מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קיפוזיסשולמית27/03/2011
לבני בן ה16 נאמר שיש לו קיפוזיס ברמה גבולית . יש לו מבנה גוף גבוה והוא רזה.
היפנו אותו לפיזיותרפיה אינטנסיבית ואמרו לו לחזור לצורך החלטה אם לשים מחוך. לצערי הוא לא משקיע בתרגילים (גיל בעייתי...). האם כירופרקטיקה יכולה לעזור?
תודה5120* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיפוזיס - תגובה
ד``ר עופר ברוך27/03/2011שולמית שלום,
הבעיה של ההסכמה העצמית ומוסר התירגול של בני הנוער ידוע, במיוחד כאשר זה קשור בצורך לבצע מטלות אשר גורמות להזעה ו/או מאמץ מחוץ לרוטינה החברתית והבית סיפרית.
תחום נוסף אשר משפיע על יכולתו ורצונו של בנך, הוא עצם העובדה שכנראה בעיית היציבה נובעת מעבודת חיישנים נוירולוגיים לא תקינה ב 100% וכך יוצא שהוא מפעיל את השרירים בכוח מופחת או שהוא מרגיש כי הפעילות קשה לו ואז הוא מוותר.
אם תיקחי אותו לכירופרקט אשר יאזן לו את האגן, וחוליות המותנית שמהוות בסיס לגב העליון וכן את הצוואר וחגורת הכתפיים, החיישנים יחזרו לעבוד ב 100% ואז הוא ירגיש כי התנועות משוחררות וקלות יותר לביצוע וישתכנע להתמיד בתרגילים.
כדאי לבחור בכירופרקט אשר עוסק גם בהכוונת וביצוע תרגילים תוך כל טיפול וטיפול, דבר אשר יגביר אצלו את המודעות והאפשריות לביצוע התרגילים גם מחוץ לזמן הטיפול.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המפורטת
שולמית28/03/2011מה שמעניין אותי לדעת האם יש סיכוי ,בעזרת הכירופרקטיקה, להמנע ממחוך?
גם לא ציינתי שאני ,אמא שלו, היה לי מחוך נדמה לי ,מילווקי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המפורטת - תגובה
ד``ר עופר ברוך28/03/2011שולמית שלום,
כירופרקטיקה בלבד ללא תהליך שיקומי של תרגילים ופילאטיס או שחיה תעזור זמנית בלבד, ולכן ללא בדיקת בנך והצילומים, קשה לי לחוות דעה נוספת כי אין אבחון מסודר שלו,
אשמח כאמור לבדוק ולייעץ לכם ואף לטפל אם תרצו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)