כירופרקטיקה והריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כירופרקטיקה והריון
    שלומית הר נוי
    21/03/2011

נראה לי קצת מסוכן לעשות טיפולי כירופרקטיקה בזמן הריון..
    אני בשבוע ה-4-5 וסובלת מפריצת דיסק.

כן אני יודעת שיהיה לי נזק במהלך ההריון כתוצאה מלחץ , אבל הטיפול הכירופרקטי הלא עדין הזה לא מסוכן?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כירופרקטיקה והריון

הוספת תגובה

• כירופרקטיקה והריון - תגובה

ד``ר עופר ברוך
    21/03/2011

מיכל שלום,
    איננו מכירים את מצבך הרפואי והתיפקודי, אך לצאת מנקודת הנחה שטיפול מסויים יעשה לך נזק, לפני שאפילו נחשפת לאותו מקצוע, הבדיקות, האבחונים ובוודאי מגוון טכניקות הטיפול (הכירופרקטיקה זה בפירוש לא טיפול אחיד ויחדי אלא כוללת למעלה מ20 טכניקות שונות המותאמות למצב המטופל, לאבחנותיו ובוודאי לפי ההריון והתקדמותו) , תרגילי מתיחה, חיזוק ומניעה.
    אין זאת עובדה נסתרת שמקצוע הכירופרקטיקה מוביל מחקרית במחקרים מדעיים הבודקים בין סוגי מקצועות שונים עבור אותה אבחנה והכל נובע מאופן וממקצועיות הדוקטור, אשר מאבחן, מתאים ומלמד אותך איך לשלב מניעה ושיפור איכות חיים במהלך ולאחר הטיפולים גם כן.
    כמו ברפואה, המקבילה לכירופרקטיקה, גם אצלנו ישנן רמות שונות של הכשרה והתערבות טיפולית, מהד"ר לכירופרקטיקה הרגיל, הבסיסי לאחר 7 שנות לימוד ועד לכירופרקט המומחה במגוון תחומי המומחיות שקיימות בכירופרקטיקה, שנשאר עוד מספר שנים להכשרה אקדמית כירופרקטית פוסט-דוקטורטית בחו"ל.
    כמובן, שכאשר תפני לשני כירופרקטים בעלי רמות הכשרה שונות, יהיה הבדל בגישה וכן בהרכב וניהול הטיפולים בין רמות ההכשרה בהתאם למצב האבחנות.
    עלייך למצא ולפנות לכירופרקט המתאים לך, אשר יקשיב למצבך, לא רק לתיאור הכאבים אלא גם לחששות ויבנה איתך ובהסכמתך, תוכנית עם טכניקות טיפול אשר יקלו ויעזרו לך,
    אם אין התקדמות עם אחד, נסי את האחר עדיף בפעם השניה כבר אחד המוכר כמומחה,

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חייבת לדייק במשהו

שלומית הר נוי
    21/03/2011

אני נמצאת בטיפולים שעוזרים לי כרגע, העניין הוא שעכשיו אני חוששת מטיפול בהרין, זה מסוכן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חייבת לדייק במשהו - תגובה

ד``ר עופר ברוך
    21/03/2011

מיכל שלום,
    אם אינך בשמירת הריון צמודת בית או מיטה ואינך סובלת מדימומים, אז אין שום בעיה לטפל כירופרקטית, כמובן לפי האבחנות המדוייקות של הגורמים לנזק בדיסק,
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו