מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התאמת צבע שיעראטי21/12/2008
מה ניתן לעשות כדי להמנע מצבע אדמדם בשורשי השיער הלבנים כאשר צובעים בגוונים כהים עם תוספת אדמדמה או סגולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אטי
זאב לוין21/12/2008ניתן להוסיף צבע בסיס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה.....20/12/2008
מה אפשר לעשות כדי שהשיער לא יראה יבש ומגעיל לאחר פן/מחליק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר .................
זאב לוין21/12/2008להשתמש בשמפו ומסיכה לפני הפן ובטיפול סיליקון לאחר הפן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסיים לפני מסכה
סטודיו חפיף29/12/2008וכמה סילקון או שמן מחליק של קרסטס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשמל סטאטירונית19/12/2008
היי, מה עושים נגד חשמל סטאטי? זה נורא מפריע לי כל פעם שאני נוגעת בשיער הישער מתנפח מהחשמל או שנידבק לי לפנים.. תודה רבה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רונית
זאב לוין21/12/2008ניתן להשתמש בספריי לשיער חלש עד בינוני וזה יפתור לך את הבעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשמל סטאטי
רונית21/12/2008היי, תודה על התשובה.. אבל ממה זה נובע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוספת שיערנתלי19/12/2008
שלום רב, יש לי שיער דליל באזור המצח ובאזור המצח עד לאוזניים, האם ניתן לעשות תוספת של שיער רק במקום מסויים כזה? האם יש תוספת שיער מיוחדת או כל תוספת ניתנת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נתלי
זאב לוין21/12/2008אפשר להשתמש בכל סוגי התוספות וישנה גם אפשרות להאריך\למלא את השיער רק במקומות הדרושים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זה אמפולה?מתולתלת18/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תיקון-אמפולה לשיער?
מתולתלת18/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסגילה
זאב לוין21/12/2008אמפולה זה בקבןקון קטן שמכיל חומר להבראת שיער או נגד נשירת שיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהפלוני18/12/2008
יש לי שיער חלק ארוך -בינוני ואני רוצה לעשות בשיער משהו שונה חוץ מקוקו? ואני רוצה לעשות בננה בשיער איך אני עושה זאת? ועוד שאלה יש לי כל צהרים חשמל סטטי בשיער מה לעשות? ושאניט שמה קונדישנר בשיער זה עושה לי קשקשים בשיער מה מומלץ לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פלוני
זאב לוין21/12/2008אני רוצה להזמין אותך למספרה שלי כדי שאוכל לאבחן את שיערך והקרקפת ואז אוכל להמליץ על טיפול בשיערך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדישינרסופיה17/12/2008
יש לי שיער ארוך צבוע ויבש. בחברה שאני משתמשת יש קונדישינר לשיער צבוע וקונדישינר לשיער יבש. באיזה עלי להשתמש?ליבש או לצבוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדישינר
רונן פלג17/12/2008הכל מתחיל מה את יותר חשוב לך ???
לשמור על גוון השיער? או להזין אותו??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער הרוסדנה17/12/2008
צבעתי במשך שנתיים לשחור עשיתי הבהרה וגוונים והשיער ניזוק מאוד יבש שרוף נשבר כמו גומי לא גמיש לא נופל ממש אסון ניסיתי מסכות שמן מרוקאי אך כלום לא עוזר גם הסתפרתי המון מה אוכל לעשות????? האם זה יסתדר מתי שהוא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה
רונן פלג17/12/2008עם הרבה סבלנות והתמדה את יכולה לשקם את השיער.
כל מה שעישת בנתיים עשית נזק ולא לשקם!
קודם כל תקני לך שמפו ומסכה מקצועיים ולהשתמש בהם באופן קבוע!!!
פעם בחודש לעשות אמפולת שיקום... אני מאוד ממליץ על חברת לוריאל פרופסיונל, קרסטס....
אשמח לעזור
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
דנה17/12/2008האם החלקה ברזילאית תעזור לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת צריכה רק לסתפר כמה שיותר זה
סטודיו חפיף29/12/2008התורפה לשיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיער אחרי פתיחת תלתליםדורית-2816/12/2008
שלום לפני חצי שנה בערך עשיתי פתיחת תלתלים ומאז יש לי נשירה איומה,רציתי לדעת האם זה אמור לחלוף -כלומר ברגע שהשיער "יתחדש" הנשירה תתמעט , או שהשינוי בשערה הוא תמידי ?[אם זה משנה זו לא אמורה להיות "פתיחה" קבועה לתקופת ארוכה אלא רק לחצי שנה בערך]. יש לציין שהברזל בגופי,שעלול לגרום לנשירה גם,נמצא בבדיקות ברמה המקובלת ולא חוויתי תקופת לחץ....אבל אני בהחלט התחלתי לדאוג מהעניין-האם יש מה לעשות???? תודה ,אורית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה
זאב לוין16/12/2008פתיחה או החלקת תלתלים לא גורמות לנשירת שיער כלל זאת ככל הנראה נשירה עונתית שהיא טבעית ומקובלת בתקופה זו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקה ברזילאיתגל16/12/2008
עשיתי החלקה ברזילאית על שיער צבוע חום כהה עם גוונים. שיערי חלק בשורשים וגלי בהמשך. ההחלקה הורידה קצת את הנפח אבל לא יישרה את הגלים. החלקה ננוקראטין. חזרנו על התהליך 3 פעמים ולשווא. מוכרים לכם מקרים כאלה? מה מומלץ כדי ליישר לאו דווקא להחליק לגמרי, שיער גלי עם גוונים, אני מבינה שהחלקה יפנית לא ניתן לבצע על גוונים. יצא סוג חדש של החלקה שיכול להתאים? תודה גל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גל
זאב לוין16/12/2008החלקה ברזילאית מיועדת לשיער בלונד עם פסים בהירים בלבד ושיער כמה שיותר פגום כיוון שהיא מחדירה את הקראטין אל תוך השיערה ואז השיער מתיישר ונהיה בריא יותר
החלקה יפנית לא פועלת בשיער חום שלא עבר הבהרה לפניכן
המקרה שלך הוא די קשה בתהליך העבודה כך שצריך לעשות אבחון מדויק לפני תחילת העבודה לסוג שיערך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קניית שיערגל16/12/2008
בני רוצה למכור את שערו הארוך לפני הגיוס. האם יש בארץ מי שקונה שיער טבעי? האם יש לכם מידע על כך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגל
אבי19/12/2008שלום גל, צרו איתי קשר במייל : [email protected] ואציע הצעה שאולי תעניין את בנך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לצבוע או לא לצבוע זאת השאלה......רחלי16/12/2008
שלום , אחותי עשתה לפני שבוע פסים בשיער והספרית שלה קצת נסחפה ויש לה כרגע שני פסים עבים בצבע בלונד היסטרי בשני צדי הראש על שיער בצבע חום לא ממש בהיר . השאלה היא האם היא יכולה לקחת צבע חום בצבע שערה ולצבוע את שני הפסים האלה כדי לטשטש את מראה הזהבה בן שיצא לה. אני שמעתי שאם צובעים (צבע או שטיפה) זמן קצר לאחר חימצון השיער (פסים) יצא לה צבע ירוק. מה עושים אפשרי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרחלי
קורן אריכא16/12/2008נכון על מנת לא לקבל ירוק אני ממליץ לשים צבע עם פסיק 5 על מנת לא לקבל ירוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שענית מהר , פסיק 5? מה זה?
רחלי16/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרחלי
קורן אריכא16/12/2008זאת אומרת ש 5 על מנת לבטל ירוק מוסיפים קצת אדום עם צבע בסיס למשל 5.75 אחרי הנקודה יש גוון אדום לבטל ירוק ממש נקודה לשים עם צבע הבסיס שאת רוצה להגיע אליו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צביעת שיער לבןענבל15/12/2008
שלום, אני בת 30, צובעת את השיער כל חודשיים כבר כמה שנים טובות, בחודש - חודשיים האחרונים החלו לצאת לי שיערות לבנות ואני שמה לב שזה יותר ויותר והראש גם מגרד לי בגלל זה. האם יש קשר לצביעת שיער ולשיער לבן, האם זה מזרז או שזה גנטי? אמא שלי צובעת את השיער, יש לה שיער לבן, כל הראש. האם יש משהו שאני יכולה להעזר בו לצבוע רק כמה משיערות לבנות במקומות שרואים על מנת לא לצבוע בתדירות כה גבוה את כל השיער? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער לבן
רונן פלג17/12/2008היי ענבל,
שיער לבן זה עניין גנטי.
פתרון לצבוע כמה שיערות לבנות אין הרבה חוץ מהליפסטיק שמוכרים בפארמים, לא ממליץ לא תמיד נראה אסטטי.
בהצלחה
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה מומלץ?מתולתלת14/12/2008
אני מעוניינת בפתיחת טלטלים קלה כדי להוריד נפח מהשיער שלי.. אבל הבעיה שהשיער שלי יבש מאוד ואני לא רוצה לייבש אותו עוד יותר וממש נמאס לי מכל החומרים לשיער שאף אחד מהם לא עוזר לי. מה אתם ממליצים לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סגילה
זאב לוין14/12/2008אני ממליץ לך להגיע אלי למספרה או לאחד מאיתנו כדי שנוכל לאבחן את שערך מקרוב ורק לאחר מכן נוכל להמליץ לך על פתיחת תלתלים ועל שמפו ומסיכה הדרוש לפי סוג שיערך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פתיחת תלתלים על גווניםמירב13/12/2008
היי, יש לי שיער מתולתל עם גוונים.עד היום הייתי עושה פעם בשבוע פן אצל הספר שלי וזה נמשך שנים רבות.כיום הגעתי לשלב שנמאס לי ליהיות כבולה למספרה ובא לי להסתדר עפ התלתלים שלי. האם נכון שלא כדאי לעשות פתיחת תלתלים על שיער עם גוונים?האם יש סוג מסוים שכן מתאים לגוונים? אשמח לשמוע את יעוצכם, מירב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פתיחת תלתלים
קורן אריכא16/12/2008את מוזמנת אלינו למספרה או לכל אחד ממנהלי הפורום על מנת לקבוע מנ ניתן לעשות נצטרך לאבחן את השיער על מנת לקבל החלטה מדוייקת שמחתי לעזור ויום מקסים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)