מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה חמורהחנה20/12/2010
שלום,
יש לי שיער ארוך טלטלים וצבוע לבלונד כבר שנים.
השיער עד לפני כחודש היה בריא ויפה ולמראה.
ופתאום זה השבוע השני כשני החופפת השיער מתקרזל בצורה מפחידה כמו רסטות ואיני יכולה לסרק אותו = ממש עליי לקרועה אותו ולגזור!!!! קשרים בצורה שלא ניתן אפילו לסרק!
התגברתי על הבעיה אך שוב לאחר חפיפה הוא מתייבש ומתקרזל !!!
אני לאחר לידה האם יש קשר???
רב תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה חמורה - תגובה
אנג'לה טטרו22/12/2010שלום לך חנה מזל טוב ,כן יש קשר אחרי לידה השיער קצת משתנה ולא מסתדר אבל זה יחזור לקדמותו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פן הורס את השיערריקי19/12/2010
יש לי שיער קצר אני כל שבוע הולכת למספרה לעשות פן האם אני מזיקה לשיער?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פן הורס את השיער - תגובה
אנג'לה טטרו22/12/2010אם הפן מיקצועי ויודעים לעשות אותו נכון אז לא צריכה להיות בעיה
את יכולה לבקש מהספר שלך חומר לפני הפן ,מגן מהחום של פן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין יחס עזרה דחוףףףףףףאורית19/12/2010
מה עלי לעשות לגבי שיער שלא גודלללללללל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין יחס עזרה דחוףףףףףף - תגובה
שגיב בבילה26/12/2010שלום אורית אני בדרך כלל ממליץ להוריד קצבות מפוצלים.כך השיער לא נישבר בקצבות..וכן מרגישים שהוא .אורך. את צריכה לתת למישהוא מיקצועי שיראה את השיער שלך והוא יוכל לתת לך עיצה יותר מקרוב(צריך ליראות את השיער)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תספורת לפנים עגולותאלוהה19/12/2010
יש לי שיער חלק ארוך יחסית כבר שאני לא מרוצה ממנו, אין צורה אין עניין
אני אוהבת את התספורות של השיער הקצר (קארה) אבל יש לי פנים עגולות וזה לא יחמיא
השאלה מה בכל זאת אפשר לעשות בסגנון כדי שהפנים לא יראו יותר עגולות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תספורת לפנים עגולות - תגובה
אנג'לה טטרו19/12/2010לפנים עגולות עדיף לפתוך את הפנים שהמסגרת יהיה יותר קצר ובאורכים ארוך יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוי בשיערשיר18/12/2010
היי:)
אני שיר, בת 16. עד לא מזמן היה לי שיער גלי-מתולתל מדהים, היו לי בקבוקים בקצוות והוא היה פשוט מדהים. בזמן האחרון הוא נראה כמו אחרי פן לא מוצלח (למרות שאני בקושי משתמשת בגלל הנזקים שזה גורם לשיער), הבקבוקים עקומים והשיער נראה כמו אחרי טרגדיה... קשה לי לסדר אותו בבוקר, הוא יבש ויש לי קצוות מפוצלים. מה שכן השיער שלי היה דק ועכשיו הוא נהיה יותר עבה...
אני שמה מסכות וטיפות סיליקון בבוקר, לפעמים מחליקה את הפוני אך עדיין מקפידה להתעסק עם השיער כמה שפחות. אני לא מסתרקת כשהשיער רטוב ואין לי שינויים הורמונאלים כלשהם בזמן האחרון. ממה נובע השינוי הזה ומה לעשות כדי להחזיר את השיער לקדמותו?
דבר שני, רציתי לדעת אם החלקה בפוני יכולה לגרום לנשירת שיער באזור בעתיד (מישהו אמר לי את זה וזה די הגיוני כי מושכים בשיער כשמחליקים אותו)? הוא נשרף קצת אבל זה לא משנה כי אני גוזרת אותו לעיתים ממש קרובות...
אשמח אם תוסיפו אתרים לטיפול נכון בשיער, כי אני די בטוחה שיש משהו שאני עושה לא בסדר.
תודה (וסליחה שחפרתי...), שיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינוי בשיער - תגובה
אנג'לה טטרו19/12/2010היי שיר .כמו שאנחנו מישתנים בגוף ובפנים ככה גם השיער שלנו את מתבגרת ויש שינוי בגוף כך גם בשיער ,את תראי שבמשך הזמן זה יסתדר
בשביל להתאים לך חומר לשיער צריך לראות את השיער ולעשות דיאגנוזה מדויקת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צביעת שיערמאיה18/12/2010
ישלי שיער בצבע חום כהה שנוטה לשחור.... באלי לבצע שינוי בגוון צבע השיער ובחירתי היא גוון שטני. אני יחסית כהת עור(לא יותר מידי לא ניסחף... אבל כהה יחסית) חלק אומרים שלא יתאים וחלק אומרים שזה יאיר לי ת'פנים ואני אהיה הרבה יותר יפה ממה שאני כבר:) אמא שלי נגד צביעת שיער בגיל שלי(16) אבל היא אומרת שנראה שיתאים לי אבל שאני ארה פרחה אם אצבע לזה זה בגיל צעיר כ"כ... קיצר האם גוון שטני עמום יתאים לי למרות שאני יחסית כהת עור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צביעת שיער - תגובה
אנג'לה טטרו19/12/2010היי מאיה ,אני מסכימה אם אמא שלך אם נורא בא לך שינוי אולי כדי שתשקלי לעשות קצת גווני שמש וככה זה לא יחייב אותך לעשות צבע כל חודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המסכה היקרהריקי18/12/2010
האם המסכה היקרה שהספר המליץ לי לקנות באמת עושה את העבודה והשיער יהיה רך כמו משי או סתם .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המסכה היקרה - תגובה
אנג'לה טטרו19/12/2010שלום ריקי .כשייש לנו יובש בפנים או ביידיים אנחנו רצות לקנות קרם לחות וכמובן שהיה איכותי ,לשיער שלנו גם חוובה להשתמש במסכה שהיא איכותי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער דקאניטה17/12/2010
יש לי שיער ממש ממש ממש דק ויבש
באיזה שמפו מומלץ לי להשתמש? ואיך אני יכולה לשמור על השיער שלי שלא יינשר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער דק - תגובה
זאב לוין29/12/2010אני ממליץ להישתמש בשמפו ומסכה לשיער דק של וולה SP ונגד נשירה סרום וולה SP
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחוף הצילוווווואורית15/12/2010
שלום!
אני אורית בת 24 לפני 4 שנים התחלתי בהחלקות שערי הוא מתולתל אחרי החלקה הראשונה השיער היה מדהיםם היה חלק לגמרי כאשר החלקה ירדה עשיתי עוד 5 החלקות שונות בשערי אחרי החלקות השיער נהיה ספוגי מגעיל ובלתי ניתן לסדרו אז התחלתי עם הפניים עקב כך השיער שלי נשרף ולא גדל ובגלל זה היסתפרתי קצת אחרי הכתפיים האם זהו הפתרון הטוב ביותר לשיער שלי ? העם ניתן לתקן בעיה זו או שהשיער שלי לא יגדל יותר שוב בבקשה תחזריו לי תשובה בהקדם אני מאוד לחוצה השעיר הוא שלי הוא הדבר היקר לי מכולל בבקשה תעזרו לייי
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחוף הצילוווווו - תגובה
שגיב בבילה26/12/2010היי אורית אני מאוד מבין את הבעיה שלך מה שאת צריכה כרגע זה להיסתפר כמה שיותר ולתת לשיער שלך מנוחה ..זה הכי נכון ורצויי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פתיחת תלתלים פעם שנייהכבר ניסתה הכל15/12/2010
יש לי שיער גלי, עבה ומלא מאוד, שנוטה להתנפח. לפני 4 חודשים עשיתי פתיחת תלתלים במטרה להוריד את הנפח, בהתחלה הייתי מרוצה מאוד מהתוצאה. הספר אמר לי שאני יכולה לחפוף ולהרטיב את השיער כבר מהיום הראשון בלי לדאוג, ובאמת גם כשחפפתי אותו הפתיחה לא נהרסה והייתי מאוד מרוצה. אבל כמה ימים אחרי הפתיחה (4-5) הלכתי לים, השיער נרטב מאוד ומאז חזר להיות כמו שהיה לפני הפתיחה, כמעט בלי שינוי.
האם מי ים מזיקים לשיער יותר ממים רגילים?
אני רוצה לעשות שוב פתיחת תלתלים, האם עליי לחכות (ואם כן כמה זמן) או שאני יכולה לעשות כבר עכשיו? (עברו ארבעה חודשים)
אשמח לתשובה מהירה, תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר תשובה?...
כבר ניסתה הכל17/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספר-ית בראשון לציון והסביבהדני13/12/2010
היי!,
אני מחפשת נואשות ספר/ית טוב/ה וקשוב/ה בראשון לציון והסביבה. אני רוצה לעשות תספורת וצבע. חשוב לי שיהיו לו/ה מחירים לא יקרים וכמובן שאהיה מרוצה מהתוצאה הסופית. אם אתם מכירים, אשמח אם תוכלו להמליץ לי. יש לי אירוע בעוד שבוע וחצי והשיער שלי נראה כאילו שיצא ממלחמה!!! אני חדשה באזור ולא מכירה כלום עדיין.
תודה רבה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספר-ית בראשון לציון והסביבה - תגובה
זאב לוין15/12/2010אני ממליץ לך על מיטץ' "heads" הוא גובה מחיר בינוני, אבל שווה כל שקל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרסטס ספסיפיק לנשירה לאחר לידהדנה13/12/2010
הספר שלי הצליח לשכנע אותי לרכוש את קרסטס ספסיפיק לנשירה לאחר לידה.
ניסיתי בעברי אין ספור מוצרים וממרביתם התאכזבתי קשות!!!
האם המוצר הזה נחשב באמת ליעיל? אחרי כמה זמן אמורים לראות תוצאות?
יש לי שיער דליל דק ומתנפח האם המוצר בכלל מתאים לסוג זה של שיער?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לקבל התייחסות, מאוד מתוסכלת
דנה13/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרסטס ספסיפיק לנשירה לאחר לידה - תגובה
זאב לוין15/12/2010אני מכיר שקרסטס הוא חומר מצוין , אבל אני לא עובד איתו ולא יכול להמליץ לך על מוצר ספציפי הזה, כי אני לא מכיר את המוצר.
אני מעריך שהספר שהמליץ לך הוא מספיק מקצועי ותסמכי עליו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחליק שיערלירז13/12/2010
היי יש מחליק שיער קרמי שיכול גם לתלתל והוא לא כ"כ שורף תשיער?
יש אפשרות שיש מחליקי שיער גם שאני יכולה לקבוע את דרגת החום שלהם כמו במגהץ ?
אם כן ,אשמח אם תוכלו להגיד לי את שמות החברה ...תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחליק שיער - תגובה
זאב לוין15/12/2010יש לנו את S.O.D ויש לנו מבצע 290 ש"ח בלבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחליק שיער מקצועי
עליזה20/02/2011תלכי על מחליק שיער של ווטליין, יש להם אתר אינטרנט
אני לא חושבת שהם מוכרים דרך האתר, תנסי בסניפים שלהם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת ספר מומחה לתלתלים באזור השרוןעדי12/12/2010
שלום לכולם,
גרתי באזור הצפון ועברתי עכשיו לאזור השרון (כפר סבא)
אני מחפשת ספר שממומחה בתלתלים.
יש לי שיער מאוד עבה ומקורזל כמו שיער אתיופי.
עשיתי בעבר פתיחת תלתלים אצל הספר שלי בצפון והייתי מאוד מרוצה ואני
מחפשת ספר באזור השרון (כפר סבא, רעננה, נתניה וכו) שמתמחה בתלתלים ואוכל לעשות אצלו פתיחת תלתלים.
המון תודה,
עדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחפשת ספר מומחה לתלתלים באזור השרון - תגובה
זאב לוין15/12/2010יש לך את N V ברמת השרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער קרוע אחרי 4 שנים של גווניםלימור12/12/2010
שלום,
אני פונה בבקשה לדעת כיצד אני יכולה לשקם את השיער שלי.
אני עושה גוונים כבר כמה שנים טובות - מזה כ-5 שנים בתדירות של כל חצי שנה-8 חודשים משהו כזה. כל פעם שאני מחדשת גוונים אני גם מסתפרת.
עשיתי גוונים בפעם האחרונה בחודש אוגוסט האחרון ומאז לאט לאט בהדרגה מבלי ששמתי לב השיער החל להקרע לי בצדדים.
אני בעלת שיער מתולתל שמגיע עד לכתפיים, עושה רק גוונים בלי שום צבע בבסיס השיער.
משתמשת במסכה פעם בשבוע- מסכת דבש ולימון- משהו שקניתי במספרה.
אשמח אם מישהו יכול לעזור לי ולכוון אותי כיצד עליי לשקם את השיער מחדש.
המון תודות,
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער קרוע אחרי 4 שנים של גוונים - תגובה
זאב לוין15/12/2010כעיקרון השיער לא אמור להשבר מהגוונים, אבל אם זה כבר קרה לך אני חייב לאבחן את השיער שלך מקרוב, כדי להמליץ לך על טיפול האיטנסיבי ביותר לסוג שיערך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה למעצב
תגובה15/12/2010שלום,
יש בעייה, אני צפונית מדיי אני מקריית שמונה.
יש מעצב שיער טוב שיכול לאבחן את השיער שלי מהאיזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)