מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בזרועישראל28/01/2011
אני בן 44 ויש לי מזה שבוע כאבים חזקים ביד שמאל בזרוע כאשר אני מניח את היד על כל דבר שהו ובנוסף זרמים בבוהן. מה דעתכם?,.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בזרוע - תגובה
ד``ר עופר ברוך30/01/2011שלום ישראל,
יתכן וקיימת לך תפיסת שרירים בשכמה השמאלית או בצוואר אשר יכולה לגרום לכאב מופנה מהשכה לזרוע ולבוהן ממקור שרירי, או כאב מקרין לזרוע ולבוהן ממקור של לחץ עציבי בין חוליות הצוואר התחתונות,
אך למה לנחש?
כדאי לפנות לד"ר לכירופרקטיקה לבדיקה מסודרת ואבחון מדוייק ואם יהי צורך, תופנה לביצוע צילום צוואר או הדמייה ממוחשבת של עמוד השדרה הצווארי או אף הכתף השמאלית,
אם תרצה, נוכל לשלוח לך כאן את רשימת כלל הכירופרקטים הרגילים וכן את זאת של המומחים לבחירתך לפי ציון של עיר או איזור מגוריך, אך עליך לבקש זאת מפורשות כי אנו לא עושים פרסום בפורום זה,
ניתן גם לפנות לרופא המשפחה או לנוירולוג אך הם עוסקים בעיקר באבחון ובטיפול תרופתי ואין להם את כליי הטיפול הפיזיים והשיקומיים שיש לכירופרקט הרגיל ובוודאי שלא את אלו אצל הכירופרקט המומחה,
לשיקולך אך בכל מקרה, פנה להיבדק ולקבל טיפול מתאים,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)