מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תלתלים , דחוף!!עדידה29/12/2008
השיער שלי מתולתל..מקורזל, נפוח , ובלתי ניתן לסידור כמעט .. אני בת 16... השיער שלי היה בלתי ניתן לסידור עד שמצאתי את החומר של נטורל [בקבוק ירוק עם כתובית צהובה] הוא ג'יל עדין כזה, הוא היה עושה לי תשיער ותתלתלים יפים ומסודרים , אבל הייתי שופכת חצי בקבוק בכל שימוש..והשיער היה נעשה קשה בעל מגע מגעיל.. כעבור שנה בערך בשימוש בו,השיער כבר לא מגיב לקרם באותה צורה, הוא מתנפח לרמות אדירות.. ומשאיר שובל של "קשקשים לבנים" מהקרם.. עברתי להשתמש בג'ל בלי ברירה.. והג'ל אינו מסדר לי יפה תשיער, התחלתי לרסס ספריי של מספרות של לוראל [סופר חזק מאוד] הוא פשוט מקבע לי תשיער לראש..וזה נריאה רע אבל רק ככה אני שולטת בדרך כלשהיא על הנפח, אני לא מוכנה לעשות פתיחת תלתלים .. כי אמא שלי נגד זה ואין דרך לשכנע אותה,תאמין לי ! אני שמה שמן זית פעם בשבוע,מסכות למיניהן,וכלום לא עוזר! חוץ מזה יש לי בעיה של חשמל סטטי , .. חשוב לציין שללא שום קרם על השיער השיער יבש,ללא תלתלים בכלל.. הוא פשוט נפוח.. ללא צורה או הגדרה,! מה אני כיולה לעשות ?, השקעתיהרבה בכתיבת ההודעה,ואני ממש כבר לא יודעת מה לעשות איתו .. \חשוב לי שהוא יראה טוב.. עזרה בבקשה? אני נורא נורא מודה מראש (:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדידה
קורן אריכא30/12/2008אני ממליץ להשתמש בגלייז תפוחים של פול מישל על מנת לסדר את התלתלים בצורה טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגנה על השיערנורית29/12/2008
קראתי טיפים שלכם שלפני שעושים פן צריך לשים חומר המגן על השיער מפני נזקי החום, למה הכוונה? לשים סרום ? מה הכי טוב לשים כדי להגן על השיער ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנורית
קורן אריכא30/12/2008אני ממליץ לשים סרום של שוורצקוף על מנת לגרום לשיער להראות יפה ומלא ברק .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקהסיגלי28/12/2008
יש לי שער בצבע חום עם כמה גוונים מקדימה,יעצו לי לעשות החלקה יפנית+ברזילאית בגלל הגוונים כמובן,אבל אני רוצה לצבוע את כל השער לחום ואז לעשות רק החלקה יפנית,השאלה היא אחריי כמה זמן אני יוכל לעשות החלקה יפנית,כי הרי ידוע שהגוונים יצאו לי אחריי כמה חפיפות !!! ואז אצטרך לצבוע שוב כמובן..... תודה רבה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה לתשובה.............
סיגלי29/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים????????????
סיגלי30/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לסיגלי
ג'ולי מורד01/01/2009היי, סיגלי לדעתי, מיותר לעשות פעמיים החלקה גם יפנית וגם ברזילאית את תשלמי המון כסף! כמו שכבר הבנת גם אם תצבעי את הגוונים עדיין לא תעלימי את הגוונים. מה שכן את יכולה לעשות. אם יש לך סבלנות אז תחכי עד שהגוונים בפוני ירדו לגמרי על ידי תספורות (כך אני הייתי עושה). שנית, אם אין הרבה גוונים בפוני אפשר למרוח רק על הגוונים חומר מאלחש ועל שאר השיער הבריא את החומר של ההחלקה היפנית. החומר המאלחש מאט את הקצב של ההחלקה ובמקביל מגן ושומר עליו שלא תיפגע! בהצלחה, ג'ולי מורד מעצבת שיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך מגיעים לצבע כמו של בר רפאלי?רונית28/12/2008
יש לי אותו צבע שיער טבעי כמו שלה - חום כהה, עם עור בהיר מנומש ועיניים כחולות. צבעתי ב - 8 של גרנייה, יצא לי טיפה כתמתם וכהה משלה. יש לציין שאצלה זה נעשה באמצעות פסים ואילו אני מעדיפה, מבחינות רבות, לצבוע בצבע אחיד. איך ניתן להוסיף תמונות שאוכל להדגים לכם איך יצא לי הצבע? בתודה מראש לכל המומחים וברכת חג חנוכה שמח!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטודיו חפיף
סטודיו חפיף29/12/2008לדעתי יש לה גונים טבעים מלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצבע השיער הטבעי שלה הוא חום כהה
רונית08/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אתם מוחקים את ההודעות שלי?
רונית18/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער מתוחשרון28/12/2008
שלום, לי יש שיער לא ממש ארוך, קצת אחרי הכתפיים תמיד שהשיער שלי מתייבש או שאני שמה חומר מסויים (וניסיתי המון חומרים לשיער) הוא מתלתל ומתכווץ מה אני יכולה לעשות כדי להשאיר אותו ארוך ומתוח (יחסית) כמו שאני יוצאת ממקלחת? האם יש חומר "פלאים" שיתן לי מענה? עזרו לי בבקשה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרון
קורן אריכא30/12/2008אני ממליץ לעבור החלקה יפנית על מנת שהשיאר ישאר חלק ומלא ברק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תעזרו לי !^^מיכל28/12/2008
אני רוצה לעשות משהו עם השיער שלי אבל אני לא יודעת מה לעשות איתו, כי ישלי שיער גלי כזה וקשה למצוא לו תספורת מתאימה וגם הוא טיפה יבש . כי כבר נמאס לי מאיך שהשיער שלי נראה זה כבר משעמם,באלי משהו חדש :) חשבתי לצבוע את השיער לג'ינג'י כי הרבה אמרו לי שדווקא ממש יתאים לי כי הצבע שיער שלי מוזר הוא-ג'ינג'י,אדום,חום קיצור צבע לא אחיד ואני לא אוהבת את זה כ''כ אבל אני מפחדת להרוס עוד יותר את השיער.אז כדאי לצבוע או לא? חשבתי גם לעשות החלקה ברזילאית,ואמרו לי שזה לא מזיק לשיער.זה באמת לא מזיק? ובכללי כל תספורת שאני יעשה זה לא יהיה כזה משהו,כי רק על שיער חלק רואים דירוג וכל תספורת כלשהיא,והתספורת זה גם דילמה אצלי. וגם אני רוצה לטפל בבעיה של יובש השיער שלי...איך בדיוק אני יטפל בזה? אתה יכול להמליץ לי על כל מיני מוצרים שיעשו את השיער שלי רך יותר?וגם איפה אפשר לקנות אותם. אשמח אם תעזרו לי! תודה מראש :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטודיו חפיף
סטודיו חפיף29/12/2008תכניסי לאתר ותאי תספורות אופנתית . בקשר לטפל בשיער יש מסיכה טובה מאוד של קרסטס אפשר למצוא את המסכה במספרות יוקרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעעעעזרה
מיכל29/12/2008אממ אתה לא ענית לי על כל השאלות ששאלתי החלקה ברזילאית זה מזיק לשיער?וצביעה זה גם מזיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף שאלה מעוד חשובה אני במשברסיגל26/12/2008
צבעתי ת'שיער לחום ויצא לי חום כהה כהה שחור, ואני בעיקרון על אגוז בדר''כ, איך אני מחזירה את הצבע שלי לאגוז ? בבקשה זה דחוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגר
רונן פלג28/12/2008אממממממממ..... צבע לא יכול להבהיר צבע ... אבל מה שאני ממליץ לך לעשות זה לחכות כמה חפיפות ולראות את הדהיה של הצבע ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לעשות הבהרה
סטודיו חפיף29/12/2008אפשר לעשות הברה או לחפוף הרבה הרבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער רטובאביב26/12/2008
שלום, ברצוני לדעת איך שומרים על מראה והתנהגות של שיער רטוב כל תכשיר השיער שניסיתי לא ענו לצרכיי בעיון בפורום ראיתי תשובה של זאב לוין "ניתן להשתמש במוס לעיצוב שיער ביחד עם קרם לחות, המוס נותן לשיער מראה רטוב והקרם נותן לשיער תנועה חופשית" האם יש המלצה לסוג ספציפי של מוס + קרם? ועד כמה זה באמת יהיה קרוב להתנהגות של שיער רטוב? אודה לעזרתכם, אביב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אביב
רונן פלג28/12/2008אני בדרך כלל ממליץ ג'ל נוזלי + קרם לחות...
ג'ל נוזלי יכול להיות של אינדולה צוורצקוף וכו'....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרם לחות?
שרון28/12/2008ראשית, תודה על שהגבת שנית, על איזה קרם לחות אתה ממליץ? אני משתמש בנטורל פורמולה. זה מספיק טוב או שיש טובים ממנו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סלסול שיער...?שלי25/12/2008
שלום, הספר שלי (וגם החבר) אמרו לי שלא מתאים לי פן ושאני צריכה לנפח את השיער כמה שיותר, מה שיתאים לצורת הפנים שלי (הכנראה מוארכת..) אלו שיטות יש לשם כך? ישנן כמה שיטות לסלסול קבוע? מה המחירים פחות או יותר? אין לי ספר/מעצב קבוע שאני מכירה וסומכת עליו ולא צבעתי את השיער אף פעם, אבל מתחשק לי לעשות פסים עדינים בהירים (פאסה?).. האם אפשר לשלב את שני הדברים? בנוסף, יש לי נשירה די רצינית, שאמנם די אופיינית לי, אבל לאחרונה, כנראה עקב מתחים נפשיים, זה מוגבר ואני ממש חוששת לחפוף - וגם כדי לא לסתום את הצנרת :) אודה לכם מאד על כל תגובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי שלי
רונן פלג28/12/2008קודם כל אני אתחיל מהסוף להתחלה .....
קודם תטפלי בנשירת שיער (על מנת שיהיה לך מה צבוע / לסלסל).
תעשי בדיקות דם (ואני לא צוחק) תבדקי B12, סידן אבץ בלוטת תת הטריס, כמובן אם שינית הרגלי אכילה או כמו שאמרת לחצים...... טפלי בזה SOS.
לגבי שיטות ניפוח השיער:
1. יש מוצרי עיצוב לניפוח השיער ...... יש סידרה ללוריאל פורפסיונל (שנמכרת רק מספרות) שמיועדת לאנשים שמעוניינים נפח בשיער וחומר עיצוב מוס (לא דביק) ממש מעולה.
2. לגבי סילסול ??? לר יודע אם הייתי ממליץ בגלל הנשירה.
3. גוונים גם רעיון טוב לעזור בניפוח השיער .. וזה ממש לא פאסה זה רק תלוי איך עושים לך וכמובן עם לשמור על איכות השיערה.
אשמח לעזור רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהתום (בדוי)25/12/2008
אני בן 14 ויש לי שיער שמגיע לכתפיים וכל החיים שלי היה לי שיער ארוך מאז שאני ילד קטן היה לי פטריה ועכשיו בכמה השנים האחרונות יש לי שיער עד הכתפיים יש לי שיער שאטני חלק. הבעיה שאני לא יודע אם כדי לי להסתפר לקצר כי אני לא יודע עם זה יהיה יפה לי מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוגבל אתה באמאאא
עדידה26/12/2008זה בס"הכ פורום שיער למה צריך שם בדוי ? ואם להסתפר או לא רק אתה צריך לדעת , לא אף אחד אחר..@!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדאיי לך להסתפר
ספיר28/12/2008זה מכוער לבנים שיער ארך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתספורת
רונן פלג28/12/2008הי תום,
זה מאוד קשה להמליץ על ץספורת שיכולה להתאים לך ... זה משהו שצריך לעשות במספרה עם הספר כשהוא רואה את השיער ומבנה הפנים וכו'.....
נשמח לעזור , צור קשר
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף דחוףנטלי24/12/2008
לפני כמה חודשים רציתי לצבוע את השיער לשטני ויצא בסוף ג'ינג'י כזה (במספרה), ועשו לי גם הבהרהה ונהרס לי השיער בסוף החלטתי לחזור לצבע הטבעי שלי -חום וצבעתי בבית לחום וקניתי תוספות חומות - עם הקליפסים.. והחום דהה לי לצבע הקודם אז אתמול צבעתי שוב לחום ויצא לי חום ממש קהה כמו שחור וזה לא מתאים לצבע של התוספות, ואני בכלל לא רוצה את החום שחור הזה שיצא לי מה אני יכולה לעשות כדי לזרז את תהליך דהיית הצבע? אתם חושבים שעד סוף חופש חנוכה השיער יהיה פחות שחור???? תעזרו לי !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטלי ...
רונן פלג28/12/2008המ שאת צריכה לעשות "ניקוי צבע"...... ולהפסיק לצבוע בבית, את סתם מזיקה לשיער עם כל הכימיה המסבית הזו .....
רק תשתדלי להזין את השיער בבית בין צביעה לצביעה .
אני אשמח לעזור
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהלינוי24/12/2008
שלום, יש לי שער חום כהה טבעי, רציתי לדעת אם אני אפשר להגיע לגוון חום יותר בהיר (שטני) בעזרת שטיפה ביתית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לינוי
רונן פלג28/12/2008היי,
ברמה הכללית :
אם השיער שלך לא נצבע בעבר או עבר פעולה כימית אחרת ... ניתן להבהיר שיער 2 טונים ....... את תגיעי לכמעט שטני(שזה חום הבהיר בהיר)
אני לא יודע איך זה יצא עם שטיפה ביתית .... ייתכן שכן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גדילת שיעראורי24/12/2008
שלום, מאז ומתמיד היה לי קשה לגדל שיער מעבר לאורך הכתפיים. לפני שנה הסתפרתי ומאז השיער לא צומח לאורך. ניסיתי לגזור קצוות כדי לגרום לו בכל זאת להתארך, אך זה לא עזר. התזונה שלי תקינה, ואין לי נשירה. האם יש פתרון? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורי
רונן פלג28/12/2008היי,
אין מצב ששיער לא גודל / מאריך אולי קצב הגדילה שלו נמוך מאנשים אחרים.
אני שמח התזונה שלך תקינה אבל יש בדיקות אחרות שיש לעשות.
האם ניסת להשתמש בשמפו שמחזק את שורשי השיער ומזין את הקרקפת???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קצוות מפוצלים: >23/12/2008
איך אני יכולה, לסדר כך שלא יהיו לי קצוות מפוצלים בלי ללכת לספר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קצוות מפוצלים
רונן פלג28/12/2008חחחח
אני ממש לא מכיר שום שיטה......
זה לא עניין של שיטה, זה עניין של צורך תלוי באורך השיער שלך יש זמנים שיש לרענן את קצוות השיער בצורה מקצועית על מנת שהקצוות המפוצלים לא יגיעו לשורשי השיער ויגרמו נשירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לגוונים/פסים...angel22/12/2008
שלום יש לי שיער שחור פחם, עוד לא צבעתי מעולם (אני בת 27) הסתפרתי אתמול מדורג עם פוני עד אחרי הסנטר בערך...נוגע בכתפיים קצת...ממש יפה :) רציתי לשאול אם זה יהיה יפה וטוב להוסיף כמה גוונים או פסים בגוון פלטין לבן משהו כזה היה לי בעבר אבל על שיער קצר...(קוצים) יש לציין שאני בהירה בפנים, ועם הגוונים הפלטין שהיה לי כאילו נתן לי ברק/אור לפנים...דודה שלי תמיד קראה לי "אפרוח" חחחח ועכשיו מי שהיה רגיל לראות אותי עם הקוצים והפלטין אומר שהשחור מחשיך אותי, כאילו נראת כבויה ,למרות שאני לבנה בפנים.. רציתי להתייעץ אתכם מה כדאי האם כדאי, להוסיף על האורך שלי כרגע, קצת גוונים,פסים אני מעוניינת רק בפלטין(לבן) ניסיתי בעבר חום, וטיפה אדום...לא אהבתי תודה רבה לכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים?או של יודעים לתת פתרון
angel23/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנג'ל
רונן פלג28/12/2008היי ,
קצת קשה לתת המלצה למישהו שלא מכירים ...
קודם את צריכה להבין שלהגיע לפלטין אחרי שצבעת לשחור פחם זה בעייתי .......
אבל שחור עם גוונים פלטין נראה לי ניגודים יותר מידי חזקים... אבל זה גם תלוי מה את רוצה לשדר?!
וגם זה תלוי איזה גוונים/ אפקטים עושים.....
אני לא הייתי ממלץ פלטין כן הייתי הולך על אפקטים בצבע משפחת האדומים או החומים ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)