מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים מתמשכים בצוואררוני30/11/2010
שלום רב,
שמי רוני ואני בת 28, בריאה וגם מתעמלת מדי פעם.
אני סובלת מכאבי צוואר (עורף ומעט שכמות) מזה כחודש. הכאבים מופיעים במהלך הלילה, הם מעירים אותי ואז אני לא מסוגלת להזיז את הראש. הכאבים חדים גם במהלך הבוקר ולאורך היום יש שיפור קל וכך חוזר חלילה - במשך חודש.
הלכתי למספר טיפולי שיאצו ודיקור אך ללא הצלחה. החלפתי כרית וזה רק החמיר.
כל העניין החל לאחר שניסיתי לתקן מנורה ונשארתי במצב בו הראש היה מוטה לאחור זמן רב.הכאבים טורדניים והמצב לא משתנה.
אשמח לכל תגובה והמלצה!
תודה מראש,
רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים מתמשכים בצוואר - תגובה
ד``ר עופר ברוך30/11/2010רוני שלום,
תלונתך נפוצה מאוד וכנראה נעוצה בתפיסת חוליות השדרה התחתונות אשר מלווה בכיווץ שרירי הצוואר והגרון/עורף.
הגורם המטפל המוביל בנושא עמוד השדרה (זוהי לא פרסומת אלא תוצאות מחקרים השוואתיים) הוא מקצוע הכירופרקטיקה עם כ 7 טכניקות טיפול שונות לאבחונים שונים בצוואר ובגב העליון.
אם תרצי, נוכל לשלוח לך כאן את רשימת כלל הכירופרקטים הרגילים והמומחים הקרובים לאיזור/עיר מגורייך, אך עלייך לבקש זאת,
אנא גשי להיבדק על ידי ד"ר לכירופרקטיקה ולקבל אבחון מדוייק וטיפול מתאים אשר לאחריו, ניתן יהיה להוסיף את הדיקור כהשלמה במידה וישנה דלקת וספאזם שרירי ניכר,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)