מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סובלת משלל בעיותשרית07/10/2010
שלום
מזה כחודשיים בישיבה אני מרגישה את איזור האגן זז, כשאני עומדת אני מרגישה רגלים כבדות ממש תזוזות בבדיקות אורטופד הכל יצא תקין. אני מרגישה כאב וצריבה באיזור עצם הזנב שאני מנסה לשים ברכיים על המיטה ולישר את הרגלים באותה תנוחה אני מרגישה גמישות יתר באיזור הבטן כאילו כמו "בובת גומי" אני מרגישה את זה גם במפרקים של הברכיים וכאבי דקירות לפעמים עמומים באיזור עמוד השידרה האם כירופרקט יוכל לעזור? אני לא מרגישה את איזור פי הטבעת ובעת יציאה הרגשה שזה "בורח" אני יכולה לעצור את זה אבל בעת שזה יוצא אני לא מרגישה תחושה כמו פעם זה מאוד מטריד אותי אשמח מאוד לתשובה אני אוסיף שהיה לי איחור של המחזור חצי שנה מעולם לא ילדתי
ואי נוחות עמדתי הרבה על הרגליים אחרי שהתחילו לי התזוזות אולי זה החמיר לי את הבעיה של התזוזות היום אני משתדלת יותר לנוח אבל זה לא משתפר בכלל...
אני מרגישה כאילו שאני "באונייה" תחושות גלים בגוף שנמשכות כבר חודשים וזה פגע לי באיכות חיים אבדתי תאבון וירדתי במשקל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סובלת משלל בעיות
ד``ר עופר ברוך07/10/2010שרית שלום,
תודה על הפירוט והרגש שהכנסת בשאלותייך ותיאורייך,
ממה שתיארת, יכולים להיות מספר כיווני אבחון אשר אמורים להתבצע על ידי מספר גורמי מקצוע:
1. ד"ר לכירופרקטיקה, אשר יבדוק את יציבתך, תפקוד שרירייך ובמיוחד שרירי האגן, הירכיים , הבטן והמותנית וכן את הצוואר. בבדיקה אמורים להיבדק רפלקסים עצביים אשר ילמדו אותנו מה פועל טוב ומה לא.
בהתאם לבדיקות ואם יש נחיצות, תופני על ידי הדר לכירופרקטיקה לבדיקת הדמיה כגון CT של המותנית והאגן או של הצוואר והכל לפי ממצאי הבדיקות.
לפי האבחנות שיתקבלו משתי גישות הבדיקות יקבעו לא אבחנות וביחד עימך, תתוכנן תוכנית טיפול אשר כוללת מגוון טכניקות טיפול ידניות כירופרקטיות ובמקביל....
הרבה תרגילים לחיזוק רצפת האגן, הבטן והגב.
2. ד"ר לגיניקולוגיה, אשר יבדוק את המערכת הגיניקולוגית שלך כולל מצב השחלות ובידקות דם לרמות ההורמונים שלך, אשר אם ירדו מאוד, עלולים לפגוע בתדירות המחזור וכן לגרום לאיבוד תיאבון ולירידה במשקל, ממש כפי שתיארת.
3. אם לא תהיה התקדמות, תמיד ניתן לפנות או לנוירולוג לאבחון מעמיק יותר או לכירופרקטים מומחים בתחום השיקום לחוות דעת שניה בקשר לאבחנות ולטיפולים שניתנו לך.
אם תרצי, נוכל לשלוח לך כאן בפורום זה את רשימת כלל הכירופרקטים הרגילים ואת רשימת המומחים לבחירתך באיזור /עיר מגורייך,
בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על היחס המבין
שרית07/10/2010תודה רבה על התגובה המפורטת אני פניתי לרפואה משלימה בעקבות חומר שקראתי באינטרנט על כל התזוזות שאני מרגישה בגוף תחתון במיוחד באגן וברגלים- בכל תנועה של יד או רגל הפנו אותי לחיזוק שרירי בטן וגב האם לא כדאי ללכת קודם לכירופרקט או ללכת לשני התחומים ביחד? מצד שני הבנתי שיכול להיות גם מצב של צניחה של אברים בעקבות בעיה של עצירות והייתי מתאמצת אבל עכשיו כבר לא- הבנתי שצניחה של אברים לא גורמים לתזוזות 24 שעות ביום אלא אם כן אני טועה? האם יש המלצה לכירופרקט טוב באיזור קריית אונו/פ"ת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על היחס המבין - תגובה
ד``ר עופר ברוך07/10/2010שרית שלום,
קודם כל כירופרקט שיישר אותך ואחר כך תרגילי חיזוק,
כירופרקטורים במרכז הרפואי תל אביב ע"ש סוראסקי-איכילוב, וייצמן 6, תל אביב:
ד"ר ברוך עופר, כירופרקט מומחה אורטו/שיקום – היחידה לשיכוך כאב ושיקום – 03-6974716
ד"ר מירית אסייג, כירופרקטית – המחלקה הנוירולוגית, היחידה לכאבי ראש – 03-6974
כירופרקטורים ביחידת השיקום, המרכז הרפואי ע"ש שיבא, תל השומר:
ד"ר דייגו מרקיאר, כירופרקט
כירופרקטורים במרפאות הפרטיות:
ד"ר איבורה קאידי, כירופרקט – שדרות בן גוריון 46, רמת גן – 03-5757199
ד"ר איצקוביץ לילה, כירופרקטית – יגור 20, תל אביב – 03-7398974,
ד"ר אליוט גרג, כירופרקט – א צ גרינברג 25, תל אביב – 050-9073377,
ד"ר אסייג מירית, כירופרקטית – בית הרופאים, שפרינצק 3, תל אביב – 077-7930010
ד"ר בכר יצחק, כירופרקט – קאונטריקלאב ג, פיינשטיין 18, תל אביב – 03-6430372,
ד"ר ברוך עופר, כירופרקט מומחה אורטו/שיקום- מגדל וייצמן, וייצמן 14, תל אביב – 03-6091519,
ד"ר געש יובל, כירופרקט – וייסבורג 17, צהלה, תל אביב – 03-6470119,
ד"ר גרינבלט דוד, כירופרקט – בית הרופאים, שפרינצק 3, תל אביב – 077-7930010
ד"ר דקל כרמל, כירופרקטית – קדם 169, יפו – 054-4495807,
ד"ר דרימר יצחק, כירופרקט - בית הרופאים, שפרינצק 3, תל אביב – 077-7930010,
ד"ר כהן צחי, כירופרקט – יד שלום 18, רמת גן – 03-6787685,
ד"ר מנדי רונן, כירופרקט – שילה 4, תל אביב – 800-394040,
ד"ר עודד מץ, כירופרקט - ריינס 18, תל אביב -
ד"ר נוימן פנחס, כירופרקט מומחה בטרמוגרפיה, בית הרופאים, ריינס 18, תל אביב-
ד"ר נייס דוד, כירופרקט – ארבע ארצות 6, תל אביב – 03-5227270,
ד"ר סילוורה ליאור, כירופרקט – קהילת סלוניקי 9, נאות אפקה תל אביב – 03-6486379,
ד"ר פלטנר אורלי, כירופרקטית ללא אישור CCE - אורנים 6, גבעת שמואל – 03-5324702,
ד"ר פרטר רפי, כירופרקט – בראזני 4, רמת אביב ג, תל אביב – 03-6414188,
ד"ר קנין שחר, כירופרקט מומחה במחקר-קניון רמת אביב, ברודצקי 63, תל אביב-03-6405240 ,
ד"ר קרן דניאל, כירופרקט – קניון רמת אביב, ברודצקי 63, תל אביב – 03-6968344,
ד"ר שוורץ מיכאל, כירופרקט – שפירא 43, פתח תקווה – 03-9041185,
ד"ר שור חגי, כירופרקט – הרמן שפירא 9, תל אביב – 03-5250027,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה עזרת לי מאוד!!!
שרית07/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשה שאלה שכחתי ממנה
שרית08/10/2010אני כמו שאמרתי מרגישה תזוזות של האגן... ברגע שיש בעיה במפרקים האם זה גורם לתחושת כובד בחלק גוף תחתון? אני גם מרגישה כובד בבטן תחתונה יש לי גם פיסורה האם זה קשור למשהו אשמח מאוד לתגובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשה שאלה שכחתי ממנה - תגובה
ד``ר עופר ברוך10/10/2010שרית שלום,
פיסורה או בקע בטני מחלישים את שרירי הבטן התחתונה וכנראה אלו הגורמים לתחושת הכובד ו/או שיש עקב הנ"ל לחצים מתגברים על כריות הדיסקים התחתוניםאשר גם הן יכולות לתת את אותה תחושה אם הן נלחצות,
אך קודם כל....
אבחון מסודר...
ואחר כך קיבעת תוכנית טיפול מסודרת,
נא לגשת להיבדק ולקבל טיפול מתאים במקביל לתרגילי חיזוק ושיקום הבטן והאגן
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר עופר תודה האם פזיותרפיה יעזור?
שרית10/10/2010יש לי תור לפזיותרפסטית האם זה יעזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר עופר תודה האם פזיותרפיה יעזור? - תגובה
ד``ר עופר ברוך10/10/2010שרית שלום,
תשובה אחרונה בנושא,
פיזיוטרפיסטית יכולה לעזור בתירגול, מתיחה וחיזוק אך איננה מבצעת ויודעת או למדה את עקרונות והטכניקות הכירופרקטיות,
לכן...
לטפל במקביל אם מתאפשר. ד"ר לכירופרקטיקה כולל ב 20 % מהכשרתו את מקצוע הפיזיוטרפיה לכן אצל הכירופרקט, ובמיוחד אם הוא מתמחה בספורטאים, תקבלי את שני העולמות,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)