פריצת דיסק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פריצת דיסק
    מאיה גנאדיניק
    21/03/2011

שלום שמי מאיה אני בת 22 גרה בעיר עפולה. השאלה שלי היא אני סובלת מפריצת דיסק l
    l-5 l-4 אני סובלת מכאבים ברגל עקב פריצת דיסק בגב. הייתי אצל רופאים וחוץ מניתוח לא נותנים לי שום דבר. אני מקבלת תרופות ולקחתי נגד דלקות טרמדקס נגד כאבים. השאלה שלי האם אפשר לטפל בזה חוץ מניתוח בכירופרקטיקה? והאם המחלה הזאת תעבור לי?
    בכבוד רב
    מאיה גנאדיניק
    מחכה לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פריצת דיסק

הוספת תגובה

• פריצת דיסק - תגובה

ד``ר עופר ברוך
    21/03/2011

מאיה שלום,
    איננו מכירים את מצבך וממצאי ההדמיה שלך לכן קשה לעהריך את יכולת השיפור שלך מרחוק, אך בלמעלה מ 90% ממקקרי פריצות הדיסק אנחנו יכולים לעזור.
    בסביבות עפולה/כפר תבור יש כירופרקט מצויין ויחידי באיזור זה ד"ר רז יהודה,
    אנא חפשי אותו ושיבדוק ויעזור לך. הוא גם מנוסה ומורשה בדיקור סיני.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפולים

נסים
    02/05/2011

שמי נסים ואני סובל מזה למעלה מחודש מכאבי גב וממגבלויות עקב כך הבחנו לי שני בלטי דיסק הרפואה הקונבנציונאלית עד כה לא הועילה והתחלתי דיקור והיום בערב כירופרקטיקה האם אתם מציעים לי גם להתחיל פיזותרפיה ? נסים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפולים - תגובה

ד``ר עופר ברוך
    02/05/2011

ניסים שלום,
    אין מניעה לשלב את כל התחומים, ובלבד שתוכל לתקשר ולדבר עם הדר לכירופרקטיקה על מנת שתתאמו ציפיות ממצבך ועד איפה אפשר לשפר אותך,
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו