייתי מציע לתת צ'אנס לטיפול ולהתאזר בסבלנות. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו