כאבים מתמשכים בצוואר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים מתמשכים בצוואר
    רוני
    30/11/2010

שלום רב,
    שמי רוני ואני בת 28, בריאה וגם מתעמלת מדי פעם.
    אני סובלת מכאבי צוואר (עורף ומעט שכמות) מזה כחודש. הכאבים מופיעים במהלך הלילה, הם מעירים אותי ואז אני לא מסוגלת להזיז את הראש. הכאבים חדים גם במהלך הבוקר ולאורך היום יש שיפור קל וכך חוזר חלילה - במשך חודש.
    הלכתי למספר טיפולי שיאצו ודיקור אך ללא הצלחה. החלפתי כרית וזה רק החמיר.
    כל העניין החל לאחר שניסיתי לתקן מנורה ונשארתי במצב בו הראש היה מוטה לאחור זמן רב.הכאבים טורדניים והמצב לא משתנה.
    אשמח לכל תגובה והמלצה!
    תודה מראש,
    רוני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים מתמשכים בצוואר

הוספת תגובה

• כאבים מתמשכים בצוואר - תגובה

ד``ר עופר ברוך
    30/11/2010

רוני שלום,
    תלונתך נפוצה מאוד וכנראה נעוצה בתפיסת חוליות השדרה התחתונות אשר מלווה בכיווץ שרירי הצוואר והגרון/עורף.
    הגורם המטפל המוביל בנושא עמוד השדרה (זוהי לא פרסומת אלא תוצאות מחקרים השוואתיים) הוא מקצוע הכירופרקטיקה עם כ 7 טכניקות טיפול שונות לאבחונים שונים בצוואר ובגב העליון.
    אם תרצי, נוכל לשלוח לך כאן את רשימת כלל הכירופרקטים הרגילים והמומחים הקרובים לאיזור/עיר מגורייך, אך עלייך לבקש זאת,
    אנא גשי להיבדק על ידי ד"ר לכירופרקטיקה ולקבל אבחון מדוייק וטיפול מתאים אשר לאחריו, ניתן יהיה להוסיף את הדיקור כהשלמה במידה וישנה דלקת וספאזם שרירי ניכר,

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו