תפוס!!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפוס!!!!!
    עדי
    26/11/2007

כמעט מתמיד אני נוהג לסבול מצוואר תפוס, בתדירות של פעם פעמיים בשנה כנראה מתנוחת שינה לא טובה !

לפני כ 3 שבועות ניתפס לי הצוואר כשקמתי בבוקר (ישנתי בתנוחה לא טובה ) , וכעבור מנוחה של 4 5 ימים הישתחרר לי הצוואר נחתי בנוסף לזה עוד כיומיים שלושה וחזרתי לעסוק בםעילות הספורטיבית הקבועה שלי ריצות .. כפיפות בטן וכדומה.
    לצערי ביום שלמחרת הפעילות שוב קמתי עם צוואר תפוס אבל הפעם בצורה שונה לא עוד כאב חד וממוקד אפילו לא בדיוק כאב אלה הגבלה בתנועה של הצוואר לקראת סוף התנועה כשאני מיסתכל לצדדים כאילו משהו עוצר אותי !
    נחתי שוב שלושה ארבעה ימיים ופחות או יותר הישתחרר הצוואר !
    שוב חזרתי לפעילות הספורטיבית שלי הפעם בחדר כושר , ושוב קמתי יום למחרת עם הצוואר תפוס מוגבל בתנועה אפילו יותר מהפעם הקודמת מאז אני נמצא במנוחה של כ שבוע וחצי עשיתי עיסוי שווודי ורקמות עמוק מרחתי משחות אבל אין כל שיפור במצבי לו בקטן שיותר !
    ממה אני סובל ?
    מה אפשר לעשות ? איך לטפל ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תפוס!!!!!

הוספת תגובה

• תפוס

ד''ר גל גריסרו
    26/11/2007

עדי שלום

לפי מה שאתה מתאר המצב הופך יותר גרוע ולפי דעתי גם הופף כרוני יותר.
    הדבר מעיד על בעיה בתנועתיות הצוואר וייתכן אף בעית דיסק.
    יש צורך באיבחון מתקדם כמו רנטגן וכוץץ וכן בדיקה אצל כירופרקטור שהו מומחה בביומכניקה של הגוף היינו תנועתיות. ולהמשיך משם.

רק בריאות

דר גל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו