כאבי ברכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ברכיים
    בטי
    27/12/2007

אני אשה בת 68.
    אחרי לחצים מילדיי הבוגרים "לקחת את עצמי בידיים" נתנו לי במתנה מינוי לשנה בחדר כושר.
    לאחר קבלת אישור מרופא ספורט להתאמן בחדר כושר, התחלתי להתאמן לפני כחודש ימים במכשירים בצורה מאד קלה - הליכון עד לחצי שעה בלבד במהירות איטית ביותר ובאופניים למעט זמן - עד 10 דקות בלבד, בצורה הכי קלה.
    בנוסף השתתפתי ב"התעמלות לנשים" 2 פעמים בשבוע אשר היה מיועד לנשים מבוגרות.

(אני סובלת כרונית מכאבים בכתפים שנעזרים מתרגילים והאמנתי שזה יעזור).

לצערי לאחרי כשבועיים, הברכיים שלי שבדרך כלל לא כואבות או מפריעות לי, התחילו לכאוב. לא ידעתי עם זה מההתעמלות, ההליכון, או האופניים, אך המשכתי להתאמן אחרי שהכאבים עברו כעבור יומיים-שלושה. בכל זאת, כל פעם אחרי שהתאמנתי הברכיים מאד כאבו לי - כאלו שה"ברגים בתוכן השתחררו".
    הפסקתי להתאמן, אך כל מאמץ קטן, אפילו בבית, מחזיר את הכאבים. התחלתי לעשות תרגילים שלימדו אותי בפיזיותרפיה לאחר ששברתי פיכת ברך ימינית לפני כ-18 שנה. (הכאבים היום בשני הברכיים - לפעמים באחת מהם יותר מבשני פחות) זה קצת עזר. התחלתי להשתמש בתחבושות האלסטיות שהיו לי מאז השבירה, והן נותנות לי קצת תמיכה ופחות כאבים.
    שאלותיי - האם יש סיכויי שזה יעבור לבד?
    האם כירופרקטיקה יכולה לעזור, או האם אלי לבקר לפני כן אצל אורטופד?
    אודה לכם מאד בעבור תשובתכם וכל מידע או עיצה שאתם יכולים לתת לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ברכיים

הוספת תגובה

• כאבים בירך

ד''ר גל גריסרו
    27/12/2007

בטי שלום

חשוב לקחת הסטוריה הקיפית למקרה שלך כולל: גיל, משקל, האם הייתה חבלה....
    יש צורך בצילום רנטגן של המקום בכדי לדעת שאין פגיעה בעצם הירך.

אם יש מעורבות שרירית ושלדות הנובעת מחוסר איזון מעמוד השדרה יש אפשרות גם לאבחון כירופרקטי אך קודם יש צורך עדיין לצלם את המקום ואפשר גם לכת לאורטופד לשם כך.

ד"ר גל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו