מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קצוות מפוצלים!נילי23/11/2010
שלום!!
יש לי שאלה לגבי השיער שלי.הוא יחסית ארוך המגיע כמעט לעצם הזנב..אבל הבעיה שהקצוות שלי מאוד מפוצלים ואינני יודעת מה לעשות..אני חופפת את השיער כל יומיים ולא משתמשת בקרמים לשיער ,אני גוזרת קצוות פעם בשנה בערך, והעורך הנגזר הוא כ15 ס"מ מקסימום.אני לא יודעת מה לעשות ..אשמח לעזרה :)
תודה:נילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קצוות מפוצלים! - תגובה
זאב לוין26/11/2010כדי להפטר מקצוות מפוצלים את צריכה להסתפר פעם ב4 חודשים ולגזור פחות מ15 ס"מ . למעשה ע"י תדירות גבוהה של תספורות את שומרת על האורך וקצוות מפוצלים פחות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבעתי את השיער צבע בלונד שוקולד .ARUI14723/11/2010
רציתי לשאול השיער שלי עבר פעם אחת הבארה .ובסוף צבעתי ואז הרסתי .
כאשר אני צבעתי בבית .כי התור היה רחוק במספרה .וחבל הרסתי את השיער .
ולפני שנה עברתי החלקה ברזילאית .היחזיקה היה מעולה .אלב החזיק אחרי כמה פעמים -2- פעמים .
עכשיו יש לי שאלה האם אני יולכה לצבוע את השיער לבהיר בלונד נחושת .
קרם מגן ומחיה בתוספת פרו קרטין .
רציתי לציין שיש לי ציער לבן מסביב האוזניים וקדימה .
הצבע ישי לי זה בלונד זהב מס'ל לוריאל דוגמא .
איזה צבע יצא לי ..אשמח לדעת אפילו עם יצא בהיר גם מתאים לי רק לא ארצה שיהיה כמה צבעים .
מה עליי לעשות ?שיתפוס הצבע אחיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צבעתי את השיער צבע בלונד שוקולד . - תגובה
אנג'לה טטרו23/11/2010אני הייתי ממליצה לך להתייעץ אם מעצב שיער ,בשביל לתת דיאגנוזה מדוייקת אני צריכה לראות את השיער ,חבל שעוד פעם תעשי בבית ותהרסי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה על מסכה לשיער מתולתלדקלה23/11/2010
בוקר טוב ,
יש לי שיער מתולתל , תלתלים קטנים די סגורים או סגנון אפרו אבל גם לא פתוחים .
יבש וצבוע .
אני מחפשת מסכה טובה חזקה שאני ארגיש בהבדל בשיער מבחינת יובש והתלתלי עצמם.
אשמח לקבל המלצות
ושאלה נוספת האם זה נכון שכדאי להשתמש במסכה במקום הקונדישנר?
יום טוב אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה על מסכה לשיער מתולתל - תגובה
אנג'לה טטרו23/11/2010כ בהחלט הייתי ממליצה לך להשתמש במסכה לשיער מתולתל של שוורצקוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני לא מבינה למה אין יחס ? דחוף,אורטל22/11/2010
שלום זאת שוב אני ששאלתי ע ל התספורת וענית שאתה צריך לראות את שיערי כדי לענות לי אז אני אשאל שאלה יותר ברורה ומקווה שעל זה תוכל לענות
כאשר מדללים שיער מה שדיללו לי במשך הזמן כאשר השיער יארך זה יחזור לקדומותו ?
כאשר מדרגים תשיער וזה נראה כאילו עכשיו ישפחות שיער ואיבדתיי תנפח עקב התספורת כאשר השיער יארך ואני יקפיד על גזירת קצוות כל פעם הנפח יחזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא מבינה למה אין יחס ? דחוף, - תגובה
אנג'לה טטרו23/11/2010בשביל לענות לך במדוייק באמת צריך לראות את השיער אבל איך שאת מתארת מה שאת אומרת שאם תסתפרי כל פעם קצוות השיער יארך והקצוות המדוללות ירדו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבעי שיער נטורטינטגילי21/11/2010
הי,
אני צובעת את שערי באופן קבוע כבר הרבה זמן. קראתי על צבעי שיער טבעיים של חברת נטורטינט, ורציתי לדעת אם מישהו מכיר או שמע עליהם. האם הם טובים? האם הצבע מחזיק מעמד הרבה זמן (לפחות כמו צבע רגיל לשיער), האם הגוונים המופיעים בתמונות הם אלו שיצאו על השיער? או לפחות דומים? האם אופן צביעת השיער בצבעים אלה זהה לצביעה בצבעים רגילים? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהו?
גילי24/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוי תסרוקת לשיער תלתליםדקלה21/11/2010
צהריים טובים
אני מתולתלת, תלתלי ביסלי קטנים , שיער מאוד יבש .
אוריך השיער הוא קצת אחרי הכתפיים (במצב של שיער יבש, )
, מבחינת נפח - רמה בינונית .
אני לא מסתדרת עם השיער ביום יום . אין לי מסגרת , צורה ברורה . אני כל הזמן אוספת לחצי קוקי או אסוף לגמרי.
אני בת 30 ומחפשת להיראות קצת יותר מסודרת ובוגרת פחות מראה הילדה המתולתלת .
מעוניינת לעשות שינוי משמעותי בשיער. גרה בראשון
אשמח לקבל הצעה מה אפשר לעשות עם שיער כמו שלי והאם אתם יכולים להמליץ על מעצב שיער ש"טוב" בעיצוב תלתלים . לדעתי אין הרבה כאלה .
תודה אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תעבירי מכונה ותגמרי עניין
שירי28/11/2010הכי זול ויעיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאריות שיער שנשארות במסרקשרית20/11/2010
שלום לצוות פורום שיער,
ברצוני לדעת האם ישנה דרך לנקות את מסרק השיער מכל השאריות שנדבקות בקצה
ה"צ'ופצ'יקים שמסרקים את השיער (לא ידעתי כיצד הם נקראים...).
הכוונה לחלק התחתון של הצ'ופצ'יקים ששם שאריות השיער נדבקות וקשה להסירן משם.
מצ"ב תמונה להמחשה.
אודה לתשובתכם-
שרית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאריות שיער שנשארות במסרק - תגובה
זאב לוין22/11/2010ניתן לנקות בעזרת מסרק אחר או במים חמים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער מתולתל שהפך לחלקאורלי19/11/2010
עד גיל 50 היה לי שיער מתולתל ובשנתיים האחרונות יש לי שיער חלק (בביליס לא מחזיק מעמעד 10 דקות)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא יודעים זו גם תשובה
אורלי22/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער מתולתל שהפך לחלק - תגובה
אנג'לה טטרו23/11/2010כמו שאנחנו משתנים במשך השנים הפנים העור השניים השיער ,
גם השיער שלנו משתנה לפעמים זה גם שניו אורמונלי או נפשי כל מני דברים שלנו בחיים בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחזור לחום לאחר שיער מובהר לבלונד.נטלי19/11/2010
שלום,
לפני כחצי שנה צבעתי את השיער לבלונד לפני כחודש החלטתי לחזור לטבעי (שהוא חום...) החלטתי לא לצבוע בבית וללכת לספר כדי שלא תיווצר לי ירקת בשיער ושהצבע אכן יתפוס. הבעיה היא שהלכתי לספר חזרתי לחום ולאחר 2 חפיפות לערך הבלונד יצא קצת באורך. חזרתי לספר וצבעתי שוב אבל הפעם בדרגת חום טיפה יותר כהה. הצבע יצא טוב והנה, לאחר כמה חפיפות שוב הגוונים של הבלונד יוצאים מעט החוצה והספר אמר שזה בגלל שהייתה הבהרה. עכשיו, לאחר עוד מספר חפיפות נוצרה טיפה ירקת. מה אני יכולה לעשות שפעם אחת החום יתפוס טוב מבלי שייצא הבלונד באורך חזרה? זה יוצר הבדלי צבעים מרגיזים בין השורש לאורך וזה נראה ממש לא טוב. מה אני יכולה לעשות כדי שזה יתפוס וישמר לאורך זמן? הרי לצבוע שוב ושוב רק הורס ומזיק וגם ככה לא נתפס. תודה למי שיענה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחזור לחום לאחר שיער מובהר לבלונד. - תגובה
זאב לוין22/11/2010אני מבין את הבעיה ואני רוצה להזמין אותך אליי ליעוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקהדנה17/11/2010
כאשר אני עושה פנים אז הם נפוחים ועם שוונצים...זה אומר שאם אני עושה החלקה גם היא תהיה נפוחה ועם שוונצים? אשמח לתשובה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקה - תגובה
זאב לוין22/11/2010לא בהכרח שהחלקה תהיה עם שוונצים ונפח
אבל כדי לתת לך תשובה מקצועית אני חייב לראות את שיערך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צביעת שיערכלנית16/11/2010
לפני כחודשיים צבעתי את השיער לבד בבית, קניתי צבע חום, אבל לצערי השיער נצבע בצבע שחור כהה פחם. לא יודעת איך
אני רוצה לדעת איך אני יוצאת ממנו עכשיו
אתמול קניתי צבע חום (של חברה אחרת, משום מה), וזה נתפס לי רק בשורשים.
אפשר עזרה?
ובבקשה, אל תמליצו לי ללכת לספר, אני ממש שונאת את החוויה הזאת.
תודה רבה מראש :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צביעת שיער - תגובה
זאב לוין22/11/2010אין שום דרך לנקות את הצבע הכהה בבית , את חייבת התערבות של מעצב שיער מקצועי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה קצת מוזרה אבל אמיתיתדניאלה16/11/2010
היי אני בת 24 ומדי פעם לצערי אני תולשת לעצמי שיערות לבנות שיוצאות לי
קיצר היום תלשתי שיערה לבנה סוררת והסתכלתי עליה וראיתי שהיא בשורש התחילה כשיערה שחורה ,נהפכה באמצע ללבנה ולקראת סופה חזרה להיות שחורה
וזה אמנם דבר קטן אבל זה זעזע אותי האם שערה לבנה שאיבדה פיגמנט יכולה לחזור להיות שחורה???????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה קצת מוזרה אבל אמיתית - תגובה
זאב לוין21/11/2010השערה שטלשת רק התחילה לאבד את הפיגמנט ובגלל זה עדיין לא היתה לבנה כולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עושים נגד כינים??ראובן15/11/2010
היום גיליתי שנדבקתי ממישהו שיושב לידי בכיתה בכינים (אני תלמידת תיכון), מצב ממש לא נעים עבורי במיוחד שאני משתדלת לשמור על שיער מטופח. לפני שאני חופפת בשמפו נגד כינים רציתי לדעת אם יש פתרונות טבעיים לבעיה כי השמפו הזה מריח מגעיל ויש עליו מיליון אזהרות ואני מתחילה לפחד. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש כאלה ללא חומרים מדבירים
מעיין17/11/2010אני יודעת מאחותי שהיא משתמש בתכשיר שנקרא "ריזאלטס" לאחיניות שלי כי זה בלי חומרי הדברה וחומרים כימיים כאלה ואחרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייבת עזרה - סברהנטלי14/11/2010
היי,
לפני שנה וחודש בדיוק, עברתי החלקת סברה בשיער
השיער הטבעי שלי הוא חום כהה ככה שההבדל לא משמעותי
אבל אני רוצה להפסיק עם הסברה כי בא לי שינוי
הבעיה שנוצרה היא שבחלק העליון של השיער שארך שנה,
השיער נפוח מאוד וגלי
ובהמשך שלו הוא שטוח וחלק
מה עליי לעשות? האם קיימת החלקה שמותר לעשות אותה על סברה?
או שעליי לסבול עם פנים ומחליקי שיער עד שכל השיער יתחלף?
תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייבת עזרה - סברה - תגובה
אנג'לה טטרו14/11/2010יש החלקה שאת יכולה לעשות החלקה יפני ,אבל את צריכה לגשת למעצב שיער שמתמחה בהחלקות שהוא יראה את השיער ויתן לך דיאגנוזה מדויקת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אתם לא עונים לי!בבקשה מכםנוגה14/11/2010
יש לי שיער שעבר כבר המון צביעות כולל הבהרה
הצבע הנוחכי שלי חום
הייתי רוצה להגיע לצבע שתני בהיר,צביעה ביתית לא במספרה.
מישהי יכול להדריך אותי ולהגיד לי איזה צבע אני צריכה כדי להגיע לצבע (תמונה מצורפת )
תודה מראש,נוגה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתם לא עונים לי!בבקשה מכם - תגובה
אנג'לה טטרו14/11/2010אני לא יכולה לתת לך מספר ש/ל צבע שמוחרים בפרמים מפני שאנחנו מעצבי שיער עובדים אם צבע מיקצועי למספרות כך שהמספרים לא מדוייקים
אבל את יכולה לגשת לאחד הפרמים ולקבל יעוץ מאחת הדיילות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
(1).jpg)