מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הי אשמח לקבל עצה -**25/04/2011
יש לי שיער ארוך מאוד, השיער שלי בריא מטופח אני משקיעה בו הון תועפות, שמפו ומסכה ואמפולות הכי יקרות והכי טובות! ומסרק הכי טוב המגנטי, וכולם מחמיאים לי על השיער הוא יפה ומבריק מאוד, אבל יש לי בעיה כל פעם אחרי שאני יוצאת מהמקלחת אחרי חפיפת השיער הוא מלא קשרים!!! יש לציין שרק אחרי החפיפה , אני לא קמה בבוקר עם קשרים , מה עליי לעשות שלא יהיו לי קשרים בשיער אחרי החפיפה???? פליז תענו לי....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ישלי כמה עצות ..
טלו25/04/2011תסתרקי לפני כל מקלחת וגם אחרי כל מקלחת
זה ממש עובד
ותשימי מסכה/מרכך בעיקר בקצוות השיער* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה טלו אעשה את מה שאמרת!
**26/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מישהי עוד הסתפרה אצל שמוליק קרמני?נוני25/04/2011
חוייה מזעזעת, הרגשתי כמו בובת קלקר עם פאה שמתאמנים עליה בלימודי ספרות. יכול להיות שהוא אלוף בפאנים וצבע אבל האיש לא יודע מה עושים עם מספריים. אחרי שביקשתי שיישר ויתקן וזה רק נראה יותר גרוע הבנתי שאין עם מי לדבר כי אוטוטו אני קרחת. יצאתי עם תספורת מהגהנום עם חורים התחבאתי שלא יראו אותי ורצתי לחפש ספר שיתקן לי כמה שאפשר (כי זה כבר היה קצר מדי)
חוויה נוראית, מי שלא רוצה להראות כמו חתול אם גזזת-שלא תתקרב !!!
שיתאמן בתספורות על פאות לפני שהוא מספר אנשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמוליק קרמני
קארין16/05/2011חמודה צר לי לענות לך מה שרשמת אבל את ממש טועה כניראה את לא יודעת מה זה ספר אני כבר שנים אצלו ובחיים לא היה לי משהו לא טוב אצלו הוא ספר מתותח ואני חושבת שאת צריכה לבדוק את המוח שלך לפני שאת רושמת משהו על משהו חוצפנית מגעילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מאמינה לנוני
מירי25/09/2011אני מאמינה לנוני והתגובה השניה שרשום קארין זה ניראה חי התחזות וזה הספר בכבודו ובעצמו רשם חוצפן לדעתי ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני חושבת כמוך...!!!
====25/09/2011זה ברור שזה הספר...בכבודו ובעצמו..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמשהי יש נסיון איתו בהחלקה יפנית?
לירון25/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלטתי להגיב
שמוליק קרמני21/04/2014נוני החמודה
אין לי מושג מי את אבל את מה שאת מתארת כאן יתכן וקרה אבל לא
אצלי ביידים למעלה מ26 שנה בענף לא היה מקרה אפילו דומה
יתכן וקנית שובר של 69 שקלים לתספורת וקיבלת מצוות העובדים שלי באותו זמן
הרי ברור לך שאם היית פונה אליי הייתי פותר את הבעיה אבל החלטת להחפיש את שמי וזה ממש לא יפה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך אפשר להגיע לצבע השיער הזה?אסתי24/04/2011
יש לי צבע שיער חום-חום כהה,והשיער הוא שיער מלא,אני מאוד רוצה להגיע לצבע השיער בתמונה בלי לחמצן אותו ישר,אלא בעזרת צבע,האם זה אפשרי?,ואם כן אז איזה מספר צבע לצבוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייבים לחמצן..
פז26/04/2011תלכי לספר מומחה ותתייעצי, את צריכה הבהרה וגוונים אני חושבת..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך פז
אסתי29/04/2011אני בכול זאת מעדיפה תשובה מקצועית,אבל כניראה שפה זה לא יקרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך אפשר להגיע לצבע השיער הזה? - תגובה
זאב לוין29/04/2011כדי להגיע לתוצאה כזאת אינך יכולה להגיע לזה בבית מדובר פה על גוונים והרבה ידע מקצועי כדי להגיע לתוצאה כזאת . - ממליץ לך לחגשת עם התמונה למעצב שיער.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך זאב
אסתי30/04/2011באמת אעשה זאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חימר קרםדודו22/04/2011
מה כולכך מיוחד בחימר שעולה איזה 100 או קרם גלייז
לאומת מוצרים הרבה יותר זולים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תבדוק ותגיד לי
==23/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער יבש עם שבונציםנופר ירושלים22/04/2011
בתחילת הראש מעל המצח יש לי מלא שוונצים של שיער קצק.. וזה לא פוני, זה שיער מאוד יבש וחסר חיים - אני לא יודעת מה לעשות כי אני מגדלת את השיער כבר מעל שנה ניסיתי שמנים ומסיכות ושום דבר לא עזר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא לדאוג...
==23/04/2011היה לי את זה גם וזה עובר עם הזמן באופן טבעי...לא לדאוג!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער יבש עם קשריםדניאלה22/04/2011
יש לי בעיה ממש רצינית השיער שלי החל מאמצע השיער ועד הקצוות כל המן יבש וכבר הסתפרתי זה כנראה לא עוזר בגלל שעשיתי הבהרה וצבע בכל השיער ואני לא רוצה ליגזור עוד
מה שעוד יותר מוזר ה שאני חופפת עם שמפו ומרכך מטפחים לשיער צבוע ויבש וגם שמה מסכה ממש טובה - מסכה מרוכזת במיוחד לשיער יבש ופגום מבית שסיידו וה עדיין לא עוזר . אחרי הפן תמיד השיער בהתחלה חלק וכעבור שעה כבר נוצרים קשרים שכמה שמסרקים לא עוזר והם חוזרים והשיער נורא יבש. באיזה חומר רפשר להשתמש שימנע את הקשרים וממש יפתור לי את כל בעיית היובש הרציני בשיער והקשרים?? אולי חומר לפני פן שיכול לרכך ולמנוע קשרים או משהו? ניסיתי גם ספריי של פנטן שאמור להשאיר את השיער מבריק וללא קשרים וגם זה ממש לא עזר....אם מישהו יודע על משהו שבאמת יכול לעור אני אשמח לשמוע..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה לקשרים בשיער-
**24/04/2011את יכולה להשתמש בסר-קל של הילדים להותרת קשרים, ותשתמשי בחומרים טובים לשיער של הביוקר לא של פנטן כמו שאמרת, תשתמשי בלוריאל! המוצרים שלהם אומנם קצת יקרים אבל שווים כל אגורה! לא לוריאל שמוכרים בסופר פארם אלא במספרות המבוחרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה טיפים ..
טלו25/04/2011קודם כל , אל תעשי פנים בהגזמה , עדיף בכלל שלא
הם מייבשים לך את השיער ושורפים לך אותו
אל תחפפי בקצוות כי שמפו יכול לייבש לך את השיער
תשתמשי ביום יום בסרומים לשיער או קרם לחות שיתנו לחות לשיער שלך
אממ... זהו... מקווה שעזרתי (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובקשר לקשרים
טלו25/04/2011תמיד תסתרקי לפני מקלחת וגם אחרי מקלחת
זה ממש עוזר
תאמיני לי שיפתרו לך כל הקשרים (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוונים בהירים כמו גווני השמשרונן פלג21/04/2011
היי
השיער שלי ארוך וצבוע בחום כהה מאוד כמעט שחור. (מספר 3 של לוריאל).
בא לי לעשות קצת גוונים בהירים בקצוות כמו גווני שמש שהופכים בהדרגה ליותר בהירים.
האם אני יכולה לעשות זאת עם בלונדר ומי חמצן 6% בבית?
פשוט עם נייר אלומיניום לקחת כמה קצוות שיער ולהשאר עם החמצן כמה דקות.
מה הגוון שיתקבל אחרי הבהרת הצבע הצבוע?
לשם המחשה צירפתי תמונה וברצוני להגיע לתוצאה הזו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת
שירי21/04/2011השיער שלי עבה, ויש שיער לבן קצת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגוונים - תגובה
שגיב בבילה22/04/2011שלום שירי אני מאוד ממליץ לך לעשות את הגוונים במספרה שאהיה לך הכול אחיד .לאחר סוף התהליך את חייבת שטיפה לגוונים שאת לא תוכלי לבצע בבית בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשגיב
שירי22/04/2011השאלה שלי אם ניתן לבצע את מה שבתמונה על שיער שצבוע שחור חום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשה ....בקי19/04/2011
היי ! (:
אני צריכה עזרה בטיפוח השיער.
יש לי שיער בינוני עד אמצע החזה. הוא מתולתל אבל אני נוהגת להחליק אותו רק בגלל הנפח שהוא יוצר הרבה ולכן הוא יבש. אני גם צובעת אותו אחת לכמה חודשים. יש לי פוני וגם דירוג בשיער.
אני חופפת את השיער שלי כל יומיים.
מה אני צריכה לעשות כדי לשמור על צבע השיער, אבל שגם לא יהיה יבש ונפוח ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום בקי
אנג'לה טטרו20/04/2011הייתי ממליצה לך להשתמש במסכה ושמפו טיפולי לשיער חשוב מאוד
ולפני שאת מחליקה את השיער יש לשוורצקוף היירון ספרי לפני מחליק ושומר על השיער* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה..
בקי21/04/2011איזה סוג של שמפו ? לשיער צבוע , מתולתל או בכלל לשיער יבש?
ואיפה אני קונה את הספרי הזה ? ואיך כתובים אותו באנגלית ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצה ..
טלו25/04/2011אני חושבת שכדאי לך שלא להחליק
כי המחליק הורס לך את הצורה של השיער שלך ומזיק תוך כדיי
כדאי לך להשתמש במוצרים לשיער מתולתל
אם השיער שלך ממש נפוח כדאי לך לאסוף אותו הרבה
ולשים קרם לחות שיצמצם לך את הנפח ייתן לשיער שלך לחות וייחזק את התלתלים שלך (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חפיפה אחרי גוונים..דניאלה19/04/2011
עשיתי גוונים בהירים בשיער יום שני בבוקר..
אמרו לי אני צריכה לחכות 3 ימים כדי שאני אחפוף שוב..
מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חפיפה אחרי גוונים.. - תגובה
אנג'לה טטרו20/04/2011כנראה עשו לך משהו ספשייל אני לא מכירה שיטה כזו גם לא שמעתי עליה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קצוות מפוצליםפולי18/04/2011
שלום יש לי המון קצוות מפוצלים ואנשים כל הזמן מעירים לךי על זה איך אני יכולה לטפל בזה??? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום פולי
אנג'לה טטרו20/04/2011ממליצה לך על סרום טוב להשים בקצוות .וגם לגזור קצוות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה טיפים ...
טלו25/04/2011דבר ראשון , את חייבת להסתפר !
תשתמשי בנוסף בסרומים או מסכות לשיער לקצוות מפוצלים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוני חתוכה - מי יכולה לתת חוו"ד?איילת18/04/2011
אני הלכתי אליו ומאוד התאכזבתי. מבטיח הרים וגבעות והתוצאה לא משהו..
עוד מישהו מזדהה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כגודל הציפיות כך גודל האכזבות...!
==18/04/2011אני לעומתך עשיתי עושה אצלו את ההחלקות ואת התספורות וכל החברות מהעבודה(שדה התעופה) רק אצלו ואני רוצה להגיד לך חד משמעית מנשים שאני ראיתי אצלו ישנם המון נשים שלא יודעות לטפל בשיער שלהם וראיתי במו עיניי איך הם מתייחסות לשיער שלהם בצורה מזעזעת והשיער שלהם נראה נורא כי כך הן באות אליו כתוצאה מהתנהגות מחרידה לשיער שלהן!!!! ואיך הוא מסביר להן בסבלנות ומראה להן ומדגיש מה לעשות ומה לא לעשות...לכן כל אחת והשיער שלה ואם הוא הבטיח לך הוא מקיים מנסיון אישי ושיער הוא עניין אינדיבידואלי ואני רואה את זה גם עם הבנות שלי איך כל אחת מסרקת מושכת מחליקה עם מחליק ועוד כל מיני שטויות שאסור לעשות והיום עובדה השיער שלי מדהים חלק ובריא ואם את באה אליו עם שיער רע אל תצפי לצאת מליון דולר כי השיער יהיה חלק אבל ישאר רע לכן חשוב לקחת את הזמן לטפל בשיער בבית והוא יביא אותך לאן שאת תרצי בדיוק כמוני כי שיער זה לא פוטופארג' מהיום להיום וכגודל הציפיות כך גודל האכזבות רוני חתוכה הוא המוביל בתחום ולא רק זה אלא היחידי שלוקח אחריות מלאה והיחידי שיודע לתקן החלקה ואני ראיתי אצלו איזה מקרים מזעזעים הוא מתקן ככה שאם יש לך בעיה תגשי אליו הוא תמיד יהיה איתך תמיד!!!!מנסיון !!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכרגיל, הספר מגיב לעצמו...שקוף.
איילת19/04/2011אם יש כאן מישהי שיכולה להגיב, ולא בשמו....אשמח לשמוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבואי נראה מי שקוף...!!!
==19/04/2011תשאירי פרטים יקירתי אשוב אלייך ואראה לך מי זאת רווית קהלני מבטיחה לך!!!ונראה מי השקוף כאן בפורום!!!
כי אם ההית אמיתית לא ההית צהובה שקוף לא...?
ולידיעתך לכל מטבע יש צד אל תשכחי וככל שמדברים עליו רק מעצימים אותו !!!
ומעבר לזה מי שרוצה להיווכח מי הבנדם מוזמנת ליצור עימו קשר ולהבין מעצב שיער ובנדם מהו...?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמפולות לשיער יבששיבולת18/04/2011
אני רוצה המלצה אבל לא ממעצבי שיער...לאמפולות טובות שניסתם ואהבתם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמפולה לשיער מומלצת מאוד -של מקדמיה
**24/04/2011השיער יהיה בריא יותר, מבריק, וחלק יותר חבל"ז מומלץ מאוד!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה2 שאלות בבקשה
שירן24/04/2011שלום
מזה אמפולה לשיער?
ואני צריכה המלצה לספר שעושה פתיחת תלתלים באזור מודיעין,
ירושלים - ת"א גם טוב.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמפולה לשיער היא ההזנה הכי טובה שיש
**24/04/2011לשיער!!! אני ממליצה לך בחום על האמפולה של מקדמיה!!!! אני ממש מרוצה ממנה השיער שלי חלק יותר , בריא יותר הוא היה קצת יבש ובזכות האמפולה הוא נראה חבל"ז תקני רק את של מקדמיה ניסתי כל מיני אמפולות ומקדמיה היא הכי טובה דה בסט!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהעדן17/04/2011
היום עשיתי החלקת סברה , האם מותר לי לעשות מחליק על ההחלקה מחר אחרי שאוריד אותה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טופצ'ייי
חן17/04/2011אני מכירהה אותך מהפייס P:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחחחחחח וואלה ? מי זאת ?
עדן17/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מישהו מכיר החלקה יפנית של שייסדו?מיה16/04/2011
אשמח לדעת פרטים- מה זו ההחלקה הזו? האם היא כמו יוקו סיסטם? כמה היא הורסת את השיער או מסוכנת לבריאות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהו מכיר החלקה יפנית של שייסדו? - תגובה
זאב לוין20/04/2011כל ההחלקות הם מורכבות מחומרים מאוד דומים ולא קשור בשם אלא במקצועיות של מעצב השיער .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקה ברזילאייתתחן16/04/2011
שללווםם אני בתת 14 והלכתי למספרהה .... הספריתת ראתה את השיער שליי ושאלתי איךך אני יכוללה להחלייק או להפוךך את השיער שלי ( יבש, מתולתל לא מהשורשים ונפוח) לגלי בלי נפח...... אז היא המליצה ליי על החלקהה ברזילאיתת. אז יש לי כמה שאלות : יש החלקהה ברזילאית בלי החומר המסרטן הזה פורמלין? האם זזה יכול לגרום לי לנשירה? ההחלקה הזאת באמת משקמתת שיער יבש? והאם זה מוקדם מידי בשבילי להתחיל לעשות את ההחלקה הזאת ואם ישאר לי בכלל שיער לאחר ככמה שניםם שאני יעשה את ההחלקה הזאת מ'ס פעמים???? זהה מממששש דחחווףףףף ותודה מראש :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקה ברזילאייתת - תגובה
זאב לוין20/04/2011כל ההחלקות הברזילאיות מכילות פורמלין .
זה כן משקם את השיער - לא גורם לנשירה . כדי לענות לך על השאלה אם זה מוקדם מידי זה לא קשור לגיל - אלא לרצון של המראה שלך . וכדי לנמליץ לך על החלקה או טיפול באופן מפורט ומקצועי יותר הייתי ממליץ לך להגיע ליעוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ו...
חן20/04/2011תודההה ואתה יכול להגיד לי מה זאת החלקת משי? אמרו לי שזאת החלקה כמו ברזילאית רק בלי פורמלין זה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)