מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מרכך ללא שטיפה?מור29/09/2010
שלום,
יש לי שיער גלי-מתולתל שנוטה להתנפח קצת ולא מסתדר.
רציתי לדעת אם מרכך ללא שטיפה יכול לעזור לי בהורדת הנפח, ואם לא, איך מרכך ללא שטיפה כן משפיע על השיער?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מור
זאב לוין04/10/2010לא קיים מרכך ללא שטיפה
אני ממליץ לך להשתמש להורדת הנפח בקרם לחות שמיועד לתלתלים או ע"י פתיחת תלתלים שתהליך זה נעשה במספרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תענו דחוףףלי28/09/2010
היה לי שיער מהמם ואני עשיתי פעם אחת פן לבת מצווה של בת דודה שלי והתרגלתי לעשות פן כל פעם והוא התחיל להיות לי לא חלק כמו שהיה לי וניהיה לי נפוח למרות שלפני הוא היה לי מהמם עכשיו הוא עבה אז אני רוצה לעשות דילול אני מבקשת שתגידו לי מה לעשות החלקה/להמשיך עם הפנים/דילול/או כל דבר אחר יש לי בת מצווה ואני ישמח לדעת בקרוב תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לי
אנג'לה טטרו29/09/2010אני לא יכול לתת לך תושובה מבלי לראות את השיער ,
עדיף להתייעץ אם מעצב שיער* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה מחליק לרכוש?noa28/09/2010
יש מחליק + מסלסל (שני מכשירים, לא ביחד) אלחוטיים של חברת M.T. זה דגם a2007.
אלו מכשירים שנמכרים למספרות.
מה דעתכם על המוצר למי שמכיר?
(יש לציין שבM.T.האלחוטיים אין ויסות ובמחליק זה על תמיד על 200...האם זו בעיה?)
עכשיו ההתלבטות שלי היא בין זה או לקנות של בייביליס מדגם ST70 או ST27...
מה עדיף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר noa
זאב לוין04/10/2010אני אישית לא מכיר את המוצרים שרשמת עליהם אבל ישנו מחליק שיער של SOD שעושה שתי פעולות כמו מחליק ומסלסל במכשיר אחד, עלות המכשיר בין 300 ל 400 ש"ח
אני אישית משתמש איתו במספרה וממליץ עליו בחום רב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צביעה חוזרת - מתי הכי מוקדם שאפשרלירון28/09/2010
שלום,
היום צבעתי את השיער במספרה והתוצאה מזעזעת!
הצבע ליד השורשים יצא בהרבה יותר בהיר משאר השיער [בחרתי לצבוע לצבע חום -שוקולד]. מתי אוכל לצבוע שוב את השיער מבלי לגרום לו נזק של ממש, או לפחות לצבוע את השורשים .
המון תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לירון
אנג'לה טטרו29/09/2010את יכולה לצבוע את השיער כבר מה שכן את צריכה לעשות עם חמצן 3 אחוז ,או שטיפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחליק שיער ושימוש בחומריםגלי28/09/2010
שלום
קניתי מחליק שיער. עשיתי איתו החלקה והשיער יצא חלק, אבל נפוח וכמו קש עם מלא חשמל סטטי. אחותי אמרה לי שאם אני אשים קרם כדי להעניק לו מראה רטוב, כל ההחלקה תיהרס. זה נכון, או שאפשר לשים קרם לחות/ג'ל לפני או אחרי ההחלקה וזה יעשה לי שיער שהוא גם חלק, אבל גם לא נפוח, ויוריד את החשמל הסטטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום גלי
אנג'לה טטרו29/09/2010אחרי המחליק לא שמים קרם או ג'ל ,יש חומר מייחד שאת שמה לפני הפן
הייתי ממליצה לך לגשת למספרה ולברר מוצר של שוורצקוף לפני פן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
רוני17/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיפיוזררוני27/09/2010
שלום, שמעתי מחברה שפן דיפיוזר יתאים לי לשיער, אך מכיוון שהיא לא מקצועית רציתי עוד חוות דעת. אז אשמח לשמוע לאיזה סוג שיער המכשיר, האם אפשר לקנות אותו ללא קנית הפן (מכיוון שיש לי כבר פן), מה טווח המחירים שלו, ומה בדיוק הוא עושה לשיער (מתלתל, מנפח, גלים..)
תודה רבה!
רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני אשמח לתשובה בהקדם..:) תודה
רוני02/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיפיוזר - תגובה
זאב לוין04/10/2010בהחלט את יכולה לקנות רק דפיוזר בלי פן דפיוזר מיועד כדי ליצור תלתלים יפים וסגורים וגם ייבוש של השורש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהו בערך טווח המחירים?
רוני12/10/2010ותודה:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהו בערך טווח המחירים? - תגובה
זאב לוין15/10/201070-150 ש"ח תלוי בחברה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תעעעעעענו זההההההה דחוווווווווף 33>קאריני המאמי26/09/2010
אאאאאם אני לא רוצה ליגזור שרוף וישלי שרוף והפסקתי עם הפאנים והמחליקים אני שמה קרמים טובים:) אז השרווווף יעלה למעלה ** או ינשוווווור? או שישאר לי שיער כ'זה לא בריא ???????????. וזה ממממש דחחחוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תעעעעעענו זההההההה דחוווווווווף 33> - תגובה
זאב לוין04/10/2010שיער שרוף הוא לא נעלם
עלייך להסתפר פעם ב3-4 חודשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקה איטלקיתשיר26/09/2010
שלום עשיתי החלקה איטלית שזו טעות איומה כי השיער נשאר נורא נפוח וכדי להוריד את הנפח צריך לשים המון סיליקון ולחממם את השיער עם פן תוך כדי סירוק וגם אז הנפח לא יורד מי יודע מה....השיער שלי צבוע עם גוונים והוא יבש.הגעתי לספרית בידיעה שאני עושה את הברזילאית ופשוט היא אמרה שיש את האיטלקית שיש לה תוצאות כמו הברזילאית רק בלי הפורמלין אז אמרתי אוקי נעשה את האיטלקית אחלתי אותה כמו שאומרים כי אין שום אחריות על התוצאה. השאלה שלי האם יש משהו שיכול להוריד את הנפח בשיער חוץ מלשבור את היד עם הפן והסיליקון תודה והמשך יום נעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שיר
אנג'לה טטרו26/09/2010אני צריכה לראות את השיער בשביל לתת לך דיאגנוזה מדוייקת .
הייתי ממליצה לך ללכת למעצב שיער שאת סומכת עליו ויתן לך פיתרון ,אשמח לתת לך יעוץ אם את מהאזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבע ששיערשגית25/09/2010
ברגע שמוסיפים קרם חמצן לצבע שקונים
כמה זמן אפשר להשתמש בו ?? אם אחרי שבוע הוא עדין אפקטיבי??
עשיתי הבהרה השיער שלי שטאני חום בהיר הטיבעי.. והייתי צובעת אותו לשחור
הפסקתי חצי שנה לצבוע ונשאר באמצע השיער שחור ועשיתי שם הבהרה וצבעתי את כול השיער לבלונד פינינה בהיר מאוד מאוד... אבל הצבע לא נשאר הוא דוהה אחרי כמה ימים למה???
הוספתי תמונה לצבע שצבעתי אבל הוא דוהה לאחר כמה ימים ונוצרים שורשים שטאנים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונה
שגית25/09/2010הוספתי תמונה לצבע שצבעתי אבל הוא דוהה לאחר כמה ימים ונוצרים שורשים שטאנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה9878
שגית25/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער מתולתלאנונימית24/09/2010
שלום
יש לי שיער מתולתל, לא צבוע, נוטה ליבש.
איזה תכשיר לשיער מתאים לסוג שיערי, שיעניק לו מראה בריא ולא יבש? תכשיר שאוכל לקנות מבלי ללכת למעצב שיער.
דבר נוסף, אני משתמשת בקרם לחות של Style של ארגן מרוקאי. מה דעתך על תכשיר זה?
תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתם אותי...
אנונימית26/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנונימית בבריכה יש כלור ואולי
פלפלית26/09/2010יש כלור במיי הבריכה חשבת על זה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכוונתי...
אנונימית26/09/2010התכוונתי אם התכשיר שימליצו לי אוכל לקנות בסופר פארם לדוגמה. המוצרים שמעצבי השיער מוכרים יקרים מדי בשבילי, וכבר נוכחתי לדעת שהמחיר אינו מד לאיכות המוצר.
תגובתך לא מנומסת וגסת רוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוצרי שייערקרן24/09/2010
אני גרה בצפון היכן אני יכולה לרכוש את מוצרי השייער של לורייאל פלייבול טיוב באזורי? באיזה מספרה או פארם...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה מדלגים על שאלתי??...
קרן26/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום קרן
אנג'לה טטרו26/09/2010אני לא יודעת בשמחה הייתי עוזרת לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבדל בין החלקה ברזילאית ויפנית?אולגה23/09/2010
יש לי שיער צבוע לבלונד עם פסים איזה סוג החלקה מומלצת בישבילי?
אחרי ההחלקה ממשיכים לצבוע כרגיל?
יש שמפו מיוחד שמשתמשים בו אחרי ההחלקה בלבד או כל שמפו מתאים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אולגה
אנג'לה טטרו24/09/2010עדיף לעשות החלקה יפנית
אחרי החלקה את יכולה לצבוע רגיל כמובן לא צבע אם חמצן באחוז גווה
יש שמפו ומסכה שמומלץ אחרי החלקה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוווףףסיגל23/09/2010
יש לי החלקה יפנית בשיער וקרה שנדבקתי מאחותי הקטנה בכינים .. באיזה טיפול אני יכולה להשתמש שהוא לא חימי ויהרוס לי את השיער .. אני צרכה משו טבעי ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום סיגל
אנג'לה טטרו24/09/2010אני לא יודעת להגיד לך את השם ,בסופר פראם יש חומר לכינים עשיתי לבת שלי אז אני זוכרת שקניתי וקרתי וזה היה מחומרים שלא מזיקים ,תתיעצי אם הרוקחת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום סיגל
אנג'לה טטרו24/09/2010אני לא יודעת להגיד לך את השם ,בסופר פראם יש חומר לכינים עשיתי לבת שלי אז אני זוכרת שקניתי וקרתי וזה היה מחומרים שלא מזיקים ,תתיעצי אם הרוקחת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצידי אפשר ליסגור את המספרות
פלפלית26/09/2010אילו המספרות היו מחכות לי לא הייתה להם עבודה חחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכינים
אנונימית26/09/2010שלום
תמצית רוזמרין מצויינת לטיפול בכינים. .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נורא נורא דחוף!ויק.22/09/2010
אז ככה.אני בת 14 וישלי בעיה נורא רצינית. בנוגע לשיער שלי. לפני בערך שנתיים התחלתי להשתמש בפאנים. כל יום. ובאמת הרסתי לעצמי את כל השיער. בסוכות שעבר הלכתי למספרה עם אמא שלי והספרית אמרה שזה ממש לא בסדר מה שעובר לי על השיער והכל פשוט בצד שמאל של הראש כל השיער התחיל להישבר. ניסיתי להפחית את השימוש בפאן. אבל אי אפשר. כי ישלי שיער נורא גלי ומבולגן ועם אני לא מחליקה אותו הוא ניראה כאילו הוא לא מסורק וזאת ממש בעיה. לפני בערך חודש. גילו שיש לי התקרחות בכל החלק למעלה בראש. עשיתי בדיקת דם.וגילו שיש לי חוסר בויטמינים ורשמו לי כדורים למשך 4 חודשים. ורוטס HR עכשיו, עדיין כל החלק למעלה נורא מגרד לי. והשיער נופל בכמויות. אחרי הכדורים הוא טיפה התחזק. אבל עדיין מצבו גרוע! כל השיער ממש ממש קצר וחשבתי על להיסתפר קצר אבל גם זה בלתי אפשרי כי כל השיער בצד שמאל פגום ושבור ושרוף. וצד ימין בסדר גמור והשיער בריא לגמרי. וחשבתי על לעשות קרה. ופשוט להשים תוספות ארוכות רגילות.אני ממש חייבת עצה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ויק
אנג'לה טטרו24/09/2010כמו שהמרו לך בעבר להפחית את השימוש בפנים הפיתרון לזה תנסי לחפוף ולהשים קרם לחות ללהשיר אותו טבעי גם אם בהתחלה זה היה קשה אבל שהשיער יתכיל ליצמוח בריא את תהני ממנו ,
אם התחלת ויתמנים תמשיכי אם זה את תראי שזה יסתדר במשך הזמן
תנסי להתייעץ עם מעצב שיער שימליץ לך על קרם שיעצב את השיער בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
ויק.24/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער נפוחמיכל21/09/2010
שלום לכם,
יש לי שיער ארוך ודק מאוד. (חלק עד גלי..)
לצערי אני כל הזמן הולכת איתו אסוף מכיוון שהוא מ-ת-נ-פ-ח בצורה נוראית שאני נראית כמו אריה :) .
רציתי לדעת באם יש לכם פתרונות בכדי שלא יתנפח?
אני ישנה עם שיער רטוב אסוף, אבל ברגע שאני מפזרת הוא מתנפח, גם קרם לחות לא עוזר :( .
אשמח לעזרתכם,
חג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מיכל
אנג'לה טטרו24/09/2010שמן פישטן וקרם לחות ביחד להשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)