קיפוזיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קיפוזיס
    שולמית
    27/03/2011

לבני בן ה16 נאמר שיש לו קיפוזיס ברמה גבולית . יש לו מבנה גוף גבוה והוא רזה.
    היפנו אותו לפיזיותרפיה אינטנסיבית ואמרו לו לחזור לצורך החלטה אם לשים מחוך. לצערי הוא לא משקיע בתרגילים (גיל בעייתי...). האם כירופרקטיקה יכולה לעזור?
    תודה5120

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קיפוזיס

הוספת תגובה

• קיפוזיס - תגובה

ד``ר עופר ברוך
    27/03/2011

שולמית שלום,
    הבעיה של ההסכמה העצמית ומוסר התירגול של בני הנוער ידוע, במיוחד כאשר זה קשור בצורך לבצע מטלות אשר גורמות להזעה ו/או מאמץ מחוץ לרוטינה החברתית והבית סיפרית.
    תחום נוסף אשר משפיע על יכולתו ורצונו של בנך, הוא עצם העובדה שכנראה בעיית היציבה נובעת מעבודת חיישנים נוירולוגיים לא תקינה ב 100% וכך יוצא שהוא מפעיל את השרירים בכוח מופחת או שהוא מרגיש כי הפעילות קשה לו ואז הוא מוותר.

אם תיקחי אותו לכירופרקט אשר יאזן לו את האגן, וחוליות המותנית שמהוות בסיס לגב העליון וכן את הצוואר וחגורת הכתפיים, החיישנים יחזרו לעבוד ב 100% ואז הוא ירגיש כי התנועות משוחררות וקלות יותר לביצוע וישתכנע להתמיד בתרגילים.
    כדאי לבחור בכירופרקט אשר עוסק גם בהכוונת וביצוע תרגילים תוך כל טיפול וטיפול, דבר אשר יגביר אצלו את המודעות והאפשריות לביצוע התרגילים גם מחוץ לזמן הטיפול.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה המפורטת

שולמית
    28/03/2011

מה שמעניין אותי לדעת האם יש סיכוי ,בעזרת הכירופרקטיקה, להמנע ממחוך?
    גם לא ציינתי שאני ,אמא שלו, היה לי מחוך נדמה לי ,מילווקי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה המפורטת - תגובה

ד``ר עופר ברוך
    28/03/2011

שולמית שלום,
    כירופרקטיקה בלבד ללא תהליך שיקומי של תרגילים ופילאטיס או שחיה תעזור זמנית בלבד, ולכן ללא בדיקת בנך והצילומים, קשה לי לחוות דעה נוספת כי אין אבחון מסודר שלו,
    אשמח כאמור לבדוק ולייעץ לכם ואף לטפל אם תרצו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו