בלט דיסק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלט דיסק
    נ.מכ
    13/05/2011

אני בחור בן 26 אחרי שבצעתי בידקת CT התגלה אצלי בלט דיסק .

כרגע אני מוטפל אצל כירופרקט של הכללית +דיקור סיני האם אני יכול לדעת בעתיד אם הבלט עבר או לא ?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בלט דיסק

הוספת תגובה

• בלט דיסק - תגובה

ד``ר עופר ברוך
    15/05/2011

שלום לפונה,
    בעקרון, קשה מאוד לענות על שאלתך כי בלט דיסק, כאשר איננו לוחץ על רקמות העצב, איננו מפעיל תחושת כאב, למעט אם הוא גורם למתיחות יתר של רקמת מעטפת הדיסק, ואז, הוא אמור להיות מאובחן כבקע דיסק, ולפי דבריך, זהו בלט.

הבלט יכול להיספג פנימה חזרה לאחר הטיפולים ובמיוחד אם תדע לשמור על מינון תרגילים, הליכה ופעילות ספורטיבית המערבת הפעלה סימטרית של הרגליים והגוף בתנועות שמאל-ימין כדוגמת הליכה, ספינינג ובמקרים מסויימים גם ריצה.
    בנוסף יש להקפיד על הרגלי יציבה נכונה ועבודה נכונה בסביבת שולחן, מחשב, ונהיגה, אך כל אלו, אמורים להינתן על ידי הכירופרקט המטפל שלך.

אם אין שיפור, תמיד ניתן לפנות לחווד שניה של כירופרקט מומחה וישנם מגווון כאלו בישראל,
    אשמח לעזור במידת הצורך,
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

נ.מכ
    15/05/2011

תודה רבה אשמח להתייעץ איתך בהמשך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלט

נ.מכ
    15/05/2011

הבלט יכול לגרום לבעוית בצוואר? אני מרגיש אותו כל הזמן תפוס

וכשאני מוריד את סנטר כלפי החזה אני מרגיש כאב לאורך עמוד השדרה והצוואר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלט - תגובה

ד``ר עופר ברוך
    15/05/2011

הכל יתכן, כדאי לבדוק ולאבחן,
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו