מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היי כמה שאלות חשובות אשמח אם תענו:)שביטוש04/12/2008
אז ככה, יש לי שיער יבש מאוד ומתנפח.. כעיקרון הוא חלק גלי אבל הוא נראה ממש לא מוגדר מכוון שהוא מתנפח לכן אני משתמשת ב"נטורל פורמורלה לעיצוב תלתלים" והוא עושה ת'שיער מאווד יפה אך מעט שומני. אני מאוד מעונינת לטפח תשיער אבל ללא כל שמנוניות כזו או אחרת על איזה קרם אתם ממליצים לשיער חלק גלי לא יקר מידי במחיר סביר. ועוד שאלה יש לי נשירת שיער תקופה די ארוכה עוד מהחופש הגדול בערך עד עכשיו ואני לא יודעת איך לטפל בה... ממה נשירה בדרך נגרמת והאם אני צריכה לדאוג??? בתודה, שביט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשביט
קורן אריכא06/12/2008אני ממליץ להשתמש בשמפו לנשירה על בסיס יומי ובנוסף אמפולות לנשירה ליפול של 3 חודשיים על מנת לטפל בבעיית הנשירה [מוצרים של שוורצקוף] ובנוסף מסכה ,חד משמעי לא להשתמש בנטורל פורמולה מפני שהוא גורם לשיער להיות שמנוני ,אלה להחליף קרם לחות [נובקס בונה תלתלים להשיג במספרות ,[פול מישל קרם לחות שבונה תלתלים וכדומה ] את מוזמנת אלי לסלון לקבלת ייעוץ . שמחתי לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יעוץץאוראל03/12/2008
היי......רשמת לי לגבי פתיחת תלתלים...השיער שלי כרגע מלא,מתנפח, וגלי עד מתולתל...חשבתי לעשות דילול,אבל רשמו כאן שהוא מנפח את השיער עוד יותר.. ולא עוזר...הספר שלי לא חושב כך.. כעיקרון הייתי מעדיפה להימנע כמה שיותר...מחומריים כימקלים והייתי מעידפה שהוא יהיה כמה שיותר טבעי.. אני חושבת לנסות לבנתיים דברים אחרים..כגון קרמים וכו'.. אני משתמשת בקרם "הוואי" לתלתלים..וגם חופפת כל יום..במרכך שלהם.. אני רוצה לנסות קרמים אחרים ולא יקרים מידי.......... ושמעתי גם על דפיוזר ......... יש לך פיתרון בישבילי :(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוראל
קורן אריכא06/12/2008אני ממליץ להשתמש בגלייז תפוחים של פול מישל או במוס של קאדוס "סללום" ובנוסף לרכוש דיפיוזר , את מוזמנת לפגישת יעוץ ללא תשלום ,שמחתי לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקורן אין עליךמיטל02/12/2008
יום שישי הייתי אצלך להחלקה יפנית ואתה לא מבין אך אני מרוצה תודה תודה . השיער שלי מדהים כל כך נהניתי מהסבלנות והשרות שלך ואין עליך השיער שלי ניראה משגע , אני כל כך מאושרת תודה ואני ימליץ בחום מורן לקוחה מרוצה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילך תודה רבה
קורן אריכא04/12/2008לילך תודה רבה על המחמאה אין מאושר ממני שאת מאושרת תודה ונתראה בטיפול הבא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- X-Tenso של L'Orealגיל02/12/2008
שלום, יש לי שיער מתולתל-גלי, עבה, דיי נפוח ועד השכמות. אני רוצה לעשות החלקה צרפתית של לוריאל (X-Tenso), כי שמעתי שזה לא עושה את זה השיער ישר מקלות כמו שהחלקה יפנית עושה (אני לא רוצה שיער לגמרי ישר, אלא ישר וקצת גלי). ביררתי במספרה אחת והם אמרו לי שלשיער עד השכמות זה עולה מ-2000 ש"ח ומעלה, וכל חידוש עולה 1000 ש"ח. לי זה נראה קצת הרבה, אז רציתי לדעת אם זה נראה לך נורמלי המחיר הזה ? אתה מכיר מקום אחר (מספרות בסביבות ת"א, רעננה, כפר סבא, הוד השרון, רמת גן וכו')שאפשר לעשות את זה בפחות כסף ? והאם אתה בכלל ממליץ על ההחלקה הזו ? תודה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה קטנה (:
גיל02/12/2008בנוסף, רציתי גם לברר על החלקה רגילה. אתם ממליצים עליה ? היא טובה לסוג השיער שלי ? לכמה זמן היא נשארת ? אחרי שעושים אותה, איך השיער נראה ? ישר/קצת גלי/בלי הרבה שינוי ? היא הורסת את השיער ? אחרי ההחלקה צריך לעשות פן או מחליק ? כשיש לחות השיער מתנפח ונהיה עם הרבה חשמל סטטי ? סליחה על כל השאלות, פשוט אני באמת עובדת עצות.. תודה שוב !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה לי מאוד !..ג'ניפר01/12/2008
שלום.. רציתי לשאול אם לכל אחד שמאריך שיער השיער יכול להארך לו עד סוף הגב או שיש אנשים שהצמיחה שלהם פשוט עוצרת איפשהו באמצע ולא ממשיכה להארך עד סוף הגב? זו שאלה שמאוד חשובה לי ואני קצת תלויה בה.. אז בבקשה תשובה עניינית וממוקדת. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאור
זאב לוין02/12/2008צמיחת השיער לא עוצרת אף פעם צריך להקפיד לספר קצוות אחת ל3-4 חודשים הם יפסיקו להישבר והשיער יתארך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- "מרכך מקצועי"ליהן01/12/2008
אתמול הייתי במספרה ורציתי לקנות מרכך. הספר מכר לי גלון של 4 ליטרים. רק עכשיו נפל לי האסימון שכתוב עליו "הנוסחה המקצועית משווק למספרות בלבד". יכול להיות שזה יותר חזק ממרכך רגיל ובגלל זה מוכרים רק למספרות כדי שלא ייעשה בו שימוש קבוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליהן
זאב לוין02/12/2008על המרכך רשום למספרות בלבד כיון שזה מיועד למספרות ולא לצרכן רגיל שאינו צריך בבית 4 ליטר
היום ישנם מרככים עד ליטר וחצי עם משאבה כדי שיהיה נח לשימוש במקלחת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקה צרפתית:קצת אינפורמציה.מרב01/12/2008
היי, אני מתעניינת בהחלקה צרפתית לילדה בת 10 שסובלת מאוד, כי השיער שלה נפוח ולא טוב לה עם עצמה. השאלות שלי הן: 1. האם ממולצת ההחלקה לבנות צעירות??? 2. לאחר ההחלקה, יש צורך לרכוש שמפו ומסיכה מיוחדים? (כמו להחלקה היפנית). 3. יש הגבלות לגבי תכיפות חפיפת השיער? 4. ואם אפשר: תווך המחירים.(יש לה שיער לא מקורזל, עד הכתפיים). 5. תודה ויום מקסים, מרב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרב
זאב לוין02/12/2008אין שום דבר שמגביל בגיל לבצע החלקה או פתיחת תלתלים
יש המלצות בלבד להשתמש בשמפו ובמסיכה לשיער יבש/צבוע
רק לאחר ביצוע של החלקה/פתיחה מומלץ להמנע מחפיפה בחמישה ימים הראשונים ולאחר מכן להמשיך לחפוף כרגיל
המחירים נעים בין 350 ל 650 שח, זה תלוי באורך , עובי וצפיפות השיער
אני מזמין אותך ליעוץ ללא תשלום אצלי במספרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לזאב
מרב03/12/2008היי זאב, המחירים שציינת, הם מחירים להחלקה צרפתית? ותחדד לי את העניין בבקשה: אני יכולה להשתמש לאחר ההחלקה בכל שמפו או מרכך לשיער יבש? לא צריך לקנות תכשירים מיוחדים? תודה ואהיה איתך בקשר במספרה, מרב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ייעוץ דחוףףףףףףףףףףףאוראל30/11/2008
היי... אני בת 16...וצבעתי שנה שעברה את השיער 3 פעמיים.. כיום הוא פחות או יותר בצבע הטבעי שלי -חום ככה.. הוא ממש ממש מלא ונפוח ובנוסף לכך דיי מתולתל...כל יום אני אוספת אותו ולעיתים רחוקות אני עושה פאנים רק במספרה...כי בבית אני לא יכולה משום שהוא מתנפח.. חשבתי להסתפר קצת כדי שהשיער יהיה מאה אחוז טבעי..למרות שהוא לא כל כך ארוך כרגע.. ולאחר מכן אולי לעשות פתיחת תלתלים...שמעתי על הרבה...ואני ממש לא רוצה לעשות החלקה יפנית......... בחיים לא עשיתי פתיחת תלתלים ואין לי כל כך מידע על זה... תוכל להסביר לי מזה<?ואם כדאי לי ביכלל?וכל כמה זמן אצטרך לעשות שוב?! ומחיר כמובן...תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוראל
זאב לוין02/12/2008פתיחת תלתלים היא בעיקר מורידה את הנפח מהשיער את הפתיחה מחדשים פעם בחצי שנה בערך תלוי בסוג השיער המחיר נע בין 350 ל 650 שח תלוי באורך השיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקה ברזילאיתmik30/11/2008
לאחר החלקה ברזילאית יש צורך להשתמש בשמפו ללא מלחים. א. האם אני חייבת להשתמש בשמפו ללא מלחים שקונים במספרה, או כל שמפו ללא מלחים טוב? העלויות נורא יקרות ואני רוצה לצמצם אותם במידת האפשר. ב. כמה זמן לאחר החלקה ברזילאית יש צורך להשתמש בשמפו הנ"ל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיק
זאב לוין02/12/2008החלקה ברזילאית מחזיקה מעמד על שיער עד 3-4 חודשים ומומלץ להשתמש בשמפו שאינו מכיל מלחים בכל התקופה הזאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תלישת שיער לבןמאי30/11/2008
האם זה נכון שאם תולשים את השיער הלבן, (אני בת 35 אז אני לא בטוחה שהוא מזיקנה, אולי חוסר פיגמנט) הוא מתרבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאי
זאב לוין02/12/2008השיער הלבן נוצר עקב חוסר פיגמנטים והוא לא מתרבה עקב תלישת השיער הוא מתרבה באופן טבעי לחלוטין, זה תלוי בגנטיקה שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תלתליםרונה29/11/2008
יש לי שיער גלי מתולתל ודק, מיבשת עם דיפיוזר,עדיין לא מצאתי את התכשירים ליצירת תלתלים יפים. אשמח להמלצות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רונה
זאב לוין02/12/2008באיזה תכשירים השתמשת עד היום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובהמשך
רונה03/12/2008מוס תלתלים של לוריאל, או גלייז תפוחים של אינדולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתלתלים יפים
קורן אריכא04/12/2008אני ממליץ להשתמש במוס של קאדוס[סללום] בונה תלתלים מעלף או גלייז תפוחים של "פול מיצל" מעולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחליק שיער.לי29/11/2008
ידוע לי שמחליק שיער עושה נזקים, אבל כשקראתי על כך באינטרנט בכמה כתבות אמרו שהשיער לא נזוק בכלל. אם יש נזקים, תוכלו למנות אותם? ומה קורה אם אשתמש במחליק ללא סרום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לי
זאב לוין02/12/2008המחליק גורם פחות נזקים מפן אבל מומלץ להשתמש במגן חום לפני השימוש במחליק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקה יפנית על החלקה רגילהשלי29/11/2008
האם ניתן לעשות החלקה יפנית על החלקה רגילה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלי
זאב לוין02/12/2008כעיקרוון כן אבל מומלץ לבצע טסט מקדים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למי מתאים שיער בלונד?קרינה29/11/2008
צבע עור בהיר? ?מבנה פנים צר ?רחב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויש לי עוד שאלה..
קרינה29/11/2008תגיד יש החלקה שמאריכה את השיער? ועם כה איזה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינה
זאב לוין02/12/2008יש הרבה סוגים של בלונד אז קשה לי לדעת לאיזה בלונד את מתכוונת אבל בטוח שהצבע לא משפיע על מבנה הפנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקוקה לשינוי.........עליזה29/11/2008
מבקשת לדעת היכן אוכל למצוא מספרה באיזור חיפה שם יוכלו למצוא לי תספורת שתתאים למבנה פני באמצעות מחשב. זקוקה לשינוי דחוף, ........
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עליזה
זאב לוין02/12/2008את לא צריכה לחפש מחשב אני ממליץ שתחפשי מעצב שיער מצליח באזור מגורייך שיוכל להסביר לך במדויק איזה שינוי יכול להתאים למבנה הפנים וצבע העור שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)