שרירים תפוסים וכאבים בכל הגוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שרירים תפוסים וכאבים בכל הגוף
    תילי
    31/10/2010

שלום רב,
    כחודשיים אני סובלת משרירים תפוסים בכל הגוף, בפרט ברגליים מאחורי הירכיים וברצועות מאחורי הברכיים וכן בכתפים ובצואר. זה החל מכאבים בצואר ועבר ליתר חלקי הגוף.
    עברתי טיפולי שיאצו ורפלקסולוגיה, אך זה לא הועיל ולפני כשבוע הופניתי ע"י אורטופד לפיזיותראפיה.
    רציתי לשאול האם יש טעם לגשת לכירופרקט, למרות שהאורטופד לא הפנה אותי?
    בברכה,
    תילי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שרירים תפוסים וכאבים בכל הגוף - תגובה

ד``ר עופר ברוך
    31/10/2010

תילי שלום,
    לא תמיד מוצא האורטופד מספיק ידע לגבי טיפולים אפשריים לאבחנותיו.
    מקצוע הכירופרקטיקה מקביל למקצועות האורטופדיה והפיזיוטרפיה רק עוסק לעומק וביסודיות בתפקוד השרירים, החוליות , המיפרקים והיציבה אשר מושפעים מחיישנים עיצביים במערכות אלו אשר מתפקדים לא סימטרי וכך, השרירים עובדים לא סימטרי.
    יתכן גם שישנה חולשת שרירים כלשהי באיזור מסויים אשר גורמת למה שהינך מרגישה.

איזון הגוף וחיישני השרירים והחוליות יסדיר לך את כח וטונוס השריר וכך תשתפר יציבתך ויפחת המתח על השרירים.
    אם תרצי, נוכל לשלוח לך כאן את רשימת כלל הכירופרקטים הרגילים ואת אלו המומחים לבחירתך הקרובים לעיר/איזור מגורייך,
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסכימה עם כל מילה של ד"ר ברוך

עינת ברקן
    01/11/2010

אני עוסקת ברפואה משלימה, ומנסיוני האבחון של כירופרקטים הוא הרבה יותר מדוייק מזה של אורתופדים.
    בכל מקרה, שווה גם לשלול את מחלת הפיברומיאלגיה, המלווה בכאבים בכל הגוף (אני בטוחה שאת יכולה למצוא עליה חומר באינטרנט).
    בברכה
    עינת ברקן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו