מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיער חלק שהפך מתולתלתמי14/05/2011
שלום,
בת 58. כל חיי היה לי שיער חלק ושמנוני (בלונדיני). לפני כשנתיים מצאתי שמפו לשיער שמן, שייבש לי את השיער. עם הזמן, השיער החל להיות גלי, ובהמשך החלו להופיע תלתלים (חינם אין כסף ... פעם שלמתי הון על פרמננט, והתלתלים ירדו בחפיפה ראשונה).
כדי לטפל בבעיה החדשה שנוצרה, החלפתי שמפו, התחלתי להשתמש במסכה לשיער, שמן מרוקאי, ומה לא ... אפילו קצרתי את השיער (היה ארוך מאוד), והשיער כעת ממש גלי עם תלתלים בקצותיו.
אני לא צובעת שיער. פה ושם יש לי שיער לבן, שמשתלב נחמד עם הבלונד הטבעי שלי.
מה עושים? איך אני מחזירה את השיער למצבו הקודם - חלק?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לתמי-
**15/05/2011זה לא השמפו שינה את סוג שיערך מחלק לגלי, זה ההורמונים, ולא נראה לי שאפשר להחזיר את השיער להיות חלק אלא רק דרך פן בשיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער חלק שהפך מתולתל - תגובה
שגיב בבילה17/05/2011צריך לראות את השיער בכדי שאוכל להמליץ לך על הטיפול הנכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דרוש מעצב מעצבת ת שיעריערה13/05/2011
שלום לכם
שמי יערה ואני מאפרת בתחילת הדרך ואני מחפשת ספר מתחיל שמעוניין בשיתוף פעולה לבנות תיק עבודות משותף לצילומי איפור ושיער יחד.
אשמח אם מישהו מעוניין כמובן ללא שום תשלום הדדי הרווח כמובן זה תיק העבודות
אני לא מפרסמת את הטלפון שלי אך אשמח אם מישהו יפנה אלי ו במייל
מייל : [email protected]
תודה רבה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרוש מעצב מעצבת ת שיער - תגובה
שגיב בבילה15/05/2011שלום יערה את יכולה להיתקשר אליי יכול לעזור לך שבוע טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקת שיער.חופית13/05/2011
היי.
לפני כשנה וקצת עשיתי החלקה יפנית של יוקו,השיער שלי הוא חום שטני והשיער שלי היה גלי חלק כזה למעלה במיוחד חלק ובאמצע כזה קצת גלי לאחר ההחלקה לא כל כך הייתי מרוצה מיכוון שלפני כבר היה לי שיער בסדר,ואחר היו מקומות שלא הייתי מרוצה היה חלק,אבל לא גולש.
לאחר תקופה ארוכה של לבטים החלטתי שאני רוצה לנסות שוב פעם החלקה בגלל שהשיער שלי לא חזר לעצמו במלואו.
רציתי לדעת איזה עוד סוגי החלקה מתאימים לשיערי,אשמח להמלצות.
תודה ושבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחופית-
**13/05/2011אף החלקה לא עושה תשיער גולש! כל החלקה צריך לעשות פן בשביל שהוא יהיה גולש ומקלות... לפי מה שאמרת השיער שלך במצב טוב, ודי חלק לא הייתי הורסת אותו בהחלקה, אל תהרסי אותו אם בא לך מידי פעם שיער גולש תעשי פן עדיף לך... וככה יהיה לך שיער גולש ובריא אין החלקה שלא הורסת שיער ופוגעת במרקם שלו, ואחרי החלקה הוא לא נראה טבעי ובולט לעין שעשו החלקה.. אבל אם את מתעקשת אז תעשי החלקה יפנית היא הכי טובה מההחלקות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היכן משיגים את המסכה של וולה SP?שירי13/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
היכן משיגים את המסכה של וולה SP? - תגובה
אנג'לה טטרו13/05/2011אפשר להשיג במיספרות מורשות אם תגידי לי מאיזה איזור את אז אוכל לעזור לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאזור רמת גן
שירי13/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבקשת המלצה על צבע לשיערמלכה12/05/2011
שערי צבוע בצבע בלונד מספר 6, או 7 (הערכות המוכנות של לוריאל או שוורצקפוף) בקיץ אני מעדיפה שהצבע יהיה קצת יותר כהה כי הצבע דוהה מהר מהשמש.
אפשר להמליץ לי - בשפופורות מקצועיות (לא ערכה) איזה צבעים כדאי לי לוסיף ל 7 או 6 , על מנת שיצא בלונד כהה אבל "חמים" :)
(לא נוטה לאפור וכדומה). ואיזה אחוז חמצן להשתמש (שערי לבן ל-ג-מ-ר-י)
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבקשת המלצה על צבע לשיער - תגובה
זאב לוין13/05/2011עלייך להשתמש ב 7.0 + 6.3 יחס חצי חצי - חמצן 6 %
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקת סילק סטרייט של אינדולההמיכל11/05/2011
האם מדובר בהחלקת קרטין??? האם מומלצת?? אודה לתגובה מהירה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי מיכל-
**11/05/2011היי מיכל, רוב הספרים לא משתמשים בהחלקה הזו.. ההחלקה חדשה יחסית רק לפני 4 וחצי חודשים יצאה.. סתם עצה שלי- אל תעשי את ההחלקה הזו, את צריכה לעשות החלקה שהספר מיומן בה שלא תהיי שפן נסיונות של הספר...את צריכה החלקה שהספר משתמש בה הרבה וצבר נסיון בה לדעתי... אם תחליטי שאת רוצה לעשות את ההחלקה הזו הייתי מציעה לך שתראי את התוצאות של ההחלקה על אחרת שהספר שאת מתכוונת לעשות את ההחלקה יבצע אותה..תתרשמי מהתוצאות אח"כ תחליטי אם את רוצה לעשות את ההחלקה הזאת..אני במקומך הייתי עושה שוב את ההחלקה הברזילאית מכיוון שהיית מרוצה ממנה ואמרת ששיקמה לך את השיער לא הייתי מסתכנת בהחלקה אחרת שעלולה להרוס את השיער ושתצא לא יפה.. שיהיה לך בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מיכל12/05/2011תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער בלונדיפעת11/05/2011
היי,אני בלונדינית כבר 6 שנים והתמכרתי כל פעם עברתי מספר לספר בשביל להגיע לגוון שלי הספר האחרון שלי צבעה לי עם 12% והשיער שרוף פגום!
הגעתי כרגע לספר שכאשר הוא צובע לי את השיער שיש לי שורש הוא עושה לי ניקוי ואחר כך שטיפה יוצא לי צבע מהמם לבן פלטין שכולם מחמיאים לי השאלה היא האם בגלל שהשיער פגום להמשיך ככה והאם בכלל ככה עושים כי זו פעם ראשונה שאני נחשפת לשיטה כזו של שורש בשלבים-1.ניקוי 2.שטיפה!
ואיך אוכל לשקם את השיער שיראה בריא תודה מראש !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער פגום
יפעת15/05/2011תודה ארכוש את האמפולות כרגע אני משתמשת במסכה של מקדמיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער בלונד - תגובה
זאב לוין13/05/2011השיטה של הספר מעולה . ממליץ לך בחום להשתמש בשמפו + מסיכה של ריפר וולה SP המכילים קראטין ופרוטאין שבונים את השערה מחדש .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער פגום
יפעת15/05/2011זאב תודה היכן אוכל לרכוש מסכה זו? כרגע אני משתמשת במסכה של מקדמיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער פגום - תגובה
שגיב בבילה16/05/2011שלום יפעת ממליץץ אבל באמת ממליץ לך על SP של וולה את לא מבינה כמה הם מעולים ואים זאב אמר לך תאמיני לי שהוא מבין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי מסלסלי שיעררחלי11/05/2011
היי, אני צריכה עזרה, רציתי לדעת איך להשתמש במכשיר מסלסל שיער. פשוט יש לי שיער בעייתי, הוא חלק מאוד. אני יודעת שהרבה בנות היו רוצות שיער חלק אבל הוא ממש חסר אופי. אני רוצה שיהיה יותר גלי, עם תלתלים, משהו כיפי. אז שמעתי על מסלסל שיער. אף פעם לא השתמשתי בכלום על השיער שלי, הוא טבעי לחלוטין, אבל כבר נמאס לא ואני רוצה שינוי. הבנתי שללכת למעצב שיער שיעשה לי תלתלים בעזרת מסלסל שיער זה ממש יקר ומלא בנות עושות את זה בבית לבד, אז רציתי לשאול איך עובדים עם זה בכלל? כי אם זה קל ופשוט אולי כדאי לי לקנות מסלסל שיער הביתה ולהתחיל להתפרע איתו, קיבלתי המלצות על מסלסל השיער של ווטליין פרו, אני יודעת שיש להם מחליקי שיער מעולים, השאלה היא האם מסלסלי השיער שלהם גם באותה רמה? תודה רבה על העזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי רחלי-
**11/05/2011רחלי המסלסל שיער הכי טוב הוא- מסלסל שיער קרמי מבית -קוריולוס!הוא מגיע לטמפרטורות של 200 מעלות, 100% קרמי ואינו שורף שיער! הוא הכי טוב שיש...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לרחלי
מונה12/05/2011שלום לך וברוכה הבאה. אני מבינה אותך, גם לי יש שיער חלק מאוד אבל מאז שקניתי מסלסל שיער כל פעם שנמאס לי ממנו טיפה אני ישר קופצת כמה דקות למקלחת, עושה שינוי ואני כמו חדשה. היום כדאי לעבוד עם מסלסל שיער קרמי. הוא בקושי פוגע בשיער. אבל כמובן שלא כדאי להשתמש בו יום יום. את זה אפילו הספר שלך יגיד לך. אני יודעת שכתבת שאת רוצה להשתמש בו לבד בבית ומעצב השיער שלך ייקח לך הרבה כסף אבל אולי כדאי לך בפעם הראשונה לשלם ולראות האם התוצאה בכלל מוצאת חן בעינייך? כדי שלא תעשי טעות עם מסלסל שיער בבית ואז תשלמי למעצב לתקן אותה, מעצב השיער שלך תמיד יוכל להחזיר את השיער שלך חזרה למצבו המקורי. חוץ מזה במקרה של מסלסל שיער אני חושבת שהרבה יותר טוב יהיה אם תלמדי תוך כדי ראייה, כך שתוכלי גם לבקש ממעצב השיער שלך שיסביר לך או שתחפשי באינטרנט, יש המון סרטונים שיסבירו לך איך לעבוד עם מסלסל שיער. אפילו סרטונים בעברית ברורה. אם תנסי ותהייה מרוצה אז תיקני מסלסל שיער פרטי, המחירים שלהם נעים בכמה מאות שקלים, תלוי בסוג, ווטליין הם מעולים, אבל תמיד כדאי לנסות על שיערך, מפני שלכל אחת יש שיער שונה, כדאי לך לבדוק את מסלסל השיער שלהם, בכל מצב שיהיה לך המון בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי מסלסלי שיער - תגובה
זאב לוין13/05/2011אני ממליץ על מסלסל של בייביליס פרו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקת שיערמיכל10/05/2011
שלום רב,
לפני כשנה עברתי החלקה ברזילאית ששיקמה היטב את השיער. כיום, הוצע לי לעשות החלקת קרטין ללא שימוש במחליק. האם אוכל לקבל פרטים נוספים, אני מתלבטת וחוששת שמדובר בהחלקה חלשה שלא תמנע ממני את הפן. יש לי שיער דק ומתנפח ללא צורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיכל-
**10/05/2011החלקה ברזילאית גם נקראת החלקת קרטין , נראה לי שעל אותה החלקה את מדברת ואם היית מרוצה מהתוצאות של הברזילאית למה לא תעשי אותה שוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמענה
מיכל10/05/2011תודה על המענה. אני חוששת מהפורמלין וכאן מציעים לי החלקה ללא פורמלין וללא מחליק פשוט איני יודעת מה ההבדלים בינים ברמת החוזק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייי מיכל-
**10/05/2011מיכל את מדברת על החלקת משי CHI בהחלקה הזו אין עשן סמיך וחומרים מסוכנים.. אבל תקראי פה בעמוד הזה את התגובה של ענת שעשתה את ההחלקה הזו , אני במקומך אם כבר את רוצה לעשות החלקה למרות שאני נגד החלקות הייתי ממליצה לך לעשות שוב את ההחלקה הברזילאית היית מרוצה ממנה, ולא הייתי לוקחת סיכון בהחלקה אחרת שיכולה לצאת לא יפה ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל שכחתי להוסיף-
**10/05/2011שאם יש לך שיער בריא ולא מפוצל ושרוף , ובלי גוונים אז אני ממליצה לך על היפנית היא בניגוד לברזילאית היא קבועה ולא מחזיקה מעמד רק 4 חודשים.. כמובן אבל שרק בשורשים תצטרכי לעשות שוב החלקה אבל בשאר השיער לא! הוא ישאר חלק .. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמענה
מיכל11/05/2011תודה על המענה המהיר.אבדוק אם אכן מדובר בCHI.האם קיימות החלקות נוספות בשוק דומות לCHI?זאת כדי שאדע להשוות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הנפח הזה!!נעמה09/05/2011
היי (:
קוראים לי נעמה, אני בת 15 והבעיה שלי זה שיש לי שיער שמתנפח ממש!
הוא מתולתל ועד כתה ו' היה ממש רגוע..
בסוף כתה ז' כבר לא יכולתי להסתדר איתו יותר ועשיתי פתיחת תלתלים.
מאז עשיתי כל חצי שנה פתיחת תלתלים (בסה"כ 4)
גם עם הפתיחת תלתלים קשה ללכת עם פזור..
קודם אני חופפת ואז שמה קרם לחות ועושה קוקו לכמה שעות.. כשהשיער יותר מתייבש אני מורידה את הקוקו ומחכה שכולו יתייבש לגמרי.
אחר כך אני עושה צמה ורק אחרי 12 שעות בערך אני יכולה ללכת עם פזור ככה שהשיער חלק למעלה ומתולתל למטה ולא נפוח (כמו שאני רוצה)
הבעיה שלי היא שזה בעצם הרבה התעסקות עם השיער!!
מה אתם מציעים לי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי נעמה-
**09/05/2011יש סידרת מוצרים להורדת נפח, אשר מכילה שמפו, מסכה וחומרי עיצוב של קרסטס מסידרת -אולאו רילקס\סלים , מורידה נפח משמעותי! כבר מהשימוש בפעם הראשונה!!! מומלץ בחום...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנפח הזה!! - תגובה
זאב לוין13/05/2011במקרה שלך הייתי רוצה לראות את השיער כדי להמליץ לך על טיפול שיעזור - מוזמנת להגיע ליעוץ .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צביעת שעיר לגברדן09/05/2011
שלום,
אני בן שלושים ויש לי ממש קצת שעיר לבן.
אני רציתי לברר האם יש שיטה אפקטיבית ופשוטה לצביעת השעיר לגבר במקרה שלי.
כך שצביע שלי לא תהיה בולטת.
יש לי שעיר חום ותוספת קטנה של שעיר ז'נז'י .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אף אחד לא עונה לי ?
דן10/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי דן-
**10/05/2011היי דן תוכל לקנות מקלון צבע לכיסוי שיער לבן\ שיבה ללא חמצן ואמוניה , וככה תוכל לצבוע רק את השורשים , את המקלון תבחר בגוון של הצבע שיער שלך .. תוכל לרכוש את זה בחנות שמוכרת למספרות... או שתקנה שטיפה לשיער של לוריאל בסופר פארם..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדן שכחתי להוסיף-
**10/05/2011שהמקלון צבע נראה בדיוק כמו שפתון , ככה שיהיה לך מאוד קל לצבוע את השיער בקלי קלות בלי שום בעיה ועזרה שיצבעו לך..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
דן10/05/2011הבעיה של המקלון להבנתי שהוא דורש שימוש יום יומי.
אני ראיתי בסופר פארם צבע לשיער "Just For Men Hair Color" .
האם הוא באמת יעיל ושימוש בו הינו רק פעם בששה שבועות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדן-
**10/05/2011צבע לשיער מחזיק מעמד במשך חודש ימים... שתקנה את הצבע תבקש את האחראית שמייעצת בנוגע לצבעי שיער שתעזור לך לבחור את הצבע את הגוון שמתאים בול לצבע השיער שלך , ברוב המקרים הצבע שאתה רואה על העטיפה של הצבע לא באמת יוצא ככה על השיער... יכול לצאת יותר בהיר או יותר כהה, תבקש עזרה שחלילה לא יהיה לך מלא צבעים בשיער ואח"כ תצטרך לצבוע את כל השיער... בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצביעת שעיר לגבר - תגובה
זאב לוין13/05/2011ישנו צבע שטיפה המתאים למקרה שלך - אתה מוזמן להגיע ליעוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הי צריכה עזרה במספר לצבעיהודית09/05/2011
השיער שלי שחור , אני רוצה להגיע לגוון חום ...
איזה מספר אני צריכה לקחת .. מאמינה שלא יתפוס על הפעם הראשונה..אבל הכי מתקרב לגוון חום לא בהיר מדי ולא ככה מדי?...
צבע שטיפה או צבע רגיל אשמח למספר...תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי צריכה עזרה במספר לצבע - תגובה
זאב לוין13/05/2011אם השיער שלך צבוע לשחור - לא תצליחי להגיע לחום בבית תצטרכי לגשת למעצב שיער לניקוי הצבע ולצביעת הגוון הרצוי .
בכל מקרה אני לא ממליץ לך לנסות בבית כדי שלא תגרמי לעצמך נזקים גדולים יותר שיעלו לך בסוף יותר כסף .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקת שיערטל07/05/2011
יש לי שיער ארוך ומתולתל, יבש מאד ופגום. במשך הרבה שנים עשיתי צבע לשיער וכיום יש לי גוונים.
האם באפשרותי לעשות החלקת שיער?
אם כן - איזה החלקה מומלצת לשיער מסוג זה? ומה ההבדלים בין ההחלקות?
האם יש החלקה שלא נשארת לתמיד? ברור לי שהשיער החדש שצומח לא יהיה חלק,
אך מה לגבי חלק השיער שכן עבר החלקה?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לטל-
**07/05/2011אם כבר את עושה החלקה אז מתאימה לך החלקה ברזילאית , החלקה יפנית מתאימה למי שיש שיער בריא שלא עבר גוונים, שהוא לא שרוף ויבש... החלקה יפנית נשארת לתמיד צריך לחדש רק בשורשים שגדלים...אחרי ההחלקה תצטרכי לחפוף בשמפו ללא מלחים+מסכה , לא תוכלי להכנס לבריכה, ותצטרכי לגזור קצוות כי אחרי ההחלקה הקצוות יהיו על הפנים! וההחלקה הברזילאית מחזיקה מעמד בערך 4 חודשים בלבד!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלקה ברזילאית מסרטנת
ורד14/05/2011הי טל,
המליצו לך על החלקה ברזילאית, אני מייעצת לך לקחת את ההצעה בכובד ראש כי החלקה כזו מסרטנת וחודרת גם לגוף.
תקראי כתבות בנושא, משרד הבריאות הביא אזהרה בנושא.
מישהי שכתבה סיפרה שהשיער נשר לה בעקבות ההחלקה. אני יודעת שהספרים ממליצים על כך, גם לי המליצו. אבל תחשבי פעמיים כי זה יכול לגרום לך נזק. אני חושבת שלא כדאי להסתכן בגלל זה, טחבל שמי שממליץ לא מודע לכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממליצה לך בחום..
ליטל08/05/2011היי! אני עושה כבר שנתיים החלקה צרפתית אצל ספר בשם ויטל בתל אביב..
קודם כל זאת החלקה מדהימה!
היא קבועה בעיקרון אבל כשצומח שיער צריך לחדש שורש.
עשיתי המון דברים בשיער שלי וזאת הפעם הראשונה שאני יכולה להגיד בכנות שאני ממש מרוצה!! אני לא צריכה לעשות כלום עם השיער, רק מייבשת ויוצאת..
אז אני ממש ממליצה לך לפנות אליו ולהתייעץ איתו כי הבנאדם פשוט תותח והוא יוכל להגיד לך מה הכי מתאים לך ומה כדאי לעשות..באמת באמת מומלץ!!
הטלפון של המספרה הוא 036090508, תבקשי את ויטל..
בהצלחה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלקת שיער - תגובה
זאב לוין13/05/2011אני חייב לראות את שיערך כדי לאבחן איזה סוג החלקה תתאים לשיער שלך . את מוזמנת להגיע ליעוץ . לגולשות הפורום היעוץ ניתן בחינם .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מסכה לשיערלי07/05/2011
נכנסתי לכתבות מהעבר באתר , וראיתי שכתבתם שם כך :
"שימוש שבועי במסיכה מגן על השיער ומחזיר לו את הלחות. על מנת לקבל תוצאה מושלמת כדאי לעטוף את השיער במגבת לאחר שמורחים את המסיכה ולהמתין כ-15 דקות."
האם מדובר במסיכה רגילה ? אני משתמשת במסיכה של שוורצקוף , ועל האריזה רשום לחכות כ-דקה שתיים ולשטוף , אז אני קצת מבולבלת ולא יודעת מה צריך לעשות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לי??
לי08/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל נ-
**08/05/2011יש מסכות שכתוב שצריך להיות איתם 15 ד ויש כאלו של 2 ד , כי ככה הם חושבים שזה זמן ההמתנה שכדאי ושזה משפיע על השיער, אני משתמשת במסכה של לוריאל אינטנס ריפר שהיא מעולה!!!! חבל"ז!!!! וכתוב להשאר איתה 2 עד 3 ד ואני שמה אותה לפחות שעתיים על השיער!!! אני ממליצה לך גם לשים את המסכה יותר זמן... וגם אני מכירה הרבה ספרים שאומרים שבאמת מספיק לשים את הזמן שכתוב על המסכה אבל הם ממליצים לשים את המסכה לכל הלילה ולשטוף בבוקר... הייתי ממליצה לך לעבור למסכה של לוריאל היא הכי דה בסט! אחרי שימוש במסכה אין קשרים בשיער! השיער רך נעים למגע ומבריק.. היא הכי טובה שיש..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכה לשיער - תגובה
זאב לוין13/05/2011את צריכה להשתמש במסיכה לפי הוראות היצרן . מכיוון שכל מסיכה מותאמת לפי סוג שיער ופגיעתו .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבע שיערזיווה07/05/2011
יש לי עיניים ירוקות כהות, עור שזוף-אפרסק ובמקור שיערי שטני אבל עכשיו צבוע בבלונד זהוב
איזה צבע שיער יכול להתאים לי? כי אני ממש לא מרוצה מהבלונד הזהוב
תודה
זיווה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צבע שיער - תגובה
זאב לוין13/05/2011יכול להתאים לך בלונד פלטין או שחור פחם או שחור או להוסיף על הנוכחי שלך גוונים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)