לימודי כירופרקטיקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לימודי כירופרקטיקה
    יערה
    23/03/2011

שלום ד"ר,

הריני סטודנטית לפיזיותרפיה, המסיימת את לימודי בשנה הבאה.

במהלך הלימודים נוכחתי לראות כי התחום המעניין אותי ביותר הוא הטיפול בעמ"ש באמצעות manual therapy, ולפיכך המשיכה לתחום הכירופקרקטיקה.

מבירור קצר באינטרנט, נראה שאין מוסד בארץ בו ניתן ללמוד את המקצוע. האמנם?

האם ידוע לך על מסלול המשכי ללימודים אלו (כפי שיש לימודי המשך ברפואה לבעלי תואר ראשון כלשהוא), או שעלי ללמוד את מלוא 7 השנים?

האם יש לך המלצות כיצד אוכל להמשיך ולהתקדם בתחום הטיפול המנואלי בעמ"ש, פרט לכירופרקטיקה (אם לא ניתן ללמוד זאת בארץ, כנראה שאוותר לעת עתה)?

תודה רבה ויום טוב,

יערה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לימודי כירופרקטיקה

הוספת תגובה

• לימודי כירופרקטיקה - תגובה

ד``ר עופר ברוך
    23/03/2011

יערה שלום,
    הכשרת הד"ר לכירופרקטיקה היא הכשרה אוניברסיטאית המורכבת מתוכנית קדם-כירופרקטיקה ברמת מכללה בסיסית (Under-graduate) ואז התוכנית לדוקטורט ( Graduate Studies) וכוללת בתוכה את הפיזיוטרפיה ב 20% מתכנית הלימודים לכן, נראה לי כי יהיה עלייך להשלים מספר שנים לדעתי.
    אבל מכיוון שאין לי נסיון אישי בנושא במסלול ההמשך מלימודי הפיזיוטרפיה, אפנה אותך לד"ר גל גריסארו מאשקלון, שעבר מסלול דומה לשלך. הוא BPT ואחר כך המשיך ללימודי הכירופרקטיקה והוא יוכל לתת לך הכוונה יותר מדוייקת במה הכירו לו ובמה לא.
    את מספר הטלפון שלו וכתובתו אסור לי לתת בפורום זה אז חפשי אותו בגוגל,
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוב תודות על התשובה המפורטת והמהירה

חנה
    23/03/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו