מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בלט דיסקנ.מכ13/05/2011
אני בחור בן 26 אחרי שבצעתי בידקת CT התגלה אצלי בלט דיסק .
כרגע אני מוטפל אצל כירופרקט של הכללית +דיקור סיני האם אני יכול לדעת בעתיד אם הבלט עבר או לא ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלט דיסק - תגובה
ד``ר עופר ברוך15/05/2011שלום לפונה,
בעקרון, קשה מאוד לענות על שאלתך כי בלט דיסק, כאשר איננו לוחץ על רקמות העצב, איננו מפעיל תחושת כאב, למעט אם הוא גורם למתיחות יתר של רקמת מעטפת הדיסק, ואז, הוא אמור להיות מאובחן כבקע דיסק, ולפי דבריך, זהו בלט.
הבלט יכול להיספג פנימה חזרה לאחר הטיפולים ובמיוחד אם תדע לשמור על מינון תרגילים, הליכה ופעילות ספורטיבית המערבת הפעלה סימטרית של הרגליים והגוף בתנועות שמאל-ימין כדוגמת הליכה, ספינינג ובמקרים מסויימים גם ריצה.
בנוסף יש להקפיד על הרגלי יציבה נכונה ועבודה נכונה בסביבת שולחן, מחשב, ונהיגה, אך כל אלו, אמורים להינתן על ידי הכירופרקט המטפל שלך.
אם אין שיפור, תמיד ניתן לפנות לחווד שניה של כירופרקט מומחה וישנם מגווון כאלו בישראל,
אשמח לעזור במידת הצורך,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
נ.מכ15/05/2011תודה רבה אשמח להתייעץ איתך בהמשך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלט
נ.מכ15/05/2011הבלט יכול לגרום לבעוית בצוואר? אני מרגיש אותו כל הזמן תפוס
וכשאני מוריד את סנטר כלפי החזה אני מרגיש כאב לאורך עמוד השדרה והצוואר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלט - תגובה
ד``ר עופר ברוך15/05/2011הכל יתכן, כדאי לבדוק ולאבחן,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)