מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני צריכה עזרה בבקשה ...אורית10/11/2008
יש לי קצוות מפוצלים ויבשים .. איך אני יכולה לסדר את זה? ועוד שאלה קטנה .. לפני כשבוע הלכתי להיתייעץ עם הספר שלי עם איזו תספורת מתאימה לי (יש לי שיער דיי ארוך , כימעט עד התחת) הוא אמר לי שצריך פשוט להעיף את כל השיער הזה ולעשות לי תספורת ממש ממש קצרה , מכיוון שזה שיער וזה משהו מאוד חשוב במראה פחדתי לעשות זאת אז הלכתי ויתיעצתי עם עוד כמה מעצבי שיער וכל אחד אמר לי משהו שונה .. המעצב הראשון אמר לי לדרג באורך , ועוד 3 מעצבי שיער אמרו לי פשוט להעיף את כל האורך לעשות כמה שלבים לפני קרחת שזה ממש ממש קצר וממש מפחיד אותי לעשות את זה (בדרך כלל אני סומכת על המעצב שיער שלי) ועוד 2 מעצבי שיער אמרו לי לעשות קארה קלאסי והייתה לאחד מהם עוד דעה והוא אמר לי או שתעשי קארה קלאסי או שפשוט תעיפי את כל השיער תעשה משהו קצר ומבולגן כזה .. שאלתי היא כזאת , מה אתה מציע לי לעשות , להקשיב למעצבי שיער ולעשות כמה שלבים לפני קרחת , או להשאיר באורך ולדרג ? ואם תוכל להגיד לי מה דעתך אני אשמח , (לפי מה שאתה חושב , לפי מה שאני מתארת את עצמי) יש לי שיער שטני אני נמוכה ואני רזה .. אשמח אם תענה לשאלות שלי בהקדם זה ממש חשוב לי ... תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תספורת מתאימים לפי מבנה הפנים
רינת10/11/2008עיצוב שיער קובעים לפי מבנה הפנים בכל מקרה שיער ארוך נותן מראה נשי וסקסי לרובם תראי את הטרנד של תוספות שיער למשל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורית
קורן אריכא11/11/2008אין מצב שאת גוזרת את השיער לכיון של קצת לפני קרחת ,אני ממליץ אם יש לך שיער ארוך לשמור על האורך ולדרג אותו בצורה משמעותית על מנת לשפר את מראה השיער ובנוסף להשתמש במסכה לשיער יבש ופגום על מנת לתת לשיער ברק ,אם בא לך לעשות שינויי כל שהוא הקרה חזר לאופנה וזה יכול להיות מעניין וזה גם יכול להוסיף גובה ,אני ממליץ בכל אופן שתשלחי לי תמונה למייל שלי שאני יעשה דיאגנוזה על השיער ויגיד לך תשובה מדוייקת, בכל אופן אני גם ישמח אם תגיעיי אלי לסלון ונקיים פגישת ייעוץ ללא תשלום ואני יאמר לך את דעתי ,שמחתי לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה..צלילי10/11/2008
אני לפני אירוע של בתי- יש לי שיער ארוך בגוון חום כהה ואני מעוניינת לעשות גוונים בכל הראש. מצד אחד איני רוצה שזה יראה בולט מדי ומצד שני רוצה גוונים יפים ועדינים שיתאימו.. אני לחוצה נורא כי אף פעם לא עשיתי ופוחדת שלא אוהב.. באיזה גוון מומלץ לי לעשות את הגוונים? טיפים-למקרה שפחות אהבתי והגיע האירוע??? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גוונים
קורן אריכא10/11/2008אני ממליץ לעשות גוונים בגוון חום נחושת לתת מראה עשיר וקלאסי ,בכל אופן כמובן שיהיו עדינים שישקפו את רוח החיים שלך ואישיותך בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריך את עזרתכם בבקשה.נמרוד10/11/2008
שלום!! מקווה ששאלתי תיהיה מספיק ברורה!! אני מסתפר תמיד קרחות, כלומר אורך של 0.5 בצדדים, ולמעלה 1 וחצי. שאלתי היא כזו אני בעל מבנה ראש רחב יחסית, האים במידה ואני מסתפר כל הראש אותה גובה 1.1וחצי זה יתן מראה ראש יותר צר?? כלומר לא עושה הבדלי גובה ביו הצדדים לבין למעלה. תודה ושבוע טוב!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
קורן אריכא10/11/2008אני יכול להגיד לך שברגע שתסתפר הכל אחיד פחות יראו את הבליטות של הראש בכל אופן קשה לי לתת לך תשובה מדוייקת לגבי מה מתאים על מנת לתת תשובה יותר עינינית אני צריך לראות את מבנה הראש וע"י זה להתאים תספורת נכונה .שמחתי לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער יבשמאי09/11/2008
היי, יש לי חברה טובה שיש לנו בדיוק את אותו שיער. חלק ומלא. אני לעומתה הייתיי צובעת כל הזמן את השיער והיא בחיים לא עשתה צבע,אפילו לא פעם אחת. ומה שמוזר זה שאצלה השיער ממש יבש ולא רק בקצוות, ואצלי הוא ממש בריא.. האם זה יכול להיות שהצבע שומר על השיער שלא יהיה יבש?? נראה לי פשוט בדיוק הפוך..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער יבש ופגום
קורן אריכא09/11/2008יופי של שאלה ,לשניכן יש שיער שונה לגמרי ההבדל היחידי שיכול להיות שאת אולי משתמשת עם מסיכות ושמנים ,זאת אומרת מטפלת בשיער לעומת החברה שאינה מטפלת בשיער לכן השיער שלך נראה יותר יפה משלה אני ממליץ שהיא תשתמש במסכה לשיער יבש ושמםו לשיער יבש ואני בטוח שהשיער שלה יהיה מהמם שמחתי לעזור קורן אריכא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפיכת גוונים מבלונד לפלאטיןדלית08/11/2008
יש לי גוונים בלונדיינים ואני רוצה גוונים פלאטין (הספר שלי לא מגיע לזה) וזה מעצבן! איך כן אני יכולה להגיע לפלטין יותר לבנים/ בהירים מהבלונד? \ אודה לתשובתכם. דלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פלטין
קורן אריכא08/11/2008כמובן צריך לבחון את השיער ורק אחר כך אני יכול לתת לך תשובה מדוייקת בכל אופן אני לא ממליץ לעשות את הפעולה לבד בבית .אני מאמין שיש לך פיגמנט גינגי ולכן יש בעיה בכל אופן אני ישמח אם תגיעיי אליי לסלון לייעוץ ונוכל לפתור את הבעיה במקרה וניתן שמחתי לעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשבר בקלותתתת אוף!יסמין08/11/2008
יש לי שיער דק ומאוד עדין נשבר בקלות לא מצליחה להאריך אותו כי כל הזמן שהוא צומח הוא נראה דליל ויותר דליל ואני חייבת להסתפר כדי שיראה מלא...וגם זה נראה יפה רק למס חודשים ושוב מראה דליל הצע לי שמפו טוב או כל חומר שיעזור לשערי להתחזק דחוףףףף! תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמפו
קורן אריכא08/11/2008אני ממליץ להשתמש בשמפו של שוורצקוף לשיער דק ודליל על מנת ליצור נפח לשיער ,או שאפשר להששתמש בשמפו נגד נשירה על מנת לחזק את שורש השיער בכל מקרה אשמח אם תבואי אליי לייעוץ קורן אריכא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צביעת שיערליאן08/11/2008
יש לי כמה שאלות.. יש לי גוון עור מוקה בערך ועיניים חומות ואני רוצה לצבוע לשחור סיני, [בטבעי יש לי שיער חום יחסית כהה והוא גלי.] 1.האם זה יתאים לי? 2.אם בכלל כדאי לצבוע בגילי[אני בת 15 וחצי] 3.אני עושה החלקות כל יום אז זה לא יהרוס את הצבע? לפני שרציתי לצבוע לשחור סיני רציתי לחום שטני מה יותר יתאים לגוון העור שלי ? תודה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחור סיני
קורן אריכא08/11/2008אני ממליץ אם את רוצה לצבוע את השיער לשחור סיני את צריכה לקחת בחשבון שמאוד קשה להיפטר מהצבע השחור ואחר כך אם תירצי לחזור לצבע אחר אי אפשר . אני ממליץ לחשוב טוב לפני שאת צובעת לשחור יש לך הרבה שגעונות בשיער אז לא הייתי ממליץ בכל אופן אני הייתי ממליץ להתחיל מציע לחום כהה מקסימום לא אבהת אז את יכולה לצאת מהצבע .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער מלאנוי06/11/2008
שלום יש לי בעייה מבנה פני הוא בין מרובע לעגול הכוונה לחיים מלאות, סוג שיערי הוא מלא וברגע שהוא מתארך יורד לו הנפח, הסתפרתי במספרה שלא הכרתי מתי ממן כי עברתי לגור ברמת גן ואין שום נפח ועיצוב לשיער הערתי לספר בעדינות אבל הרגשתי שאני מפחדת להעיר לו עוד כי נראה שהוא לא יודע לדלל ולעשות שפיצים יפה, האם אתם מכירים מספרות שמראים במחשב איך התספורת תראה, אני ממש מתלבטת מה לעשות עכשיו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תספורת
קורן אריכא07/11/2008אני ישמח אם תגיעי אליי לסלון לייעוץ לגבי השיער 03-5740661 ונמצא פיתרון לגבי הבעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער שומניאסנת05/11/2008
שיערי דק ועדין בטבעו אבל לאחרונה הרגשתי שהוא נחלש משום מה עוד יותר ונושר ממה זה נובע? והאם לעובדה שהקרקפת שלי שומנית יש השפעה על כך? (לדוגמא אני חופפת בבוקר- בערב שיערי כבר מאבד צורה ונהיה שמנוני...) באיזה מוצרים עליי להשתמש על מנת לנקות את הקרקפת בצורה הטובה ביותר מבלי לפגוע בשיער? יש לציין שאני מעדיפה מוצרים טבעיים שלא מכילים חומרים כימיים חזקים כמו סוגי השמפו הרגילים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוצרי שיער
קורן אריכא06/11/2008אני ממליץ להשתמש בשמפו אקספרט שמפו של שוורצקוף לשיער שמן ניקויי עמוק ויסודישל עור הקרקפת והשיער משאירית השומן תוצאה מונעת היווצרות שמנוניות יתר על עור הקרקפת ע"י איזון רמת השומן. בנוסף אני ממליץ להשתמש באמפולה נגד נשירה למשך 24 שבועות של שוורצקוףואני מבטיח לך שהשיער שלך יהיה פצצה הנשירה תיפסק ורמת השומן בשיער ירד שמחתי לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה קונים
אסנת06/11/2008את השמפו? וכמה הוא עולה? (בערך,כמובן)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמפו
קורן אריכא07/11/2008את יכולה לרכוש אצלי במספרה או בכל המספרות המובחרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקת שיער / עיצוב שיער.גיא05/11/2008
שלום וערב טוב למעצבי השיער. יש לי מס' שאלות שאני מתעניין ואני אשמח לתשובתכם תודה. א.) לפני כ - שנה עברתי החלקה רגילה , או החלקה כימית אני לא מומחה. כיום ברצוני לעבור זאת שוב. שאלתי היא : האם ואני יעבור החלקה רגילה , פעם נוספת האם ייגרם נזק לשיער. ? אשמח לדעתכם האישית מה אתם ממליצים , וגם האם ייגרם נזק בעקבות כך. ב.) מה זה בדיוק עיצוב שיער , האם בעיצוב שיער משתמשים בחומרים לא אסטטים. ומה זה בדיוק עיצוב שיער. ? בנוגע לעניין השיער שלי כיום הוא - חצי מתולתל , חצי חלק באופן מסוים. למה אני רוצה לעבור החלקה רגילה שוב , כי סידור השיער פשוט יותר קליל עבורי כיום עם שיערי זה פשוט לוקח מס' דק' עד שאני מצליח לתפוס את המראה של שיערי. תודה רבה למומחים , המשך יום טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקה
קורן אריכא06/11/2008אני ממליץ אם אתה מרוצה מאותה החלקה שעשו לך אני ממליץ ללכת לאותו ספר שעשה לך את ההחלקה שוב ברמת העיקרון אין נזק כלשהו לשיער בתנאי שעושים את ההחלקה כמו שצריך אני ממליץ ללכת לאיבחון השיער אצך אותו ספר ואני מאמין שתקבל מענה לכל תשובותיך שמחתי לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צביעת שיער כל שבועענת הגאין03/11/2008
שלום, אני צובעת את שיערי בצבע קולסטון של וולה במספרים 307/0+308/0 וממתינה לפחות 40 דקות לפני השטיפה . (מה שנותן לי צבע חום כהה ). שורשי הלבנים מבצבצים תוך שבוע מה שמאלץ אותי לצבוע שורשים לעיתים קרובות מידי. ידוע לי כי נשים צובעות אחת ל 3 שבועות עד חודש. לצבוע כל שבוע זה בטוח מזיק לשיער מה גם שזה מטרד . מה לא בסדר פה? למה זה קורה לי? הייתכן שהצמיחה שלי כל כך מהירה או ששילוב הצבעים בעייתי? תודה רבה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענת הגאין
זאב לוין03/11/2008ככל הנראה שהצמיחה מהירה ואני ממליץ לצבוע רק ב308/ 0
אני ממליץ על צביעה של שורשים בלבד וחידוש קצוות אחת לחודשיים - שלוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ווקס לשיערטל03/11/2008
יש לי שיער גלי מלא ויבש מאוד. אני משתמש בשביל שלא יהיה כל כך יבש בווקס של חוחובה. בהתחלה יש לשיער ברק אבל אחרי שעתיים בערך הברק יורד מהשיער. רציתי לדעת האם יש ווקס אחר במקום החוחובה שמתאים לשיער גלי מלא ויבש? אולי יש ווקס שהוא במיוחד עושה את השיער מבריק יותר מהחוחובה? פשוט אחרי שעתיים השיער נהיה קצת יבש ומאבד הרבה מהברק שהיה לו בהתחלה שרק שמתי את הווקס. מה הווקס הכי טוב שעושה הכי הרבה ברק בשיער?ברק שלא יעלם לי אחרי שעתיים אלא ישאר לכמה שעות לפחות? יש וווקס שמיועד בפירוש לשיער גלי מלא ויבש? תודה,מצטער על כמות השאלות. חשוב לי לדעת!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדם
זאב לוין03/11/2008אני ממליץ על ואקס של חברת אוסמו הנמכר במספרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיצוב שיער גלי מלאhb02/11/2008
שלום,
יש לי שיער שטני גלי ומלא שמשתנה אחרי כל חפיפה (אני חופפת על בסיס יומי)
בחלקו העליון חלק יותר ובקצוות נוטה לבקבוקים , אך אם הוא אסוף הנפח מעט יורד אך גם השיער מאבד צורה.
איך אוכל לסדר אותו (בעזרת קרמים) שירד מנפחו אך לא יאבד לגמרי את צורתו?
(חשוב לציין שאני נוגעת בשיער הרבה ככה שהוא לא נשאר באותה תסרוקת כל היום)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר HB
זאב לוין03/11/2008השיער באזור של השורש נראה חלק יותר בגלל שהשיער ארוך ואז עם המשקל של השיער הוא מותח את תלתלי השיער מהשורש
להורדת הנפח אני ממליץ לעבור פתיחת תלתלים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחליק לשיעראקמול01/11/2008
שלום לכולם ! אני בשלבים שאני מאריך את השיער , והשיער שלי גלי . ואני רוצה לקנות מחליק , אבל אמרו לי שהוא שורף את השיער ודופק אותו . אני מניח שבמינון נכון ובאמצעים נכונים הוא לא יגרום לי שום נזק אני צריך קצת עזרה ממכם , הממומחים שיוועצי לי בברה , אקמול .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקמול
זאב לוין03/11/2008לשימוש עם המחליק עליך להשתמש:
1סרום המגן על השיער מפני החום
2תוך כדי העברה עם המחליק בשיער לא לעצור במקום אחד עם המחליק ליותר משתי שניות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשקשים בולטים לעיין ושומניותגל01/11/2008
יש לי שיער ארון חלק וכאשר אני מתקלחת יום למחרת השיער שלי כבר נהייה שומני ומהשורשים יוצאים מלא קשקשים. ניסיתי לחפוף חזק יותר וזה לא עוזר מה צריך לעשות כדי למנוע את השומניות והקשקשים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוגה
רונן פלג03/11/2008תגשי לרופא עור על מנת לשלול התחלה של סבוראה (פעילות מוגברת של בלוטות החלב)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)