מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פתיחת תלתלים לשיער גלישני27/02/2011
השיער שלי גלי...הסתפרתי לפני שבועיים תספורת מדורגת, אבל כבר הרבה זמן שיש בו הרבה חשמל סטטי כזה..ושוונצים שקופצים למעלה, לאורך כל השיער. חברה אמרה לי שעשתה פתיחת תלתלים, והשיער שלה נראה עכשיו ממש ממש יפה, גלי וגולש (לפני כן היא אמרה לי שהיה לה שיער שלא הסתדר בכלל).
האם זה אפשרי?שפתיחת תלתלים תעשה לי את השיער רק וגלי? ללא שוונצים? (אדגיש שהשיער שלי כן גלי,פשוט מתנפח נורא מהר...והוא מאוד עדין ודק)
אם אני אחליט לעשות פתיחת תלתלים, כמה בערך טווח המחירים?השיער שלי ממש לא מתולתל, הוא גלי עד אמצע הגב, מדורג...ברור שצריך לראות כדי להעריך מחיר...אבל טווח מחירים לפי הפרטים שאני נותנת.
ושאלה אחרונה, זה יחליק לי גם את הפוני?כי הפוני שלי בטבעו חלק, אבל הוא קצת מתפרע לכל הכיוונים..הקצוות שלו..
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר תשובה??
הילה28/02/2011בבקשה..זה חשוב לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפתיחת תלתלים לשיער גלי - תגובה
שגיב בבילה28/02/2011אני לא ממליץ לך לעשות פתיחת תלתלים לפי תאורך את יכולה לעשטת טיפול לשיער של SP וולה יש להם מענה לכל בעיה לשיער מרדני בקשר למחיר את צריכה להגיע לייעוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבע טבעי לשיערשלי27/02/2011
אני מעוניינת לצבוע בצבע טבעי ללא אמוניה, ידוע לי על שתי חברות שהן נטורטינט והרבטינט, רציתי לדעת מה עדיף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צבע טבעי לשיער - תגובה
שגיב בבילה28/02/2011אני לא מכיר את החברות אני יכול להמליץ על חברות שאני עובד איתן וולה ולוריאל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מסיכההאלה27/02/2011
שלום
יש לי שיער יבש נפוח ופגום
אני מחפשת מסיכה ביתית
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסיכה - תגובה
שגיב בבילה28/02/2011אני ממליץ לך להסתפר את יכולה לעבור טיפול במספרה להורדת נפח והוספת ברק ולהמשך טיפול ביתי ניתן להשתמש בשמפו ובמסכה SP של וולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עושים עם שיער מתולתל ויבש?בלופ26/02/2011
הי
אני לא מהמשקיעות בטיפוח אבל נמאס לי שהשיער שלי נראה כמו מטאטא. עד הלידות היו לי בקבוקים מדהימים ומאז מה שלא ניסיתי השיער שלי חסר ברק וצורה. ניסיתי כמה מסיכות, סיליקון, קרמים - כלום לא עוזר. למישהו יש עצה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה עושים עם שיער מתולתל ויבש? - תגובה
שגיב בבילה28/02/2011אני תמיד ממליץ להסתפר כדי לרענן את השיער ובנוסף לעשות טיפול לפי הצורך המותאם לשיער האורך כ25 דקות ולאחר מכן השיער נראה בריא עם ברק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוסאור26/02/2011
שלום,
לאחר החפיפה אני משתמשת מידי פע במוס והרגשתי היא שהוא מייבש
את השיער. האם מוס מייבש את השיער ומתי הזמן האופטיפלי למרוח אותו
על השיער.
תודה,
אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוס - תגובה
שגיב בבילה28/02/2011מוס נותן הרגשה של יובש את יכולה למרוח אותו לאחר ניגוב טוב של השיער ולאחר מכן את יכולה למרוח קרם לחות (בנגיעות) לפי הצורך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקת קרטין לא מסרטנתרונן פלג26/02/2011
שלום- יש לי שאלה לגבי החלקת שיער קרטין- שמעתתי שיש כזו ללא פורמלין, החומר המסוכן שיש בהחלקות הברזילאיות. האם אתם מכירים את ההחלקה הזו, והאם באמת מדובר בהחלקה לא מסרטנת (ככל הידוע עד עכשיו)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקת קרטין משקמת ללא פורמלין
אמיר דולב14/01/2016שלום רב,
אני עוסק אך ורק בהחלקת קרטין משקמת ללא פורמלין ובאישור משרד הבריאות.
תוצאות ההחלקה מדהימות אך באופן טבעי זו אינה החלקה יפנית / ברזילאית וכדומה ולכן מחזיקה כ-3 חודשים תחת שימור נכון ע"י שמפו מתאים ומסכה שיער.
אמיר דולב- החלקת קרטין משקמת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה שם החלקה
מעצב שיער25/02/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלקת קראטין מיוחדת
==04/04/2011יש אחד מומחה בתחום זה בת''א לו יש את הקראטין משי ללא הפורמלין ודרך אגב זו לא החלקה ברזילאית או משהו דומה לה בכלל...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספות שיער
==04/04/2011מעוניינת לעשות תוספות שיער עם הלחמה קרה במחיר מתקבל על הדעת היכן אפשר לעשות זאת במחיר שפוי ולא ב-5000 ש''ח? והאם יש הבדל בכלל בין הסוגים השונים...?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספות שיער - תגובה
רוני חתוכה04/03/2016שלום רב
תוספות שיער בהלחמה קרה הם תוספות יקרות מאוד בזכות הטכנולוגיה ששומרת על השיער, החיבורים המיוחדים, והשיער היקר.
בשביל חומר יקר משלמים יקר אך יש אופציות אחרות כידוע לך טיפה יותר זולות ולא פחות טובות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלקת קרטין - תגובה
אנג'לה טטרו05/04/2011החלקה שאת מדברת עליה היא החלקה יפנית , הברזילית מסוכנת ולא בריאה ,את יכולה לבדוק באינטרנט על החלקה יפנית מי מעצבי השיער המורשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא בהכרח. יש חומרים שאינם מכילים
אמיר דולב14/01/2016חומרים כימיקליים אשר משנים את מבנה השערה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא החלקה יפנית צ'י משי
==05/04/2011קראטין משי זוהי החלקה משקמת זמנית (לא ברזילאית) שמגיעה מארה''ב מדהימה לא מה שאת חושבת (קראטין משי של צ'י )החומר המדובר הוא חדש ומדהים לתיקוני שיער מה שעשו לי בשיער פשוט לא יאומן והשיער בריא ואיכותי והכי חשוב טיבעי לבודדים יש אותו בארץ ללא פורמלין ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלקת צ'י CHI הרסה לי את השיער
ענת05/05/2011עשיתי לפני יומיים את ההחלקה האמריקאית chi וכל השיער שלי שרוף.
הוא אמנם ישר, אך נראה כמו "קש".
אין לי מושג מדוע הם מכנים את ההחלקה שלהם החלקת משי, אשר משקמת את השיער. זה מגוחך!!!.
אני עדיין מחכה לתשובה של החברה בנוגע לעניין.
היזהרו!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל החלקה מזיקה לשיער ופוגעת בו ...
**05/05/2011וגורמת נזק.. עדיף לא לעשות...גם היפנית וגם הברזילאית למרות הפירסומים בעדם גורמות נזק השיער נהיה קש בלי פן ..צריך פן בכל מקרה, וגם גורמות לנישרת שיער, וחובה להשתמש במוצרי שיער מיוחדים ללא מלחים.. אני לא בעד החלקות אף אחת לא טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרקפת יבשה וחזרה לבלונד.יעל25/02/2011
שלום רב,
צבע שיערי הטבעי הינו חום נוטה לחום כהה ובמהלך השנה האחרונה הבהרתי פעמים רבות את השיער. אמנם לא באמצעות אבקת הבהרה, אלא באמצעות מי חמצן 9%.
צבעתי את השיער לגוונים שונים של בלונד בסביבות ה-10 פעמים, והצבע יצא ג'ינג'י נוטה לבלונד, לא מוגדר כל כך.
לאחר מכן עשיתי טעות ובמקום לחזור לצבעי הטבעי צבעתי למהגוני-חציל ומשם היה לי מאוד קשה לחזור לצבע המקורי שלי.
היום אני עם צבע שיער לא מוגדר, כבר חצי מהראש בצבע השיער הטבעי, וחצי בצבע חום-ג'ינג'י ואני נמנעת מצביעות לחלוטין.
כבר יותר מחצי שנה שאיני צובעת ומשתדלת להסתפר כמה שיותר על מנת להפטר מן השיער השרוף והצבוע.
אני סובלת מקרקפת מאוד יבשה, הופיעו קשקשים רבים שלא הופיעו קודם וזה מאוד מפריע לי.מה ניתן לעשות כדי לשקם את הקרקפת עצמה?
בנוסף, במידה וארצה לחזור לבלונד כיצד אוכל לעשות זאת על מנת שהצבע יראה כמה שיותר טבעי?
אינני מעוניינת ביום אחד להפוך לבלונדינית, שכן זהו תהליך הדרגתי שלוקח זמן רב.
לבקש מן הספר הבהרה וצבע שמעליו יבואו פסים בלונדיניים ובסופו של דבר עם הצביעות יתקבל גוון טבעי יחסית? אני מעוניינת בבלונד שנוטה יותר לגוון אפרפר ולא לגוון צהוב זועק מה שנקרא..
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרקפת יבשה וחזרה לבלונד. - תגובה
שגיב בבילה01/03/2011צריכה להגיע למספרה לטיפול מקצועי והתאמת הצבע הנכון לך בקשר לטיפול בקרקפת לתת לך טיפול נכון לבעיית היובש והקשקשים ולהמשך טיפול בבית את יכולה להגיע אלי לייעוץ בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חפיפהעוזי25/02/2011
זה בריא לשיער לחפוף כל יום ואפילו פעמיים ביום,זה לא עלול לפגוע בו כי שמעתי שכאשר אתה לא חופף אז הקרקפת מפרישה שומנים שמונעים קרינה מהשמש וכו'.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חפיפה - תגובה
שגיב בבילה28/02/2011תחפוף לפי הצורך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סלסול קבועגוגו24/02/2011
שלום
יש לי שיער מתולתול
אני רוצה לברר לגבי סלסול קבוע..
האם זה מזיק לשיער?? כל כמה זמן צריך לעשות? ואיך זה עובד?
אני התעייפתי כבר כל יום לקום עם אותו בלגן..זה נראה מסודר??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סלסול קבוע - תגובה
שגיב בבילה28/02/2011אני לא ממליץ לך זה מייבש את השיערבכל אופן אני ממליץ לך להתייעץ עם ספר מקצועי שאת נותנת בו אמון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקת שיער כושלתטל24/02/2011
שלום,
שבוע שעבר עשיתי החלקה יפנית אצל ספרית שטוענת שהיא מומחית בתחום.
יש לציין כי זוהי הפעם השניה שביצעתי החלקה אצל אותה המומחית..
לאחר 4 ימים שטפתי את השיער ונדהמתי לגלות כי כל השורשים שלי מקורזלים (בדומה לשיער של העדה האתיופית), אופי השיער שלי לפני ההחלקה הוא גלי אך מעט נפוח.
השיער מתנהג כאילו מרחו אותו בנפט, הוא מאד קשה כמו אבן..והפך להיות יבש בצורה נוראית..
רציתי לשאול האם ישנם סוגי שיער שככה מתנהגים לאחר החלקה? האם זוהי תוצאה שיש לקחת בחשבון,?, בפעם הראשונה השיער לא התנהג כך...
אינני רוצה לחזור לספרית,. האם ישנה אופציה ללכת ולתקן זאת אצל מומחה אמיתי בתחום? אם כן, על מי תמליצו?
תודה מקרב לב,
טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ההמלצה שלי...
נטלי192110/04/2011אל תחזרי לאותה ספרית ולא משום שאולי קיים חשש כולשהו שהיא לא ביצעה את ההחלקה טוב אלא משום שהשיער שלך הגיב בתוצאה הפוכה לתהליך ההחלקה.הייתי ממליצה לך להפסיק עם ההחלקות לעת עתה ולשקם את השיער בעזרת מסיכות רבות.
אם צבע שיערך הוא שחור , הייתי ממליצה לך בחום רב לגשת דווקא להחלקת ה"סברה" שמשקמת את השיער בצורה יוצאת דופן!.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
טל10/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבע לשיערgirl2724/02/2011
יש לי במקור שיער חום כהה כהה כהה
בשנתיים האחרונות אני צובעת לשחור. פעם אחרונה צבעתי לפני 3 חודשים
בא לי לשנות קצת לחום בהיר כזה... לא חום בלונד, לא קרוב לזה גם
צבעתי לפני כמה ימים כי היו לי קצת שיערות לבנות אז אמרתי אם אני כבר צובעת אקח צבע חום
אז קניתי חום רגיל קצת פחות כהה משוקולד. בשורשים יש לי צבע יפה כמו שאני רוצה שאהיה לי. שאר השיער מן הסתם קצת קשה לו להיתפס בשחור... אבל רואים טיפונת שינוי שזה לא שחור פחם כמו שהיה לי.
השאלה שלי שפעם הבאה שאצבע עוד חודש בערך האם כדאי לי לקחת חום בהיר יותר או להוסיף חמצן לצבע (אני קונה ערכה מוכנה)
אין לי הרבה ידע בזה
אשמח להמלצות
תודה (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צבע לשיער - תגובה
זאב לוין24/02/2011כדי לקבל תוצאה אחידה ויפה אני ממליץ לך לגשת למעצב שיער שמבין עניין כדי שיוכל לבצע לך תהליך ניקוי - כדי שתוכלי להגיע לצבע הרצוי .
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרה!יובל23/02/2011
היי,
אני מכורה למחליק! במשך 5 שנים בערך אני מחליקה באופן יומיומי ובמצבי החמור כבר לא מסוגלת להגמל... הקטע הוא שלפני כל זה היה לי שיער חלק ארוך שופע ובריא, זה התחיל סתם בתור רצון לשיער ממש 'מקלות', והפך להתמכרות שהרסה את השיער לגמרי.
אני מתה לשקם אותו ולהפסיק עם המחליק אבל זה פשוט בלתי אפשרי כי בלעדיו השיער שלי נראה כמו מטאטא. ניסיתי את כל התכשירים וכל המסיכות וכל מה שאפשר כלום לא עוזר לי! אז חשבתי לעשות החלקה יפנית/ברזילאית (אני לא בדיוק מבינה בזה) וככה לתת לשיער שלי לגדול (מה שלא קורה עכשיו) ולעזוב אותו בשקט. אני מאמינה שהשיער שלי יגדל כמו שהוא היה פעם הרי לא? לכן אני לא אצטרך לחדש את ההחלקה ופשוט אוכל להתחיל מחדש. האם ההשערה שלי נכונה או שההחלקה תגרום לשורשים שלי גם לגדול באופן שונה? תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריכה עזרה! - תגובה
זאב לוין24/02/2011זה לא ישנה את צמיחת השיער אבל בכל מקרה אני חייב לראות את שיערך כדי לנמליץ לך על הפעולה הנכונה לשיערך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגמלי מהמחליק ותסתפרי
טלו25/04/2011את חייבת להסתפר
כל השיער שלך בוודאי ממש ממש שרוף
אם תסתפרי זה יהיה כמו "התחלה חדשה"
השיער שלך יהיה בריא יותר
ועם כמה שהשיער שלך לדעתך טוב במחליק
הוא מה שעושה את כל הנזק
אז את צריכה להיגמל ממנו ...
ותשתמשי במסכות משקמות
ואפילו מסכות יוקרתיות ואיכותיות יותר אם השיער שלך ממש פגום
אולי המחיר יקר אבל שווה את זה (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהלי23/02/2011
אני משתמשת בשמפו נגד קשקשים צמחי מרפא של ד"ר פישר
קונדישינר של הדאנדשולדרס
ומסיכה של שוורצקוף
רציתי לדעת האם זה בסדר שאני ככה משתמשת בתכשירים שהם לא מאותה חברה,האם זה מזיק לשיער , או שאפשר להמשיך כרגיל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה קטנה
לי23/02/2011שמעתי שאם שמים לימון על השיער הוא מבהיר אותו .
רציתי לדעת אם צריך לשים את הלימון ולצאת לשמש לכמה שעות או שמספיק להיות עם זה בבית ???
ומה הנזק שזה עושה לשיער ?? כי אם זה עושה נזק , אני אוותר על הרעיון .
תודה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה קטנה - תגובה
זאב לוין24/02/2011קודם כל זה לא נורא בנוגע לתכשירים - אך עדיין מומלץ להשתמש בתכשירים מאותה חברה כטיפול משלים . בנוגע ללימון - לימון הוא חומצה ולא מומלץ לשים חומצה על השיער .
במידה ואת רוצה להבהיר את שיערך - התייעצי עם מעצב שיער .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהעוזי22/02/2011
שלום,
חשוב לי לדעת, אני בן 17 וחצי ואני משתמש בחימר של מון פלטין לשיער,עושה פן לפני ואני מאוד מרוצה.
יש לי שיער צפוף ומלא עכשיו אני רוצה לדעת אם זה יפגע לי בשיער בעתיד?,יגרום לנשירה או לדילול שיער?האם הפגיעה תהיה משמעותית?
כי אחרי שאני חופף עדיין אני מרגיש שנשאר קצת מהחומר בשיער.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
זאב לוין24/02/2011החימר לא יגרום לך לנשירה . במידה ואתה מרגיש שנשאר חומר בשיער תחפוף פעם נוספת .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחפיפה
עוזי24/02/2011זה בריא לשיער לחפוף כל יום ואפילו פעמיים ביום,זה לא עלול לפגוע בו כי שמעתי שכאשר אתה לא חופף אז הקרקפת מפרישה שומנים שמונעים קרינה מהשמש וכו'.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
שגיב בבילה28/02/2011אני ממליץ לך למרוח מרכך לפני החפיפה כאשר השיער עדיין יבש לעסות את השיער, לשטוף ולחפוף כרגיל בקשר לנשירה זה גנטי ואני לא ממליץ לך למרוח כמות גדולה של חומר על השיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צפיפות שיערשי22/02/2011
אני בן 29. בעל שיער מתולתל יבש מאוד. כל הזמן היה לי שיער צפוף ומלא באיזור הפוני. יש לי שיער קצר ואני הייתי עושה לו בעצמי הרבה פן. רציתי לשאול למה פתאום בפוני, השיער לא מלא כמו פעם? אני לא מקריח. הייתי אצל רופא עור. וזה גם לא משפחתי. מעצב שיער אמר לי פעם שזה קרה כי משכתי עם המברשת והמייבש שיער בצורה לא נכונה. זה נכון? או בגלל חומרים מסויימים שאני שם? בכל מקרה מה עושים כדי להחזיר לשיער את הצפיפות שהייתה לי לפני שנה? יש פיתרון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צפיפות שיער - תגובה
זאב לוין24/02/2011ככל הנראה משימוש לא נכון בפן שיערך פשוט נשבר ומכך הוא נראה דליל יותר , עליך להפסיק להשתמש בפן או ללמוד להשתמש בצורה נכונה , שיערך הבריא יצמח השבור יגזר והכל יחזור לקדמותו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)