כאבים בזרוע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בזרוע
    ישראל
    28/01/2011

אני בן 44 ויש לי מזה שבוע כאבים חזקים ביד שמאל בזרוע כאשר אני מניח את היד על כל דבר שהו ובנוסף זרמים בבוהן. מה דעתכם?,.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בזרוע

הוספת תגובה

• כאבים בזרוע - תגובה

ד``ר עופר ברוך
    30/01/2011

שלום ישראל,
    יתכן וקיימת לך תפיסת שרירים בשכמה השמאלית או בצוואר אשר יכולה לגרום לכאב מופנה מהשכה לזרוע ולבוהן ממקור שרירי, או כאב מקרין לזרוע ולבוהן ממקור של לחץ עציבי בין חוליות הצוואר התחתונות,
    אך למה לנחש?
    כדאי לפנות לד"ר לכירופרקטיקה לבדיקה מסודרת ואבחון מדוייק ואם יהי צורך, תופנה לביצוע צילום צוואר או הדמייה ממוחשבת של עמוד השדרה הצווארי או אף הכתף השמאלית,
    אם תרצה, נוכל לשלוח לך כאן את רשימת כלל הכירופרקטים הרגילים וכן את זאת של המומחים לבחירתך לפי ציון של עיר או איזור מגוריך, אך עליך לבקש זאת מפורשות כי אנו לא עושים פרסום בפורום זה,
    ניתן גם לפנות לרופא המשפחה או לנוירולוג אך הם עוסקים בעיקר באבחון ובטיפול תרופתי ואין להם את כליי הטיפול הפיזיים והשיקומיים שיש לכירופרקט הרגיל ובוודאי שלא את אלו אצל הכירופרקט המומחה,
    לשיקולך אך בכל מקרה, פנה להיבדק ולקבל טיפול מתאים,
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו