שלום! אולי אתה יודע להסביר לי משהו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום! אולי אתה יודע להסביר לי משהו
    16
    10/05/2011

כשאני לא נחשף לשמש. כל הגוף , צוואר, גב פנים תקוע לי וכבד. וכל תנועה שאני עושה אני שומע קליקים כואבים. כמו כן יש חריקות בתנועת הצוואר. הגוף קפוא.

לאחר חשיפה לשמש של איזה 20 דקות , הגוף נרגע ומשתחרר לי כאילו לא היה כלום. בזמן החשיפה השרירים דופקים בכל הגוף ,הם נהיים רכים עד שישנה הקלה.

זה כל פעם חוזר הכיווצים כשאין חשיפה ושוב ההרגשה לא טובה.
    זה תמיד משתחרר ומתחזק בחשיפה לשמש.

מה זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום! אולי אתה יודע להסביר לי משהו - תגובה

ד``ר עופר ברוך
    15/05/2011

שלום לפונה,
    חום השמש גורם לשרירים להתחמם ולהתרכך ואז, אם יש לך גמישות יתר ברקמות החיבור של החוליות, והיית בשמש זמן מה והתחממתה, אתה עלול לגרום לעצמך תנועת יתר במיפרקי החוליות עד כדי שמיעת קליקים.
    ממליץ לך לשוחח עם הוריך ולפנות איתם ביחד לכירופרקטים המתמחים גם בשיקום ובספורט כדי לבצע אבחון מקצועי ולתת לך את הפתרון הטיפולי והשיקומי היעיל והטוב ביותר עבורך,
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי, אבל אחרי השמש כבר אין קליקים

16
    16/05/2011

זה רק כשאין שמש יש את הבעיות.

אחרי השמש הכל חלק וטוב בלי בעיות:
    הגוף מתחזק והשרירים מצליחים להחזיק את עצמם. דבר שנותן תחושה קלילה ומאפשר לי לבצע פעילות גופנית נורמלית.

כשאין שמש יומיים הכל מתקלקל ונהיה מסובך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי, אבל אחרי השמש כבר אין קליקים - תגובה

ד``ר עופר ברוך
    16/05/2011

צריך אם כן, לחשוב לבדוק יציבה, מיפרקים ופרקים ובוודאי שרירים.
    ההתחלה מומלצת מקצועית אצל דר לכירופרקטיקה אשר עשוי גם לשלב בטפול בך רופאים נוספים לפי הצורך האבחנתי והטיפולי,
    אנא גש להיבדק ולקבל אבחונים וטיפולים מתאימים,
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו