מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חיפוש צבע מתאים לצביעת השיערמיכל11/09/2010
כאשר אני צובעת את שערי בצבע חום אפור התוצאה היא שהשיער נוטה לצבע צהבהב. אני מעוניינת לצבוע את שערי לצבע אפור, ללא גוונים צהבהבים, האם אתם יכולים להמליץ לי על צבע שיער או על ספר כדי לצבוע את השיער לצבע אפור בלבד ללא הגוונים הצהבים/חומים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיכל
קורן אריכא12/09/2010אני ממליץ שתלכי לספר מקצועי על מנת לאבחן את שיערך וזאת תוך כדאי לצבוע את השיער לחום שוקולד ללא אפור או בטון יותר בהיר ,בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער פגום כתוצאה מהחלקה יפניתתמי11/09/2010
עשיית החלקה יפנית לפני 4 חודשים. בחודש האחרון השיער כבר בקושי חלק ומאוד שרוף. ממש כמו ליפה. אם אני אעשה שוב החלקה זה "יגמור "לי על השיער. ושאלה שניה, מה אתם מציעים לי כדי לשקם את השיער. אני משתמשת במסיכה ושמן מרוקאי והוא עדיין שרוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לצין ששההחלקה
תמי11/09/2010שעשיתי היא של אינדולה Q8
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתמי
קורן אריכא12/09/2010אני ממליץ לך להשתמש בשמפו לשיער יבש ופגום של שוורצקוף ובנוסף להשתמש במסכה שלהם יש לך מידע באינטרנט ,"רייפר רסקיו שמפו "
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשוב!!!!! חשוב חשוב חשוב 666 חשוב!ריטהה11/09/2010
היה לי שיער ארוך עד התחת:(
אבל מכמה טעויות מסוימות עשיתי קרחת...
עכשיו אני לא יכולה עם הקרחת כמה זמן יקח לי להאריך לאורך כזהV?
htt* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אממ שכחתי דבר חשוב
ריטהה11/09/2010התכוונתי לא לאורך עד התחת שוב...
אלא לאורך כמו בקישור ששלחתי ואני אשלח שוב:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריטה
קורן אריכא12/09/2010סיפור מבאס אבל לא נורא,5 שנים בערך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צביעת שיער נקודתיתרויטל11/09/2010
אני צובעת לשיער שחור, אך כל שבועיים מבצבץ מעט שיער לבן קדימה באיזור צידי המצח וכאשר שאר השיער עדיין שחור ויפה, ואינו דרוש צביעה מחודשת כולל רוב השורשים. שאלתי היא האם קיים תכשיר לצביעת השיער באופן שאוכל לצבוע רק בחלק מצומצם מאוד ולא אצטרך ללכת למספר לצביעה מחודשת כל שבועיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרויטל
קורן אריכא12/09/2010ממליץ על אודם לשיער שעשויי מצבע[כמובן להתאים את הצבע לשחור] מצויין להסתרת שיער לבן
ומשמש להרבה מאוד שנים בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער גלי-מתולתלאנונימית :)11/09/2010
שלום,
יש לי שיער גלי-מתולתל. הוא יבש ,שרוף עם קצוות מפוצלים. כעת אני משתמשת בקרם של כיף. בלי קרם השיער נראה זוועה וגם מרגיש כך. הקרם לא תמיד עושה את העבודה שלו ומהר מאוד השיער נראה חסר ברק ומנופח בלי שום צורה. בנוסף, צבע השיער שלי הוא חום- שטני עם פסיה בלונדינים שנוצרו באופן טבעי מהשמש. והקרם הופך את השיער שלי לכהה יותר, דבר שאני לא אוהבת.
מה אתם ממליצים לעשות?
איזה מסכה כדאי לשים כדי לשקם אותו?
ואיזה קרם שיעצב את השיער יפה אך לא יקשה אותו ויותיר אותו בצבע הטבעי ניתן למרוח על השיער?
תודה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנונימית
קורן אריכא12/09/2010אני ממליץ להשתמש בקרם לחות של "פול מיטשל שנקרא"הקונדישינר",בנוסך מסכה של פול מיטשל "סופר מוסצרייזר" מעולה לשיער יבש יש לך מידע באינטרנט בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי עוד שאלה קטנה
אנונימית :)12/09/2010קודם כל תודה רבה על תשובתך.
איפה ניתן לקנות את המוצרים הללו? (באזור המרכז)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנונימית
קורן אריכא12/09/2010יש לך חנויות באינטרנט שמוכרים מוצרי טיפוח לשיער במחירים זולים שווה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא נוטה לקנות מהאינטרנט
אנונימית :)12/09/2010ולכן שאלתי.
אז איפה אפשר לקנות את המוצרים האלו חוץ מהאינטרנט?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנונימית
קורן אריכא14/09/2010או במספרה או בחנות למוצרי שיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקת משיענת10/09/2010
מהי החלקת משי של חברת קארין גל? האם היא מתאימה לשיער צבוע לבלונד? (שיער די הרוס)
כמה זמן היא מחזיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לענת
קורן אריכא12/09/2010אם שיערך פגום והרוס היא אינה מתאימה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע לפתיחת תלתלים..עינבר10/09/2010
האם אפשר לצבוע את השיער לפני או אחרי שאני עושה תהליך כזה..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעינר
קורן אריכא12/09/2010מומלץ 3 ימים אחרי על מנת שהצבע לא ידהה ,ההחלקה מבהירה את הצבע בטון .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקוקה מאוד לעצה!!מיכל10/09/2010
שלום, אני בת 34, אחרי 2 לידות. פעם היה לי שיער מאוד יפה וקיבלתי עליו המון מחמאות, חום גלי. בשנתיים האחרונות הוא נהיה יבש מאוד, נפוח, חסר צורה וממש מגעיל (אני צובעת בבית עם צבעים טבעיים)! אני רק חופפת כל כמה ימים ואין לי מושג מה עוד לעשות כדי לשפר את המצב. אשמח לשמוע אם יש תכשירים שכדאי להשתמש בהם, באיזו תדירות וכו. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיכל
קורן אריכא14/09/2010על מנת לשמור על שיער בריא,אני ממליץ להשתמש בשמפו +מסכה "רייפר רסקיו" של שוורצקוף לשיער יבש ופגום .בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהגלית09/09/2010
אני עוזר למישהי שיש לה שיער מתולתל והיא כל חצי שנה היא עושה פתיחת תלתלים,היא עושה את זה על מנת ששיערה לא יהיה נפוח.
היא מתלבטת אם לא כדאי לה לעשות את אחת מההחלקות שיש. החשש שלה הוא מה יקרה כאשר השיער יגדל- השורשים יהיו מתולתלים והמשך השיער יהיה חלק- נראה לי קצת מוזר!!
בבקשה תגיבו בבקשה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדעתי תלתלים זה מהמם ויפה מהטבע
פלפלית26/09/2010פשוט לשכוח ממספרה אין צורך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קורןדוד09/09/2010
ראיתי שאתה ממליץ על החימר של טי טרי ...
רציתי לדעת עם החימר הזה רק מעצב תשיער לשיער טבעי לחלוטין או שמורגש שיש איזה חומר על השיער והאם החימר מהווה תשיער ??
כי אני יסביר לך מה מטריד אותי מאוד!!
יש לי תחימר של פליי בול של לוריאל הירוק שעלה כולכך הרבה 100 שקל ובאמת באמת שאין בחימר הזה כלום מיוחד בגלל זה אני מפחד לקנות
יוכל להיות שעשיית טעות בגלל שיש חימר אחד שהוא לעיצוב שיער ויש חימר אחר שהוא הירוק שהוא לעיצוב עדין ולשיער בריא ...
כאלו אני אומר בראש שלי דבר כזה שעם אני מעצב עם מים תשיער ונותן לו להתייבש יוצא בדיוק אותו דבר .... בגלל זה זה קצת מבאס ורציתי לדעת עם יש אפשרות להרגן דוגמיות ? של מוצרי עיצוב
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדוד
קורן אריכא14/09/2010אני ממליץ על הטי-טרי שייפינג קרם מפני שהוא לא משאיר את השיער דביק ומלא שומן הוא נותן תחושה בריאה לשיער ואני עצמי משתמש איתו הוא מצויין לתספורות קצרות ,בהצלחה ,יש לך עליו מידע באינטרנט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקורן
דוד18/09/2010תודה..
והחימר מעצב חלש או עדין ?
שבוע טוב וגמר חתימה טובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקורן עוד שאלה קטנה יש לי
דוד18/09/2010איזה מוצר עושה תשיער לח ? יש לי שיער דק עדין ..
כי ניראה לי שהשיער שלי שהוא לך הוא כזה הכי יפה אפשר לסדר קצת קוצים כזה.. שהוא לח לא לשיער רטוב לשיער לח!
תודה .. :]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפש אישזהו חומר למראה רטובלירון07/09/2010
יש לי שיער אפשר להגיד ארוך וחלקק... אני מחפש אישזהו ספריי או מוסס או כל דבר אחר שאני ישים אותו על השיער זה יעשה לי אותו מראה רטובב ומבריק ממש כמו שיוצאים מהקלחת... למה אפילו שהוא חלק איזה קרם שאני לא שם אחרי כמה זמן זה מתנפחחחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי לירון
אנג'לה טטרו07/09/2010הייתי ממליצה לך על חומר של שוורצקופ, מהסידרה של OSIS+ התיאור לעברית , הוא אוסיס מסטיק, והוא יענה לך על מה שחיפשת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקה צרפתית !!טעות?הצילוהנסיכה 2206/09/2010
עשיתי לפני כחודש החלקה צרפתית (חשוב לציין שהייתי מתולתלת עם שיער צבוע לחום לפני,) אין ספק שההחלקה הצליחה השיער חלק..אבל יש בעיה שאני חייבת שתעזרו לי לפתור אותה .השיער ניהיה יבש יותר לא בקצוות בכל האורך..וכל חומר שאני שמה עליו כמו סרום, מסכה,קרם לחות הכל כאילו ניבלע בשיער .ואז נוצר שיער חלק אבל בלי ברק ויבש . הצילוווו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום הנסיכה 22
אנג'לה טטרו07/09/2010הייתי ממליצה לך להשתמש במסכה של שוורצקופ מהסידרה ריפר רסקיו טריטמנס - זו מסכה לשיער יבש מאד ופגום ובנוסף מאותו סידרה את סילד אנדס - לשיער עם קצוות מפוצלים.
הייתי ממליצה לך על עוד דבר שממש מומלץ בחום , אחרי שאת חופפת ומייבשת את השיער שיהיה לח ממש, תשתמשי ב ספרקלר - ספריי שיין של שוורצקופ, הוא עושה ברק ורכות לשיערה ומחייה אותו .הוא לא שומני ומומלץ לרסס במרחק 30 ס"מ מהראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לצאת משיער שחורמורן04/09/2010
השיער הטבעי שלי הוא חום כהה ולפני חודש צבעתי אותו לשחור ואני לא מרוצה מזה ואני רוצה לצבוע לחום דבש אז איך אפשר לצאת מהצבע השחור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מורן
זאב לוין07/09/2010עילך לבצע תהליך של ניקוי צבע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פתיחת תלתליםטלי04/09/2010
שלום, עשיתי לא מזמן פתיחת תלתלים (לפני זה היה לי שיער מתולתל, לא גלי! ) . במספרה אמרו לי שזה יחזיק בערך 8 חודשים.
השאלה שלי היא האם עוד שמונה חודשים בערך השעיר יחזור להיות כמו שהוא היה לפני הפתיחה או שאני אצטרך חידוש כי הוא יהיה שונה ( כמו מה שקורה בהחלקה יפנית ) כלומר האם רק השיער שצומח צומח בלי הפתיחה או שהשיער חוזר לעצמ כמו לפני הפתיחהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טלי
זאב לוין07/09/2010את תצתרכי לעשות חידוש בשורש בלבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דילול שיער ופן.דורין04/09/2010
יש לי שיער לא ארוך מידי ולא קצר מידי, והוא נפוח חסר צורה ומלא "שוונצים". ניסיתי קרמים ממספרה או קרמים שקניתי לבד וכלום לא עוזר. ואני לא יכולה ללכת ככה לבצפר זה לא אסטתי.
ניסיתי לעשות פנים כפתרון לבעיה אבל הפנים היו נפוחים. (ניסיתי בכמה מספרות).
חשבתי לעשות דילול בשיער ואז כל הזמן פן. אז האם זה טוב לעשות דילול או שזה פוגע בשיער? האם הפן לא יהיה נפוח? וכל כמה זמן צריך לדלל? אשמח לתשובה מהירה וממש תודה! :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דורין
זאב לוין07/09/2010אסור בשום פנים ואופן לדלל שיער, מכיוון שזה יתן מראה נפוח הרבה יותר.
עליך לבצע תהליך של פתיחת תלתלים זה מה שיפתור לך את הבעיה של הנפח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)