מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כירופרקטיקה והריוןשלומית הר נוי21/03/2011
נראה לי קצת מסוכן לעשות טיפולי כירופרקטיקה בזמן הריון..
אני בשבוע ה-4-5 וסובלת מפריצת דיסק.
כן אני יודעת שיהיה לי נזק במהלך ההריון כתוצאה מלחץ , אבל הטיפול הכירופרקטי הלא עדין הזה לא מסוכן?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כירופרקטיקה והריון - תגובה
ד``ר עופר ברוך21/03/2011מיכל שלום,
איננו מכירים את מצבך הרפואי והתיפקודי, אך לצאת מנקודת הנחה שטיפול מסויים יעשה לך נזק, לפני שאפילו נחשפת לאותו מקצוע, הבדיקות, האבחונים ובוודאי מגוון טכניקות הטיפול (הכירופרקטיקה זה בפירוש לא טיפול אחיד ויחדי אלא כוללת למעלה מ20 טכניקות שונות המותאמות למצב המטופל, לאבחנותיו ובוודאי לפי ההריון והתקדמותו) , תרגילי מתיחה, חיזוק ומניעה.
אין זאת עובדה נסתרת שמקצוע הכירופרקטיקה מוביל מחקרית במחקרים מדעיים הבודקים בין סוגי מקצועות שונים עבור אותה אבחנה והכל נובע מאופן וממקצועיות הדוקטור, אשר מאבחן, מתאים ומלמד אותך איך לשלב מניעה ושיפור איכות חיים במהלך ולאחר הטיפולים גם כן.
כמו ברפואה, המקבילה לכירופרקטיקה, גם אצלנו ישנן רמות שונות של הכשרה והתערבות טיפולית, מהד"ר לכירופרקטיקה הרגיל, הבסיסי לאחר 7 שנות לימוד ועד לכירופרקט המומחה במגוון תחומי המומחיות שקיימות בכירופרקטיקה, שנשאר עוד מספר שנים להכשרה אקדמית כירופרקטית פוסט-דוקטורטית בחו"ל.
כמובן, שכאשר תפני לשני כירופרקטים בעלי רמות הכשרה שונות, יהיה הבדל בגישה וכן בהרכב וניהול הטיפולים בין רמות ההכשרה בהתאם למצב האבחנות.
עלייך למצא ולפנות לכירופרקט המתאים לך, אשר יקשיב למצבך, לא רק לתיאור הכאבים אלא גם לחששות ויבנה איתך ובהסכמתך, תוכנית עם טכניקות טיפול אשר יקלו ויעזרו לך,
אם אין התקדמות עם אחד, נסי את האחר עדיף בפעם השניה כבר אחד המוכר כמומחה,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחייבת לדייק במשהו
שלומית הר נוי21/03/2011אני נמצאת בטיפולים שעוזרים לי כרגע, העניין הוא שעכשיו אני חוששת מטיפול בהרין, זה מסוכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחייבת לדייק במשהו - תגובה
ד``ר עופר ברוך21/03/2011מיכל שלום,
אם אינך בשמירת הריון צמודת בית או מיטה ואינך סובלת מדימומים, אז אין שום בעיה לטפל כירופרקטית, כמובן לפי האבחנות המדוייקות של הגורמים לנזק בדיסק,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)