מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פריצת דיסקמאיה גנאדיניק21/03/2011
שלום שמי מאיה אני בת 22 גרה בעיר עפולה. השאלה שלי היא אני סובלת מפריצת דיסק l
l-5 l-4 אני סובלת מכאבים ברגל עקב פריצת דיסק בגב. הייתי אצל רופאים וחוץ מניתוח לא נותנים לי שום דבר. אני מקבלת תרופות ולקחתי נגד דלקות טרמדקס נגד כאבים. השאלה שלי האם אפשר לטפל בזה חוץ מניתוח בכירופרקטיקה? והאם המחלה הזאת תעבור לי?
בכבוד רב
מאיה גנאדיניק
מחכה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריצת דיסק - תגובה
ד``ר עופר ברוך21/03/2011מאיה שלום,
איננו מכירים את מצבך וממצאי ההדמיה שלך לכן קשה לעהריך את יכולת השיפור שלך מרחוק, אך בלמעלה מ 90% ממקקרי פריצות הדיסק אנחנו יכולים לעזור.
בסביבות עפולה/כפר תבור יש כירופרקט מצויין ויחידי באיזור זה ד"ר רז יהודה,
אנא חפשי אותו ושיבדוק ויעזור לך. הוא גם מנוסה ומורשה בדיקור סיני.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפולים
נסים02/05/2011שמי נסים ואני סובל מזה למעלה מחודש מכאבי גב וממגבלויות עקב כך הבחנו לי שני בלטי דיסק הרפואה הקונבנציונאלית עד כה לא הועילה והתחלתי דיקור והיום בערב כירופרקטיקה האם אתם מציעים לי גם להתחיל פיזותרפיה ? נסים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפולים - תגובה
ד``ר עופר ברוך02/05/2011ניסים שלום,
אין מניעה לשלב את כל התחומים, ובלבד שתוכל לתקשר ולדבר עם הדר לכירופרקטיקה על מנת שתתאמו ציפיות ממצבך ועד איפה אפשר לשפר אותך,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)