מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיער יבש ועם נשירהרינת09/12/2010
שלום,
שמי רינת, בת 23 מחיפה.
כבר בערך ארבע שנים אני עושה גוונים בלונדיניים כל כמה חודשים (השיער שלי במקור חום בינוני-בהיר, כך שזה משתלב יפה), ומאד מרוצה מהצבע. בעיקרון השיער שלי דליל במקור, ויחסית חלק. הבעיה שלי היא שיש לי נשירה גדולה יחסית (אני חושבת שהיא התגברה מאז שהתחלתי להשתמש בפנטיין בתור שמפו ומרכך, אבל אני אוהבת את איך שהשיער שלי נראה לאחר השימוש בו). וגם שהשיער נראה קצת יבש. מעולם לא השתמשתי באמפולות ואני בקושי משתמשת במסכות כי ממה שיצא לי לנסות לא היה בכלל שיפור.
יש לכם עצה להפחתה בנשירה ולכך שהשיער יראה פחות יבש ויותר חי ומבריק? חשבתי להתחיל להשתמש באמפולות הבעיה היא שאני לא יודעת איזה לבחור ואם הן באמת יעזרו.
תודה מראש!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער יבש ועם נשירה - תגובה
אנג'לה טטרו11/12/2010קודם הייתי ממליצה לבדוק שאין לך חוסר ויטמינים וזה מבדיקת דם פשוטה
לפעמים יש לנו חוסר ויטמינים או שאנחנו בלחץ וזה גם יכול לגרום לנשירה
ובנוסף אם את רוצה על אמפולות לשוורצקוף יש סידרה מדהימה של נשירת שיער ויש להשיג רק במספרות מרשות אני אישית ממליצה ללקוחות והתגובות מדהימות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תלתליםאנונימית09/12/2010
שלום
מה מומלץ למרוח על שיער מתולתל (לא צבוע)- קרם לחות/ סרום/ מוס?
ושל איזו חברה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תלתלים - תגובה
אנג'לה טטרו11/12/2010כל אחד אוהב אחרת תלוי איך את אוהבת את השיער ומה שמעצב לך את התלתלים לטעמך
רק שאת קונה מוצר לשיער לוודות שזה מוצר איכותי הייתי ממליצה לך להתייעץ עם מעצב שיער שיתאים לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם סיליקונים בקרם שיער זה טוב?
שם12/12/2010ישנו מעצב שיער שכמה פעמים מכר לי קרם שיער עם סיליקונים, וקראתי שזה לא כל כך כדאי.
מה דעתך לגבי זה?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלונד שורף ריקיריקי08/12/2010
הספר שלי אומר אם הוא ישים חמצן % פחות יצא הצבע גינגי ולא בלונד והוא אומר שהוא שם טיפות מסוימות בצבע יש לך פיתרון אחר אודה לך אם תענה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלונד שורף ריקי - תגובה
אנג'לה טטרו11/12/2010לכל חברה יש את הכללים שלה וכל צבע יש הוראות יצרן ואם חורגים אז הצבע לא מיתקבל
במדוייק אני ועוד הרבה מעצבי שיער עובדים עם משקל או כוס מדידה תשימי לב פעם הבאה שאת צובעת אם הוא מישתמש אם אחד מהכלים האלו זה הכי מדוייק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השיער נהיה מתולתל אחרי כל תספורתטופז08/12/2010
תעזרו לי בבקשה :\
כבר לא יודעת לאן לפנות :(
מאז שנולדתי עד גיל 12 בערך היה לי שיער ממש ממש חלק בלי שום תלתל אחד
ואחרי זה כבר התחלתי להסתפר לעשות דירוגים בשיער ולאט לאט הוא נהיה מעוות וגלי והוא נהיה מאוד מכוער אני בטוחה שזה מהדירוגים אבל לכל החברות זה לא קורה הם עושות הרבה דירוגים והשיער לא נהיה מתולתל הוא נשאר חלק
איך אני יכולה להחזיר את השיער למצב הקודם ולמה זה קורה בשיער ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השיער נהיה מתולתל אחרי כל תספורת - תגובה
זאב לוין15/12/2010זה לא קשור לת"ס שעשו לך, אלא זה סוג שיער שלך. עקב הדירוג השיער התחיל להסתלסל, את יכולה לפתור את זה בהחלקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלונד שורףריקי03/12/2010
צבע שערי בלונד כל חודש שאני הולכת למספרה לצבוע שורשים הקרקפת שלי נורא שורפת מה עושים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלונד שורף בקרקפת
ריקי03/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתענו לי בבקשה
ריקי04/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלונד שורף - תגובה
זאב לוין08/12/2010יש כמה אופציות:
1) יכול להיות שיש צורך להנמיך את % החמצן
2) להוסיף טיפות נגד אלרגיה לצבע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעוניינת במעט הבהרה של שיער ג'ינג'ימור02/12/2010
מעוניינת במעט הבהרה של שיער ג'ינג'י טבעי. הבנתי שישנו שמפו כזה מישהו מכיר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעוניינת במעט הבהרה של שיער ג'ינג'י - תגובה
זאב לוין08/12/2010לא מכיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה למומחים -צמיחה הפוכהדן02/12/2010
שלום רב,
יש לי שיער חלק כאשר צד שמאל, בעיקר למעלה, יש צמיחה הפוכה כלומר השערות עומדות כלפי מעלה (כאילו שעשיתי קוצים). הדבר מציק מאד ולא מאפשר לי לסדר את השיער בצורה "נורמלית"
1. האם יש פתרון לבעיה זו-קראתי איפשהו שהחלקה יכולה לפתור/למזער את הבעיה-האם הכוונה להחלקה יפנית וכו'-כי יש לי כאמור שיער חלק במילא- האם זה עדיין יהיה אפקטיבי? בהערת אגב ניסתי להחליק בעזרת מחליק ביתי אבל לא עזר.
2. מה זה בדיוק החלקה יפנית, מה העלויות, והאם אפשר לעשות רק בחלק של הצמיחה ההפוכה?
3. כאשר השיער שלי ארוך יחסית הבעיה פחות נראית לעין-יש הסבר לכך
רב תודות
דן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה למומחים -צמיחה הפוכה - תגובה
זאב לוין08/12/2010כדי לתת לך תושבה מדוייקת לגבי החלקה אני חייב לראות את שיערך
כאשר השיער מתארך אתה רואה פחות צמיחה הפוכה, בגלל ששיערך ארוך מקבל משקל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פן לתספורת קצרהמיטל29/11/2010
שלום, מחפשת ספר/ית שעושה פן אבל במחיר זול. (פחות מ60)
אפשר גם מספרה ביתית. רק בתל אביב!
אם מישהי מכירה..אשמח מאד לקבל את הפרטים.
ערב מקסים שיהיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פן לתספורת קצרה - תגובה
זאב לוין02/12/2010עד כמה הת"ס שלך קצרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתספורת "קארה"..5 ס"מ אחרי האוזניים
מיטל02/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לתשובה דחופה!!!מישמיש29/11/2010
שלום,
אני בת 33 אחרי הריון לפני שנה-צובעת לבד את השיער.
יש לי שיער מתולתל צובעת לחום ויש לי שיער לבן רק מקדימה ליד המצח בצד ימין בלבד.
בזמן האחרון אחרי צביעה לא כך כך נתפס הצבע על הלבן ואחרי שבוע חוזר לי הלבן
איך אתם מציאים לי לצבוע איפה שיש לבן כדי שיחזיק לי ל- 4 שבועות
ועוד שאלה-איך אפשר לגרום לשיער להארך תמיד היה לי שיער ארוך ובזמן האחרון אחרי שהסתפרתי לפני חצי שנה הוא לא אורך בכלל
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לתשובה דחופה!!! - תגובה
אנג'לה טטרו01/12/2010את צריכה צביעה מיקצועית הייתי ממליצה לך לצבוע אצל מעצב שיער כי אין מה לעשות ממעצב שיער הוא מיקצועי ויכול להגיע לכסיו טוב יותר של הלבן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבירת שיער לאחר החלקה קרמיתתכלת 227/11/2010
יש לי שיער גלי ולפני כחודש עשיתי החלקה קרמית. ראשית, השיער לא חלק כלל וכמעט שאין שוני בין התוצאה למקור. אבל הבעיה הגדולה שאני מתמודדת איתה היא שבירת שיער רצינית בעיקר במרכז (בשביל) . חלק גדול מהשיער נשבר ונשר , דבר שגורם לחלק מהשיער שלי להיות כמו פלומה של אפרוח. אני ממש מפחדת שהתופעה תתפשט לכל הראש. די ברור לי שזו פשלה רצינית של הספר והחלטתי שאני הולכת להראות לו את הנזקים. השאלות הן: האם הנשירה תפסק או שאני צריכה לצפות לקרחות? איך מטפלים בשיער ומבריאים אותו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבירת שיער לאחר החלקה קרמית - תגובה
זאב לוין02/12/2010עליך להשתמש בשמפו ומסכה לשיער פגום מאוד ושביר וזה יקטין את הנזקים
זה לא אמור לגרום לקרחות
אני בכל אופן לא ממליץ לך להגיע לאותו הספר שביצע את התהליך שלא יגרום לך לנזקים גדולים יותר.
במידה אם את רוצה תשובות מדוייקות יותר לגבי סוג השיער והמשך טיפול אני מזמין אותך אליי ליעוץ, בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מסיכהאור27/11/2010
שלום,
אני צובעת שיער מידי ארבע שבועות ועושה גוונים כל שלושה ארבעה חודשים.שערי יבש. בשיגרה אני משתמשת במרכך,
ברצוני לשאול: האם עלי להשתמש בנוסף במסכה ואיזה מסכה מומלצת.
תודה,
אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה לכם על התייחסותכם, תודה.
אור29/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסיכה - תגובה
אנג'לה טטרו01/12/2010שלום לך אור .בהחלט מומלץ להישתמש במסכה בשביל שתוכלי לשמור על השיער
יש מסכות של שוורצקוף שאת קונה במספרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משיער ארוך תספורת קצרהאורטל25/11/2010
היי.אני מחר הולכת להסתפר ואני רוצה לעשות תספורת קצרה משהו בסגנון שאפשר לראות אצל ריאנה לאיזה סוג שער זה לא יכול להתאים? השיער שלי לא דק מידי ולא עבה הוא גלי וכרגע ארוך עד אמצע הגב...עזרו לי לקבל החלטה שמתאימה (:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משיער ארוך תספורת קצרה - תגובה
אנג'לה טטרו27/11/2010עדיף שאת אצל הספר תשאלי את השאלה אם סוג השיער שלך מתאים הוא יוכל לתת לך תשובה מדוייקת אחרי אבכון השיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבע שיער לא נקלטמעיין25/11/2010
שלום, יש לי שיער חום כהה במקור.
התחלתי בתכשיר הסאני על השיער כמה וכמה פעמים, ואכן התקבל על השיער הגוון הרצוי, חום בהיר, אבל אחרי כמה זמן שעוד שהיתי בשמש הצבע הפך לג'ינג'י כהה וכאן הבעיה.
אז כדי לטשטש את הג'ינג'י הנוראי, צבעתי לצבע חום בהיר, אחר כך לבלונד כהה, ואחר כך חום כהה.. (7.0, 6.3, 6.0 ...) כולם - לא נקלטו עליי.
והצבע ירד במים תוך יומיים, והצבע חזר לג'ינג'י. תהיתי למה אם לקחתי צבע חום בהיר ובלונד כהה יצא לי חום כהה מאוד (יותר כהה מהצבע הטבעי שלי).
בנוסף לכך, ניסיתי גם לצבוע את הגבות שלי, שהן כהות יותר מהצבע שיער שלי, וזה מפריע, כמובן, שאם הצבע לא נקלט על השיער שלי הוא לא נקלט גם על הגבות, והגבות נשארו שחורות כהות מאוד.
אז אם תוכלו לאבחן לי את הבעיה שחוזרת על עצמה כל הזמן?
ועוד שאלה, יש לי עור בצבע מוקה בהיר, ועיניים בצבע חום-דבש, איזה צבע לדעתכם יכול להתאים לי ??
בת 18.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צבע שיער לא נקלט - תגובה
אנג'לה טטרו27/11/2010איך שאת מתארת הםיגמנט שלך הוא כתום אז השימוש בצבע צריך להיית נכון אני הייתי מציאה לך לא לעשות לבד כדי לא לעשות נזק לשיער
מה שאת צריכה זה צבע שמנטרל פיגמנט כתום
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער לבןמישמיש25/11/2010
שלום,
אני בת 33 אחרי הריון לפני שנה-צובעת לבד את השיער.
יש לי שיער מתולתל צובעת לחום ויש לי שיער לבן רק מקדימה ליד המצח בצד ימין בלבד.
בזמן האחרון אחרי צביעה לא כך כך נתפס הצבע על הלבן ואחרי שבוע חוזר לי הלבן
איך אתם מציאים לי לצבוע איפה שיש לבן כדי שיחזיק לי ל- 4 שבועות
ועוד שאלה-איך אפשר לגרום לשיער להארך תמיד היה לי שיער ארוך ובזמן האחרון אחרי שהסתפרתי לפני חצי שנה הוא לא אורך בכלל
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער לבן - תגובה
זאב לוין02/12/2010את צריכה להוסיף צבע בסיס כדי שיכסה לך שיער לבן 100%
עליך להסתפר פעם 4-5 חודשים קצוות של ס"מ 1
השיער גם יתארך וגם יראה יפה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תספורת לשיער דק וארוך .שרון24/11/2010
שלום , יש לי שיער מאוד חלק ומאוד דק וארוך (מגיע כמעט עד הישבן)
יש לי פנים ארוכות וצרות וני רוצה שהשיער יראה ההפך ממה שהו , מלא ונפוח -איזה תספורת תתאים לי ?
אני נורא אובססיבית בכל מה שקשור לשיער שלי אז אשמח לקבל מכם טיפים למראה שיער מלא ונפוח והייתי שמחה להגיע לספר כבר מוכנה ..
תודה מראש ומקווה שלא תתעלמו , המשך יום נעים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תספורת לשיער דק וארוך . - תגובה
זאב לוין02/12/2010כדי לתת לך תשובה מדוייקת ומקצועית אני חייב לראות את שיערך אבל נראה לי שמומלץ לך לדרג את השיער ולבצע תהליך סלסול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)