מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ייעוץ לעיצוב שיערבת05/03/2011
מאז שאני זוכרת את עצמי לא ממש ידעתי מה לעשות עם השיער שלי ובמספרות שהלכתי אליהם לא עשו שום דבר כדי שזה באמת יתאים לי
איפה אפשר לקבל ייעוץ מקצועי איזו תספורת מתאימה לי? עם דגש על מיקצועי ולא שוב לדרג וקצוות!!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ייעוץ לעיצוב שיער - תגובה
זאב לוין09/03/2011את יכולה להגיע ליעוץ אצל אחד ממנהלי הפורום - הם מאוד מקצועיים - מי שקרוב למקום מגורייך , או שתשלחי לי את עיר מגורייך ואוכל להמליץ לך על מישהו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניקוי פיגמנטאינה05/03/2011
אני צובעת את שערי כבר כמה שנים בצבע שחור. הייתי רוצה לשנות את זה לחום בהיר. קראתי בפורום על ניקוי פיגמנט. למי יש המלצה על מעצב שער בפ"ת, שיכול לעשות את זה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניקוי פיגמנט - תגובה
זאב לוין09/03/2011ניקוי פיגמנט היא פעולה שדורשת מקצועיות ומיומנות רבה מאוד ולצערי הרב אין לי מישהו באיזור פ"ת שאני יכול להמליץ עליו - לאומת זאת אני ממליץ לך להגיע ליעוץ אצלינו כדי שאוכל להמליץ לך על טיפול בניקוי נכון - כדי שיהיה לך קצת ידע - יכול להיות שבכלל לא כדאי לך להתחיל עם תהליך זה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני רוצה לחמצן את השיער בראשאילון05/03/2011
היי חברים אני רוצה אני רוצה לחמצן את השיער בראש גוונים כזה אבל שאיראה טיבעי כזה הוואי כמו חמצון מהשמש יש לי שיער חום מטולטל בדרך כלל זה חום כהה אבל אני הרבה בים אז הוא התבאר :)
אני רוצה לאחרי החמצון זה יהיו כמו גוונים שוטנים-בלונדינים ולא משורש השיערה..
תודה לכל העוזרים א' =]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני רוצה לחמצן את השיער בראש - תגובה
זאב לוין09/03/2011עלייך להגיע למעצב שיער מקצועי - לא הייתי ממליץ לך לנסות בבית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 3 שאלות מטרידות על תלתליםדנה לוין04/03/2011
1. אם אני לא מסתרקת השיער שלי נראה כמו רסטה אחת גדולה אבל כשאני מסתרקת המברשת מלאה בשיערות שלי וחבל לי עליהן. כמו כן- השיעור שלי הכי יפה אחרי יומיים שהוא לא מסורק אבל ביום הרביעי הוא חוזר להיות במצב נורא וזה מעגל קסמים- מה הכי טוב בנושא סירוק השיער וקשרים אצל מתולתלות?
2. השיער שלי מאוד יפה ורובו בקבוקים גדולים הבעיה היא שכבה עליונה של שיער יבש (בעיקר מאחורה) שפשוט מסתיר את כל השיער היפה- איך לטפל בזה?!
3. אני חוששת להסתפר כי לוקח לשיער שלי המון זמן לצמוח- מה התספורת האידיאלית למתולתלות? כרגע הוא מסופר באופן חובבני ע"י חבר ואני חוששת לגעת ולשחזר את הטראומה- עד שכבר צמח..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 3 שאלות מטרידות על תלתלים - תגובה
זאב לוין09/03/2011שיער מתולתל מומלץ לסרק אותו אך ורק אחרי המקלחת כדי לא להרוס את התלתלים .
נשירה נורמלית היא 350 שיערות בערך וזה לגיטימי מאוד שאת רואה בסירוק את השיערות האלה .
לסוג שיער כמו שאת מתארת אני חושב שהמצב האידיאלי זה לבצע תספורת ע"י מספריים חמות . מספריים חמות אלה מספריים רגילות המחוברות לחשמל ולהביהם מתחממים עד 150 מעלות - כאשר אני מבצע תספורת במספריים חמות אני מלחים את קצוות השיער וכך עוצר התפצלות השיער - המספריים מוגנות אין אפשרות להישרף מהם או לגרום נזק לשיער אלא להיפך זה טיפול שמבריא את השיער - אפשר לבצע תספורת כזו כמעט מבלי להוריד באורך של שיערך - אלא בתור טיפול .
לעוד פרטים את מוזמנת להגיע ליעוץ או להתקשר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקוקה לעצה דחופה,לגבי שטיפה או צבעאורחת2503/03/2011
שלום,
צבע השיער הטבעי שלי (מעולם לא צבעתי) הוא שחור דהוי (או חום כהה דהוי) ועשיתי שזירה שהיא חום יותר בהיר, העניין הוא שאני רוצה להתאים את הצבע של השזירה קצת יותר לשיער שלי וזאת מבלי לצבוע את שלי אלא רק את התוספת. אני צריכה עצה לגבי מה כדאי לי לקנות - שטיפה או צבע לשיער, בהתחשב בכך שאני מאוד לא אוהבת מראה של שיער מבריק ורוצה לצבוע לחום כהה דהוי (כלומר, שלא יהיה מבריק ואפילו לא במעט) ובהתחשב במחיר ובפשטות המשימה.
[סיכום הדברים כדי להיות יותר מובנת : המטרה - שיער חום כהה דהוי, להימנע כמה שיותר ממראה של שיער מבריק, תוך מזעור הפגיעה בשיער התוספת ובמגע - שלא יהיה יבש מדי, זאת על מנת להתאים אותה כמה שיותר לשיערי הטבעי. השאלה - באיזה חומר ניתן לעשות זאת ? חינה שחורה/ שטיפה/ צבע לשיער/ אלטרנטיבות אחרות שאתם מכירים. במחיר סביר].
אשמח למענה מהיר, כיוון שבינתיים מצטברים להם רגשות של תסכול...
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקוקה לעצה דחופה,לגבי שטיפה או צבע - תגובה
זאב לוין09/03/2011אני ממליץ להגיע למעצב שיער שיוכל להתאים לך טיפול נכון לפי סוג שיערך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוון צבע השיער המתאים לימאי02/03/2011
גוון העור שלי שחום ותהיתי איזה צבע מתאים לשיער שלי? כרגע הצבע הטבעי של השיער שלי הוא חום דבש ואני רוצה חום כהה ואפילו שחור,יתאים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גוון צבע השיער המתאים לי - תגובה
אנג'לה טטרו03/03/2011בשביל לתת דיאגנוזה אני צריכה לראות אותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה לעשות עיצוב מיוחד בשיער לפוריםדקלה02/03/2011
איפה אני יכולה למצוא קטלוגים או תמונות להשראה? (שאני אראה גם מה יכול להתאים למבנה פנים שלי). תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוצה לעשות עיצוב מיוחד בשיער לפורים - תגובה
אנג'לה טטרו03/03/2011את יכולה לחפש באינטרנט עכשיו חיפסתי בגוגל והיו מלא תוצאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער גלי עבה וקצרהדר כהן02/03/2011
שלום רב,
יש לי שיער גלי קצר יחסית עד הכתפיים שהוא גלי מתולתל כזה ומדורג הוא אפעם לא מסתדר הוא עבה וכל הזמן נתנפח
מה אפשר לעשות לו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער גלי עבה וקצר - תגובה
אנג'לה טטרו03/03/2011אולי אפשר לעשות פתיחת תלתים זה אוזר להוריד את הנפח
או לנסות להריך אותו קצת
בשביל לתת לך דיאגנוזה מדוייקת עדיף שתתעצי אם מעצב שיער* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקה צרפתיתמאיה01/03/2011
שלום,
אני מחפשת המלצה על מספרה באיזור תל אביב רמת גן גבעתיים שמתמחה בהחלקה צרפתית
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקה צרפתית - תגובה
אנג'לה טטרו03/03/2011הייתי ממליצה לך על אמיר אליהו בתל אביב בן יהודה הוא מאוד מיקצועי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלקה צרפתית
טליוש06/03/2011עשיתי החלקה ממש מדהימה אצל ויטל בת"א, השיער שלי חלק נעים וטבעייי ואין מישהו שלא מחמיא לי עליו=] אני ממשששש ממש מרוצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יבוש עם פןמירי01/03/2011
רציתי לשאול:
1. איזה קרם הגנה מומלץ למרוח לפני פן .?
2 . האם הוא מגן גם מפני השמש?
3. והאם מומלץ למרוח קרם הגנה מפני הפן גם לפני שמייבשים עם פן מרחוק מספר דקות מבלי לעשות פן? (אני עושה זאת פעמיים בשבוע)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יבוש עם פן - תגובה
אנג'לה טטרו03/03/2011ממולץ להשים לפני פן איירון סרום של שוורצקוף הוא מעולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התאמת צבע.זהבית01/03/2011
צבע עייני כחול אפור כהה גוון עורי לבן שקוף צבע שערי הטבעי הוא באזור ה-7 עם נטייה לאפרפרות רציתי לדעת איזה גוון או גוונים יתאימו לי ויבליטו את עיניי כרגע יש לי גווני זהב כתמתם לא מחמיאים בכלל אשמח לתשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה אשמח לתשובה
גולדה06/03/2011תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתאמת צבע. - תגובה
זאב לוין09/03/2011הגוונים שיכולים להתאים הם :
ג'ינג'י מרוכז , שחור פחם / כחול .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקה לשיער מתולתל עם גווניםתלתלית28/02/2011
שלום,
יש לי שיער מתולתל, יבש ודק. הצבע הטבעי הוא בלונד כהה-שטני. השיער נפוח בגלל התלתלים, אך דליל. אני עושה מזה שנים רבות גוונים לשיער, והשיער מאוד מובהר.
האם מתאים לי לעשות החלקה לשיער? אם כן, מאיזה סוג? מהי החלקת משי CHI? קראתי שהיא מתאימה לשיער דק ופגום עם גוונים. מה הסיכון? מה הסבירות שהסיכונים יתרחשו לשיער כמו שלי?
אני רוצה להפסיק עם הגוונים לשיער, ואין לי כוונות לעשות גוונים על מה שיש לי. האם הייתם מציעים לי לחכות שהשיער יתחלף ואז לעשות החלקה?
תודה מראש,
תלתלית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד שאלה
תלתלית28/02/2011אם אני אחליט לחכות שהשיער יתחלף, וכל הגוונים יירדו - כמה זמן זה ייקח? (יש לי שיער עד הכתפיים).
רציתי להוסיף שהשיער שלי הוא גם מפוצל.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה - תגובה
שגיב בבילה28/02/2011הסבירות שהשיער שלך יפגע הוא גבוה מאוד אחרי החלקה את חייבת לתת לשיער לנוח מהגוונים ולהסתפר לעיתים תכופות ( פעם בחודשיים שלושה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום אני צריכה עזרהדנה28/02/2011
אני מחפשת הדרכה לדירוג בקצוות לשיער אורך תוכלו להמליץ על משהו ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
שגיב בבילה28/02/2011שאלתך לא מובנת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תיקוני צביעהרונה28/02/2011
שלום רב,
שערי חום שטני. אני צובעת את שער בבית עם NATURTINT 4M פעם בחודש.
לאחר כשבועיים מתגלה בקדמת הראש ובאזור הרקות שיער שיבה. איך ניתן לתקן את זה? אני חוששת מצביעה תכופה מידי של השיער.האם אפשר לנסות שטיפה ? האם ישנו עיפרון לתיקוני צבע השיער?
מודה על חוות דעתכם בנושא.
רונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקוני צביעה - תגובה
שגיב בבילה28/02/2011את צריכה לנוסיף לצבע לצבע בסיס בכדי שהלבן יסגר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבע לשיער בלי שום חמצן...?איילת27/02/2011
איך ואיפה ניתן להשיג צבע זמני לשיער, כלומר שטיפה בלי שום חמצן ובלי שום אמוניה?
שיורד לחלוטין אחרי כמה חפיפות?
תודה, מיטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צבע לשיער בלי שום חמצן...? - תגובה
שגיב בבילה28/02/2011אני לא יודע היכן ניתן להשיג את יכולה לנסות ברשתות השיווק המתמחות או שאת יכולה להגיע למספרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)