מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צביעת שיעראביטל22/10/2010
שלום,אני בת 35,המון שנים צבעתי לבלונד.לפני כמה ימים צבעתי לאגוז,למרות אזהרותיו של הספר שלי,שהכי מתאים לי בלונד ויהיה קשה לחזור לבלונד הזוהר שהיה לי.וכמובן שהספר שלי צדק...!!! אני מרגישה כמו דודה עכברית וזקנה עם החום.איך אוכל להבהיר בחזרה את השיער,מבלי לפגוע בו? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צביעת שיער - תגובה
זאב לוין25/10/2010כדי שאני אוכל לתת לך תשובה מקצועית ומדוייקת אני חייב לראות את שיערך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- להכהות שיער ..שרון22/10/2010
שלום , יש לי שיער שטני והייתי רוצה להכהות אותו ללא צביעה, יש חומרים / מסיכות טבעיות שמכהות את השיער? כמו לימון מבהיר(שורף) את השיער אבל אני רוצה את ההפך
אם אי אפשר תענו שאי אפשר .
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להכהות שיער .. - תגובה
זאב לוין25/10/2010אין אפשרות להכהות צבע באופן טבעי אבל יש אופציה להכהות בצבע טבעי ללא אמוניה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער דקאנה21/10/2010
יש לי שיער ממש ממש ממש דק.
מה אפשר לעשות נגד נשירה קלה? :\ ושיהיה לי עבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער דק - תגובה
זאב לוין25/10/2010עליך להשתמש בסדרת ווליום של וולה sp וטיפות נגד נשירת השיער מאותה הסדרה
וזה יפתור לך את הבעיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה
אנה25/10/2010איפה אפשר להשיג את זה? :\
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה - תגובה
זאב לוין27/10/2010ניתן להשיג את זה במספרות מורשות וולה או אצלנו במספרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער דק
אנה29/10/2010אתם כל כך רחוקים , אי אפשר להזמין ואין משלוחים משו בדואר? :\
אני פשוט צריכה משו שיער שלי כל כך דק שאי אפשר לתאר!!!!
ומה זה שמפו מסכה או מה? מזה עושה לשיער דק? איך זה עוזר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה דחוף
אנה31/10/2010.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער דק - תגובה
זאב לוין31/10/2010מאיפה את בארץ? אשלח אותך לספר הקרוב לביתך שמוכר את המוצרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני
אנה31/10/2010מעפולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איש מקצוע שיעזור לי דחוףנופר21/10/2010
כבר המון פעמים,שאני מנסה מיליון צבעם בשיער אצל הספרים ואף פעם לא באמת הייתי שבעת רצון מהתוצאה,אני יודעת שיש אנשי מקצוע שאפשר להעזר בהם,מישהו מכיר כאלה,באיזור הדרום??
וכמה זה עולה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איש מקצוע שיעזור לי דחוף - תגובה
זאב לוין25/10/2010באיזור דרום יש לך את יורם סלוק בקריית גת או את רובן טפר בבאר שבע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער חלק אך מתנפח אחרי החפיפהיעל20/10/2010
יש לי שיער חלק אבל אחרי שהשיער שלי מתייבש הוא מתחיל להתנפח והוא לא מסתדר
ואני לא יודעת מה לעשות ....
ואני לא מוכנה לשים דברים על השיער שלי שלבסוף יזיקו לו ....
תנו עצות בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער חלק אך מתנפח אחרי החפיפה - תגובה
קורן אריכא21/10/2010ליעל!
אני ממליץ אים השיער מתנפח על מנת לתת לומגע רק ולהוריד את הנפח אני ממליץ על קרם לחות של "פול מיטשל"מסדרת "הקונדישינר"על מנת להוריד את הנפח ולתת לשיער מראה מדהים ומבריק ,כמובן למרוח על שיער לח .
יש לך מידע באינטרנט לגבי המוצר בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחליקי שיער- התלבטותיאנה20/10/2010
היי, אני נורא מתלבטת בין שני דגמים של מחליקי שיער- אחד של בייביליס ואחד של ולרה (valera) . מישהו יכול להמליץ לי ולעזור בעניין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחליקי שיער- התלבטות - תגובה
קורן אריכא21/10/2010אני ממליץ על "ביבליס פרו "המותג העולמי בהצלחה יש לך מידע באינטרנט .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי שעיר יבשחן20/10/2010
יש שיער די ארוך אבל יש לי מלא קצוות מפוצלים ולא באלי להסתפר כיא ני רוצה להאריך תשיער איזה פתרון אחר אתם יכולים להציע לי ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי שעיר יבש - תגובה
קורן אריכא21/10/2010חן אני ממליץ להשתמש בשמפו "רייפר רסקיו של שוורצקוף,שמפו לשיער יבש ופגום .
ובנוסף להשתמש במסכה של שוורצקוף "רייפר רסקיו של שוורצקוף , אים תשתמשי במוצרים אלו מובטח לך שיער מבריק,גמיש,מלא ברק,וכמובן לא יבש.
יש לך מידע באינטרנט לגבי המוצרים בהצלחה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יתאים לי פוני?אלי18/10/2010
שלום,
ממש ממש בא לי לשנות משהו במראה הקבוע ואני מתחבטת עם השאלה הזו כבר זמן מה, החשש הכי גדול נובע מכך שהשיער שלי גדל ממש לאט.. אז אני מפוחדת ממה שיקרה אם לא אוהב את התוצאה.
אני מצרפת ישר את התמונה, מקווה מאוד שתוכל להמליץ לי האם כדאי ללכת על זה. בגדול יש לי שיער באורך בינוני עם שביל באמצע.
תודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יתאים לי פוני? - תגובה
זאב לוין19/10/2010במידה ואם צמיחת השיער מאפשרת זאת זה יכול להתאים לך מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! ועוד שאלה
אלי19/10/2010כמה זה יעלה אצלך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! ועוד שאלה - תגובה
זאב לוין19/10/2010זה מאוד מורכב להיג לך מחי, מיכוון שלפעמים בשביל פוני אנחנו צריכים להתאים את כל התספורת ואז אנחנו נקבע עלות של כל התספורת עד 220 ש"ח
במידה אם נסתפק בפוני תווך המחיר עד-50 ש"ח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה - חייב תשובה דחוףיאיר16/10/2010
שלום יש לי שאלה לגבי השיער שלי (זכר)
השיער שלי יבש ומסולסל .. זה לא מה המפריע לי מה שמפריע לי זה שהמרחק בין השורשים גדול יחסית -האם ניתן באיזה שהיא דרך לגרום לכך שיתווספו עוד שורשים בין השורשים הקיימים? יענו שיער צפוף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - חייב תשובה דחוף - תגובה
זאב לוין17/10/2010תגדיר את עצמך ברור יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחליקאביה16/10/2010
יש לי שיער דק\ דליל מתולתל נשירה ואני עושה כמעט כל יום מחליק..
1. איזה סוג של מסכה או קרם אני צריכה לשים על השיער שישאר יפה וחזק
2. יש משהו שאני יכולה לשים כנגד הנשירה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחליק - תגובה
זאב לוין17/10/20101) לשים ספריי ששומר על השיער מפני החום ולפני שימוש במחליק
2) לא להשתמש במחליק כל יום
3) יש להשתמש במסכה ושמפו של וולה sp repair לשיער יבש ופגום
ונגד הנשירה בטיפות שמחזקות את שורש השיער של וולה sp
לא לשכוח לגזור קצוות פעם ב3-4 חודשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרם חזק לעיצוב השיערתומר15/10/2010
אהלן
מבקש המלצות לקרם מקצועי וטוב שמעצב ותופס את השיער וכאשר הוא מתייבש,השיער מקבל צורה חלקה..ללא פן או מחליק חשמלי
כרגע אני משתמש בווקס על בסיס מים,אך הוא ממש מקשה לי את השיער וחשבתי למצוא משו אחר.
השיער שלי יחסית יבש ואני נוהג להסתרק "אחורה",אורך השיער,לא ארוך ולא קצר...
אודה לכל מי שיכול להמליץ על מוצרים שיכולים לענות על מה שאני מחפש
תודה מראש(:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר בבקשה לקבל התייחסות לעניין?
תומר18/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרם חזק לעיצוב השיער - תגובה
זאב לוין19/10/2010איזה סוג שיער יש לך?
1)עבה
2)דק
3)מתולתל
4)חלק
5)גלי
או משולב כמה סוגים ביחד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהלן זאב ותודה על ההתייחסות
תומר19/10/2010יש לי שיער יחסית גלי,יבש ולא עבה במיוחד
הווקס על בסיס מים עושה את העבודה,אבל הוא יותר מפסל את השיער כי יש לו אחיזה חזקה,אני מחפש קרם לא שמנוני(לא אוהב קרם לחות) שיתפוס את השיער כמו שאני מסרק אותו,מבלי להשתמש בפן או מחליק,כך שהקרם מתייבש הוא מחזיק את השיער כמו שסרקתי אותו,בצורה חלקה..המטרה היא לתפוס את השיער אחורנית בצורה לא מפוסלת-לא צמודה מידי לראש
סורי על החפירה הזו,רציתי רק להיות יותר ברור
תודה(:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהלן זאב ותודה על ההתייחסות - תגובה
זאב לוין19/10/2010אני חושב שעליך להשתמש בחימר ,מומלץ של סבסטיאן, מכיוון שכל חומר אחר יעשה לך שיער שומני או מפוצל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחימר ממה שאני זוכר..
תומר19/10/2010זה חומר כבד לשיער והיה מתאים לשיער קצר יותר ממה שיש לי כרגע בשילוב של פן...כדי לעצב אותו על מראה מט שלא מבריק...במקרה שלי זה לא יעבוד לדעתי
יש לי שיער באורך של יותר מ10 ס"מ
אין קרמים שיכולים להתאים לי?קרמים שמחליקים תשיער תוך כדי העיצוב שלו?
מוצר שנמכר במספרות אולי..?
ושוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרם חזק לעיצוב השיער - תגובה
קורן אריכא21/10/2010לתומר ,ממליץ להשתמש בקרם לחות של "פול מיטשל"מסדרת הקונדישינר"על מנת לתת לשיער מראה רך ונעים למגע ,יש לך מידע באינטרנט לגבי המוצר .בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער חלקקרן-לי14/10/2010
השיער שלי חלק בטבעי. כשהייתי קטנה הוא היה כלכך חלק שזה היה נראה כאילו עברתי החלקה סינית. אני לא יודעת מה קרה אבל עכשיו הוא מנופח בטירוף, המוני מאוד ואפילו גלי. אני רוצה להוריד את הנפח ושהוא יחזור להיות חלק רגיל. בנוסף יש לי הרגשה שהוא לא בריא במיוחד ואני לא יודעת מה לעשות כדי לטפל בו. ניסיתי מסיכות שונות ואף אחת לא עזרה. אשמח לתשובה מוקדמת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער חלק - תגובה
אנג'לה טטרו15/10/2010כמו שאנחנו משתנים בגוף ובפנים באותה מידה גם השיער .
את צירכה להתייעץ אם מעצב שיער אולי החלקה יפנית בשביל לתת לך הבחנה נכונה כדי שמעצב שיער יראה את השיער* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פונישירן13/10/2010
יש לי שיער חלק די מדורג עד אחרי הכתפיים ופנים קצת עגלגלות.. אני מתלבטת אם כדאי לעשות פוני לצד ...
אני מפחדת שזה יגרום לפנים שלי להראות יותר עגולות.. האם פוני לצד בד"כ מאריך פנים??
(ישנה אפשרות לשלוח תמונה שלי למייל של מי שמבין על מנת שתוכלו להגיד אם זה יתאים לי?)
בכל מקרה אשמח לייעוץץ.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוני - תגובה
זאב לוין15/10/2010תשלחי תמונה או שתגיעי אלינו ליעוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיפה לשלוח תמונה
שירן15/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיפה לשלוח תמונה - תגובה
זאב לוין18/10/2010את יכולה להעלות את התמונה פה בפורום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלייז תפוחים של פול מיטשלגל13/10/2010
ראיתי הרבה המלצות רציתי לדעת עם המוצר מתאים גם לבנים כמו שלבנות.. ?
ומה התוצאות של השיער איזה סוגי עיצובים אפשר לעצב ... ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלייז תפוחים של פול מיטשל - תגובה
קורן אריכא14/10/2010לגל אני ממליץ לך על הגלייז של "פול מיטשל " +המוס שלהם של sculpting fome של פול מיטשל לערבב את שניהם ביחד ,אליפות עולם של תלתלים ,תוצאה:תלתלים מסודרים לשל אורך היום ובנוסף תלתלים רכים ,יש לך מידע באינטרנט על המוצרים בהצלחה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקורן
גל14/10/2010קורן אני בן פשוט אז זה קצת שונה ...
המוצר מומלץ לבנים כמו שלבנות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקה יפניתמודאגת12/10/2010
האם חומרי ההחלקה היפנית יכולים לגרום לפצעונים בפנים?
תודה על תשובה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקה יפנית - תגובה
זאב לוין12/10/2010ממש לא אין שום קשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)