מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פגיעת לברום בירך כתוצאה מתאונת דרכיאתי07/01/2011
היי,
אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי או להפנות אותי לגורמים שיכולו לעזור
עברתי לפני כ6 שנים תאונת דרכים וכתוצאה התחילו לי כאבים בירך האבחנה היא פגיעה בלברום הירך , בהמהלך 6 השנים האלו עברתי תהליך של משפט מייגע בדיקות וביקור אצל רופאים ללא סוף , כעת מומחה מטעם המשפט טוען כי הפגיעה שלי אינה כתוצאה מהתאונה , למרות שלא היו לי כאבים באזור לפני התאונה , עלי לציין כי עסקתי כ7 שנים לפני התאונה בבספורט אך הכאבים והבעיה באזור התחילה לאחר התאונה ! אשמח אם תתן את דעתך בנושא מה ניתן לעשות במצב כזה איך אוכל להוכיח כי אכן הבעיה נגרמה לי כתוצאה מהתאונה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פגיעת לברום בירך כתוצאה מתאונת דרכי - תגובה
ד``ר עופר ברוך09/01/2011אתי שלום,
כדאי להפריד את פנייתך לשתי קטגוריות:
האחת, אישית ונוגעת לאופן פגיעתך בתאונה ואז, בדיקת הקשר של אופן הפגיעה הטראומטית לאיבר האנטומי הספציפי או למגוון האיברים. מכיוון שנושא זה נמצא בדיון משפטי, איננו יכולים להתייחס כאן בפורום זה בפרוטרוט לשאלת כן או לא נמצא הקשר הגרימתי ו/או הסיבתי - מקומו של הבירור הנ"ל הוא בפגישת ייעוץ ובדיקה אישיים כאשר ניתן לבדוק את מכלול הגורמים, יציבתך, אופן תנועות האגן, הירכיים וחוליות הגב בהשוואה למצבך הקודם לתאונה ו/או אירועים אחרים לאחר מכן.
הקטגוריה השניה, היא האם קיימת היתכנות מעשית וממקרי עבר לפגיעה דומה לשלך בנפגעי תאונות דרכים, והתשובה היא כן.
לסיכום, נראה לי כי עלייך להיוועץ עם עורכי הדין שלך המייצגים אותך התיק זה וביחד איתם לנסח שאלות מסודרות אליי, לקבוע פגישה אישית לבדיקה ובחינת כלל המרכיבים על מנת לברר האם באמת יש גורם מתרים מאותה תאונה למצבך העכשווי.
אנא צרי קשר באופן פרטי ולא דרך פורום זה להמשך הבירור,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)