מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הצילווווווענבר28/03/2011
היה לי שעיר חום בהיר צבעתי אותו בצבע ללא אמוניה בצבע שחור ויצא לי כחוללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל אני לא יודעת מה לעשו ?! אפשר לצבוע על זה בצבע רגיל לחום!?!?1?1?!?1? בבקשה תענו לי מהר אני עוד שניה מגלחת תראש מלחץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמישהו יענה לי בבקשה !!!!!!!!!!!!!!
ענבר28/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצילוווווו - תגובה
שגיב בבילה29/03/2011שלום ענבר את מוזמנת להיתקשר אליי להסביר לי בדיוק מה עשית אני ישתדל לתת לך מענה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלפת צבעענת27/03/2011
לפני כשנה וחצי עשיתי תוספת לשיער עם דבק.שהתוספות הם בצבע גוונים.
נמאס לי מהגוונים ורציתי לעבור לצבע חום דבש.הספר אומר שזה יצא לי
כהה מידי-האם קיימים סוגי גוונים של דבש ?לא רוצה שיהיה לי כהה -מצד שני רוצה שיהיה קצת בהיר -שיאיר לי את הפנים.אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלפת צבע - תגובה
שגיב בבילה27/03/2011בשביל לענות לך תשובה מיקצועית צריך ליראות את השיער וליראות איזה מצב הוא את מוזמנת להיתקשר ליעוץ אשתדל לעזור לך בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוספת שיער היירדרימסמאיה26/03/2011
הי לכולם...
לאחר שמעצב שיער שעשה בראשי פעולה כימית וגרם לשיערי להתלש, נאלצתי לעשות הלחמה בשיער. סך הכל 180 חתיכות של השיער האיכותי ביותר של היירדרימס...
מספר שאלות לי:
1.מדוע צריך לחדש את ההלחמה כל חצי שנה, האם בגלל הרסטות שנוצרות בשיער או בגלל שהשיער מתחיל להחלש מהדבק ולנשור לבד.
2. נאמר לי שלאחר שאוריד את התוספות יקחו אותן לשחזור ואאלץ לשלם שוב בעבור ההלחמה, אמנם חצי מחיר,אך עדיין יקר מאד...ברצוני לדעת אם אכן נהוג לשלם שוב לאחר השחזור כל כך הרבה כסף (מדובר על 6000 שקלים לחזור בעבור 180 יחידות שיער)
3. האם יש שיער איכותי אך זול יותר שאפשר להלחים ? אם כן איזה סוג
תודההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת שיער היירדרימס - תגובה
זאב לוין27/03/2011אכן צריך לעשות חידוש בדר"כ בין 3 ל 5 חודשים תלוי בקצב הגדילה , בגלל שהשיער גודל ומסתבך והדבק נחלש .
לגבי המחיר - זה כבר תלוי במקום אצלינו לדוגמא במספרה על פירוק והרכבה אנו גובים 12 ש"ח ליחידה כולל שליחת השיער למפעל לשחזור .
אצלינו יש שיער אירופאי איכותי מאוד שאנו קונים ישירות מהיבואן וזה עולה לך בין 18 ל 22 ש"ח ליחידה - תלוי באורך השיער .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות לגביי צביעת שערספיר25/03/2011
היי, יש לי שער חום כהה ארוך ,גלי , אבל לרוב אני עושה פאנים.
ברצוני לצבוע את השער לאדום כהה , האם עדיף לי לעשות גוונים אדומים ולא לצבוע מכיוון שהגבות שלי עבות ושחורות ? או לצבוע גם את הגבות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות לגביי צביעת שער - תגובה
שגיב בבילה25/03/2011קצת קשה לי להמליץ לך מבלי לראותך אבל אני יכול להמליץ לעשות חום אדמדם וכך יהיה יותר קל להתאים לגבות צבע שיתאים לשיערואם את מעונינית כמה אפקטים של אדומים זה יהיה גם בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבע טבע וחלקהlior25/03/2011
בעבר הייתי עושה החלקה של קלאופטרה והפסקתי(אין יותר החלקה על השער) מאז אני צובעת את השער בצבע טבע האם אני יכולה לעשות החלקה מכל סוג שהוא למרות שאני צובעת עם צבע טבע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צבע טבע וחלקה - תגובה
שגיב בבילה25/03/2011את צריכה לגשת לספר מקצועי שיראה את השיער שלך ויחוש אותו ויגיד לך איזו החלקה את כן יכולה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוונים מזעזעיםבת25/03/2011
יש לי שיער חום כהה ועשיתי היום גוונים אלא שלזוועתי במקום גוונים יש לי קווצות שיער ג'ינג'יות, בהירות מידי ולא מזוהות, זה מזעזע ברמה שפאדיחה להסתובב ככה!!
מה עושים כדי להכהות ולסדר את הבלאגן הזה?
האם יש טעם לחזור לספרית שעשתה את הגוונים לתיקון ? קצת מפחיד אותי לסמוך עליה שאכן תתקן את זה ולא תוסיף על הנזק
כמה אמור לעלות לי לתקן את זה אם אני הולכת למקום אחר?
אנא תשובתכם המהירה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גוונים מזעזעים - תגובה
שגיב בבילה25/03/2011את יכולה להתקשר אלי לייעוץ ואני יוכל לכוון אותך בכיף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הודעת ניסיוןתמי 5624/03/2011
השיער שלי יבש, ויש לו קצוות מפוצלים, באיזה שמפו ומרכך כדי להשתמש ,ואיך אפשר למנוע את זה?
אשמח אם תענו..:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעת ניסיון - תגובה
זאב לוין24/03/2011אני ממליץ לך להסתפר בשיטת המספריים החמות , שמפו ומרכך לבד לא יפתרו לך את הבעיה , כיום יש שיטה חדשה לתספורת שמהנ : תספורת במספריים חמות - לא צריך כמעט להוריד מהאורך בשיטה זו - אלא זה מין טיפול עמוק כאשר הלהבים החמות נוגעות בשיער הם מלחימות את הקצוות המפוצלים - הקצוות נאטמים ושיערך חוזר להיות בריא וזוהר לאורך זמן . אולי זה נשמע קצת מפחיד - מספריים חמות - אין מה ללדאוג המספריים בטוחות לגמריי הן עטופות במגני חום . מומלץ מאוד!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלזאב
תמי 5624/03/2011קודם כול- תודה רבה שענית :)
אני אשתמש בהמצלות שלך. בת דודה שלי היא ספרית מקצועית אז אני אלך אלייה.
לחברה שלי יש שיער מקורזל מאוד ונפוח מה אתה ממליץ לה?
ושוב, אשמח אם תענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבהרת גווניםרונית24/03/2011
עשיתי גוונים במספרה וביקשתי גוונים יותר כתומים מצהובים . כלומר גוון יותר ג'ינג'י. בפועל לא רואים כלום, כאילו לא עשיתי דבר.וכבר עברו שבועיים. האם יש דרך להבהיר את הגוונים. האם תמיד הגוונים מבהירים או שיש מצב שיישאר ככה???
תודה רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבהרת גוונים - תגובה
זאב לוין24/03/2011תלוי איזה סוג גוונים עשו לך יכול להיות שזה יתבהר - אבל יכול להיות שאת צריכה פעולה חדשה של גוונים ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרם לתלתליםשם23/03/2011
איזה קרם לחות מומלץ לשיער מתולתל יבש ולא צבוע?
אני רוצה שהשיער יהיה רך, מבריק, תלתלים שופעים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם לתלתלים - תגובה
זאב לוין24/03/2011אני ממליץ על קרם לחות PERFECT SHEA
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאיזה אתר אינטרנט אפשר לקנות???
אנונימית24/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מצאתי את המוצר באינטרנט
אנונימי24/03/2011אשמח לקבל יותר פרטים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מצאתי את המוצר באינטרנט - תגובה
זאב לוין27/03/2011את צריכה לחפש במספרות המורשות . וגם אצלינו ניתן להשיגו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקה יפניתרועי23/03/2011
אם אינ עושה החלקה יפנית אני בן והשיער שלי בערך 2 ס"מ זה יכול לפגוע לי בשיער אם אני עושה את זה פעם בכמה חודשים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקה יפנית - תגובה
זאב לוין24/03/2011לא עושים החלקה יפנית על 2 סנטימטר - לפחות 5 סנטימטר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשואל
סיוון25/03/2011למה אתה צריך החלקה יפנית אם השיער שלך באורך 2 ס"מ?
באמת אני שואלת, איך אפשר בכלל לראות את סוג השיער כשהוא כ"כ קצר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקה של קאדוסיהל22/03/2011
היי
לפני חודש עשיתי פעם שנייה החלקה של קאדוס (מומלצת ביותר)
ועד עכשיו חפפתי עם שמפו של מרין לשיער אחרי החלקה
רציתי לדעת על עוד חברות שיש להם שמפו ומסכה טובים לאחר החלקה? (וריח טוב)
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקה של קאדוס - תגובה
זאב לוין24/03/2011אני ממליץ על שמפו ומסיכה ריפר של וולה SP . יש בהם קראטין ופרוטאין .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקה סברהמעיין22/03/2011
שלום,
אני מאוד רוצה לעשות החלקה, ושמעתי על הסברה,
והייתי שמחה לדעת אם אתם ממליצים לעשות את ההחלקה הזאת?
תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקה סברה - תגובה
זאב לוין24/03/2011אני לא ממליץ ,מכיוון שההחלקה הזאת מתקבלת אך ורק בצבע שחור פחם ולאחר מכן את לא יכולה להחליף את הצבע לשום צבע אחר , לא לעשות גוונים ולא שום דבר אחר . במידה והפרמטרים האלה לא מפריעים לך - אז את יכולה לבצעה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פתיחת תלתליםשני21/03/2011
יש לי שיער גלי עד אמצע הגב, מתמלא אחרי כמה דקות בחוץ בחשמל סטטי ונפח.עושה פן בפוני באופן קבוע כי הלמטה שלו לא יפה וגלי(שאר השיער למעלה חלק ולמטה גלי, ממש לא מתולתל). אם אני אעשה פתיחת תלתלים זה יעזור?זה יחליק לי גם את הפוני?האם זה בריא פתיחת תלתלים?עושה נשירה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פתיחת תלתלים - תגובה
זאב לוין24/03/2011פתיחת תלתלים בהחלט יכולה ללהוריד לך את הנפח והשוונצים וגם להחליק את הפוני אך הייתי ממליץ לך להגיע לייעוץ כדי לראות יש עוד פעולות שיכולות להתאים לשיערך , את מוזמנת להגיע לאבחון .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך אני מורידה תתוספת שיער? דחווףףףסיגל21/03/2011
עשיתי תוספפת שייער עם דבק מיוחד לשיער ואני רוצה להורייד אותה כי היא מכאיבה ליי איך אני יכולה להוריד אותה בלי ללכת לספר? בבקשהה עעזרה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך אני מורידה תתוספת שיער? דחווףףף - תגובה
זאב לוין24/03/2011זה מאוד תלוי איזה סוג דבק שמו לך, אני ממליץ לך לשים מרכך שיער במשך 5 - 10 דקות לנסות לרכך את הדבק , במידה וזה לא עובד - גשי לספר שלך שיודע עם איזה דבק הוא השתמש ויודע את הדרך הטובה ביותר להוריד אותה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבעסיגלי כהניה21/03/2011
אני בת 30 + וצובעת כבר שנים את השער, השער שלי שומני, ויש לי גם שער לבן... אני צובעת את השער כל 3 שבועות, אבל בזמן האחרון אחריי שבוע כבר מתחיל להופיע לי השער הלבן, השאלה שלי כמה זמן אמור להחזיק הצבע? זה לא ניראה לי הגיוני, חשבתי ללכת לנסות אצל ספרית אחרת , ולראות עם זה אותו הדבר.. עם זה יש לציין שאני אצל הספרית הזאת כבר כמה שנים!
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צבע - תגובה
זאב לוין24/03/2011מבלי לראות את התוצאה שיוצאת לך אחרי הצביעה קשה לי לתת לך תשובה האם כדאי להחליף ספרית .
במידה ותרצי את מוזמנת להגיע לאחד ממנהלי הפורום הקרוב למקום מגורייך לייעוץ מקצועי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלזאב , לא ענית לשאלתי כמה זמן צבע
סיגלי כהניה24/03/2011אמור להחזיק בשער? האם אחריי שבוע זה נורמלי שיצא לבן...
ואני יוצאת מהמספרה שהשער שלי צבוע לחלוטין!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלזאב , לא ענית לשאלתי כמה זמן צבע - תגובה
זאב לוין27/03/2011ככל הנראה לא הצבע נשטף אלא שיערך גודל ואת רואה את הצמיחה בלבן .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)